Zoeken naar zkt

Uw zoekactie voor zkt leverde 64 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bottom 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
18 dagen
bischierig 33 jaar Antwerpen - Retie
pijper zkt grote spuiter
Fantasie is om echt een grote facial te krijgen of een grote lading in mijn mond. Liefst door een dominante man. Zelf bischierige hetero, sportief gebouwd, 1m89, 90kg.  
18 dagen
Subbie 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sub zkt ruw
Ik ben op zoek naar oudere dominante tops die interesse hebben in een hardere/ruwere neuksessie waarbij evt bepaalde kinks kunnen gebruikt worden zoals ongeremd, masked, bondage, hoerig.. ik ben een normale bottom student en open-minded. Discreet en verplaats alleen naar jou of hotel.  
18 dagen
Mr Jurgen 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst Meester zkt Tops om nerdboy te neuken op 7 mei
Dinsdag 7 mei komt mijn nerdboy (hij is er 42 175 68) en ik zal hem vastbinden. Hij ligt met zijn kontje omhoog en blinddoek om. je komt binnen en maakt je pik hard en doet condoom om (zelf meebrengen) en je neukt hem en spuit in het condoom. En vertrekt terug. Wie kan dinsdag 7 mei om 10 uur (liefst meerdere) Mijn stats zijn 48 174 66  
Trucker zkt tops 48 jaar Limburg - Tessenderlo
Trucker wil graag stevig gebruikt worden.
Welke flink geschapen top komt mij vanavond gebruiken . Kan in truck ontvangen. Clean en gespoeld  

Trucker wil graag stevig gebruikt worden.
18 dagen
Durver 46 jaar Antwerpen - Herentals
Geil genieten
Slanke bi zkt date vandaag rond middaguur. Kan evt ontvangen. Reageer met stats en tel nr.  
18 dagen
JongL 22 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Jong bi zkt ouder
Ben slank, sportief, hoog libido en heb een vrouwelijk kontje met een paal van 19x5. Op zoek naar een lekker daddy die met mij af en toe eens lekker wilt vrijen. Liefst iemand die kan ontvangen en niet te ver. Alle types welkom, ook bears :-) hopelijk tot snel!  
Genieterke77 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Lievens-Houtem
46j zkt JONGERE man voor fun en evt relatie
46j 1m87 82,50 kg zkt langs deze weg een leuke JONGERE SINGLE GAY voor vriendschap, fun en eventueel meer (relatie indien klik) ik van op jongere kerel voor wie ik een leuke big brother of daddy mag zijn en we samen leuke en gezellige momenten kunnen beleven. ik woon alleen in Sint-Lievens-Houtem en kan gemakkelijk ontvangen. ik hou van gezellige softfun, romantiek en liefdevolle momenten waarbij kusjes en knuffels ook echt meer dan welkom zijn. maar uiteraard ook ander genot :p heb je interesse? stuur me spoedig ik geef mijn adres wel ENKEL via SMS of whatsapp. Dus niet via mail enz (dit om fake te vermijden) tot hoors? xxx  

46j zkt JONGERE man voor fun en evt relatie
mrtonywe 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Sub zkt kinky date
Slet/sub/slaaf met stijl zoekt op zaterdagavond date met eveneens stijlvolle dominant(en) (single/koppel m, v, m/m, m/v) waar veel mogelijk is. Kick zelf op bondage, edging, cum control, cbt, electro, ass play, impact play, ... Maar ook servicing, medical, ... Beschik zelf over uitgebreide speelset. Kan ontvangen en verplaatsen. Doe gerust een voorstel.  

Sub zkt kinky date
Trucker zkt tops 48 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Trucker wil graag stevig gebruikt worden.
Welke liefst beetje stevig geschapen top komt vanavond mij een goed gebruiken. Kan ontvangen in truck . Ben clean schoon en gespoeld  

Trucker wil graag stevig gebruikt worden.
  1   2   3   4   5   6   7