Zoeken naar zou

Uw zoekactie voor zou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bert 56 jaar West-Vlaanderen - Menen
verwennen
wie kan er ontvangen om samen gezellig naakt kennis te maken en zo naar elkaar te komen om eens te voelen en proeven . sta geil en het zou leuk zijn mocht er iemand mij verlossen van mijn warme zaad  
Dirk 40 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Bi date
Hoi. Ik ben een 46-jarige man en ben ok zoek naar een discrete date. Ik zou graag een man pijpen. Ik kan zelf niet ontvangen. Ik kan me wel verplaatsen regio Boortmeerbeek, Haacht, Keerbergen. Als jij mij kan ontvangen rond de middag, stuur me gerust een bericht. Ik zou eventueel morgen (donderdagmiddag) kunnen,  
Pijpen 58 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Pijpen
Welke gast kan ontvangen of ergens buiten voor lekker de pijpen spuiten ? Beide af pijpen en bij klik meer , hygiëne discretie en flinke zuigpaal komen in aanmerking met foto voor reactie terug , zou zijn in weekend !  

Pijpen
Lonely 67 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Alleen is maar alleen...
Bi-schierige man 67 j, 1m73, 73 kg zoekt voor vanavond of morgen gezelschap. Bedoeling? Naakt zijn, drankje nuttigen, porno kijken, masturberen, pijpen en wie weet meer. Alles echter binnen ieders grenzen en wensen en met wederzijds respect. Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Centrum Nieuwpoort-Bad. Geen rap-rap-gedoe en rustig opbouwen zonder prestatiedrang. Dit zou mijn eerste ervaring zijn met een man, dus gentle please :) Graag reactie met meer dan enkele woorden en stats en hoe jullie dat zien. Bij interesse krijg je zeker een antwoord terug. In het andere geval, jammer en prullenbak. Mogelijks tot binnenkort.  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Twink Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor heel veel openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub  
Rudi 56 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
1e keer neuken
hetero zou graag voor de eerste keer een nogal vrouwelijke aangelegde man willen neuken. Ik hoop dat je mij kan ontvangen en inwijden.  
Cd tje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Vast zusje of sexvriend gezocht
Hallo ben cd man. Ik heb al enkele afspraakjes gehad maar kwam tot de conclusie dat ik niet vlug of niet stijf kwam bij een vreemde man. Ik zou daarom een vaste sexvriend leren kennen om heel regelmatig mee af te spreken en samen leuke tijden te beleven. Natuurlijk iemand die het niet erg vind dat ik niet vlug stijf kom. Mijn clitje zit ook heel veel opgesloten in een kleine peniskooi zoals het een echte sissy betaamd maar kan steeds uitgedaan worden.Als ik klaarkom spuit ik wel veel zaad. Na enkele afspraakjes ben ik ook zeker neukbaar zonder condoom. Zeer veel kan en mag, ook sm en bondage waarbij ik overgeleverd word aan jou fantasien en alles zal moeten ondergaan wat jij wenst kan. Ik kan ontvangen tijdens de week. Wie zoekt ook een vaste leuke sexvriend? Regio ieper diksmuide hygiëne respect en discretie gegarandeerd. Zusjes,meesters of xl geschapen zeker ook welkom.  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Kristof 47 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Zoek ervaring in de wereld van de mannensex
Hallo ik ben kristof en zoek een top met ervaring die kan ontvangen zou graag ervaring opdoen in de wereld van de mannensex en voor de eerste maal anaal genomen worden  
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft, geen allesneuker die de ene na de andere pik afwerkt. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom) gezocht voor serieus sexcontact!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10