Zoeken naar zkt

Uw zoekactie voor zkt leverde 64 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Jeroen 33 jaar Brussel (gewest) - Anderlecht
33j zkt bear 60+
Hallo, ben 33-jarige bi-gast, 1m93, 110kg. Ben voor maandag 6 of dinsdag 7 mei op zoek naar 60+ daddy, liefst behaard en dik(ker). Ik kan uitzonderlijk ontvangen regio dilbeek/anderlecht. Soft date, Meer mogelijk bij klik, enkel safe. Graag serieuze reacties.  
bottom 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
lekkere biman zk 49 jaar Antwerpen - Grobbendonk
slanke biman zkt date nu.
verzorgde slanke versa biman ontvangt vandaag tot 13.30h  

slanke biman zkt date nu.
Geilerdje 34 jaar Limburg - Beverlo
Sissy zkt man
Ik wil graag een sissy zijn en eens lekker genieten met een man  

Sissy zkt man
15 dagen
Lucas 53 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zakenman zkt TV, transgenders, shemales, bi-mannen
Ik ben op zoek naar TV, transgenders, shemales, bi-mannen/koppels. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Ik heb hier zeer weinig ervaring mee maar wil volop experimenteren. Sta voor alles open. Wie kan me hierin begeleiden/opleiden ? Eventueel op regelmatige basis. Zou me ook graag eens opmaken als een echte classy lady. Kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels). Graag duidelijke reacties en liefst meer dan één zin.  
15 dagen
kenneth 51 jaar Limburg - Genk
man zkt zoon
ik ben 51j, ik zoek een leuke jongen 18j - 26j voor leuke momenten samen, ben heel openminded, zowel sex als anders. graag hoor ik van jou, een leuk mailtje, foto, je krijgt zeker antwoord en foto terug. hou van lief, zacht, maar ook harder kiss xXxx  
15 dagen
Bram 28 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Jong zkt ouder
Hallo, Ik ben een 28-jarige onderdanige jongen. Ik zoek voor deze late namiddag/vanavond een dominantere oudere man voor soft Fun. Ik kan helaas niet ontvangen. Ik hou van pijpen en gepijpt worden. Je mag me ook keuren of een leuk rollenspel is ook altijd leuk. Indien interesse stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Mijn stats zijn 1m83/90 kg/16 CM.  
16 dagen
Zkt rijpere man. 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rijpere man gezocht voor oraal
Hou,welke rijpere man (60+ geniet mijn voorkeur),heeft zin om heerlijk oraal verwend te worden?Ik kan discreet en hygiënisch ontvangen na 18u30.Geen vluggertjes.Foto speeltje wordt beantwoord met foto van het mijne.Fakers mogen ver weg blijven.Tattoos en piercings knap ik op af.  
16 dagen
Dennis 52 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Zakenman zkt TV, transgenders, shemales, bi-mannen
Ik ben op zoek naar TV, transgenders, shemales, bi-mannen/koppels. Niveau, hygiëne en discretie topprioriteit. Graag geil met stijl. Ik heb hiermee weinig ervaring maar wil volop experimenteren. Eventueel op regelmatige basis. Wie kan me hierin begeleiden/opleiden ? Ik wil zeer ver gaan. Wil me ook eens graag kleden als een echte classy lady. Leeftijd niet belangrijk. Mag ook een koppel zijn met een bi-man. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels). Geile groetjes Dennis  
16 dagen
Meester Jurgen 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst zkt bijkomend sexsletje donderdagochtend ! iemand zin
donderdagochtend ontvang ik 1 of 2 sexsletjes. ik zou er graag nog eentje bij willen. lekker elkaar tongen en pijpen en likken (eventueel nen lekkere rimmer zou tof zijn) ik ben 45 174 66 ! en ik zoek zeer discreet. Iemand onderdanig en gewillig en iemand die wil geilen samen met de sletjes ?  
  1   2   3   4   5   6   7