Zoeken naar zou

Uw zoekactie voor zou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Vdb 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Kijken terwijl jullie neuken
Ik zou graag 2 mannen in levende lijve zien neuken. Dus zoek een top en bottom die niet verlegen zijn en een toeschouwer willen. De bottom wordt geneukt, ik kijk, en trek me mss af, meer niet. Ben zelf vrij knappe slanke man die goed voorzien is.  
Jelle 22 jaar Antwerpen - Essen
Jonge man zoekt eerste ervaring
Hey ik kan nu tuis ontvangen of verplaatsen ik ben een jonge Nederlands talige man van 22jaar 183/90/17x5 ik zelf zou graag iemand willen pijpen en eventueel als het lukt mag je me kont ontmaagden x  
Anoniem 31 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Nieuwsgierig
Hey, ben 31, 185, 74 en hetero in relatie. Zou graag eens iets proberen met een andere man. Graag normaal gebouwd/sportief en bij voorkeur heb je ook nog geen ervaring met een andere man. Max. 40 jaar.  
Nog op weg 38 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Nog op weg
Ik ben nog onderweg van Gent richting brugge/zee, ikzelf verzorgd en zou graag iemand netjes strelen en pijpen, waar stop ik zo .  
Flupke 44 jaar Limburg - Zonhoven
Sexbios
Zou morgen voormiddag eens naar bv in maasmechelen willen gaan, is er dan iets te beleven?  
Jong pijpsletje 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong pijpsletje wilt oudere man verwennen!
Dag heren, ik ben een jong pijpsletje van 23 jaar. Ik zou graag eens afspreken met een iets oudere man. Ik kom naar jou toe en kleed me dan helemaal uit. Ik ga op mijn knieën zitten en dan steek je je lekkere lul in mijn mondje. Vervolgens zal ik je heerlijk pijpen tot wanneer je klaarkomt in mijn mondje en op mijn gezicht. Ik ben een heel gewillig sletje en als het goed gaat is er ook meer mogelijk ;) Dus als je zin heb om eens een lekker jong sletje te gebruiken en je woont in de buurt van Malle of je hebt een busje contacteer me maar! Leeftijd en uiterlijk maken totaal niet uit! Hopelijk krijg ik je snel te horen! Tot dan ;)  
gezond 60 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Een mens moet alles gedaan hebben in dit leven.
Hallo, ik heb ondervonden dat ik zo mijn bi kantje heb. Ervaring heb ik niet en zou willen voelen hoe het is om door een man gepijpt te worden.Dit is een eerste stap dus meer wens ik niet. Wie weet komt er dan een vervolg van. Afspreken doen we via mail. Geen woorden maar gewoon ik ontmoet je en jij verwend me. Even kijken of het iets word. Ik ben 60 jaar goed geschapen en proper. Ik wens dus ook iemand die netjes is. Discretie gewenst en geboden.  
RC. 59 jaar Antwerpen - Mechelen
van rukkers en sukkels gesproken
ik zoek dit, ik wil dat, ik zou graag, ik kan enkel verplaatsen, ik ben gehuwd, ik stuur geen fotos, ik ben versa bot, ik ben versa top, ik ben bi curieus en max 30 jaar en ga zo maar door. vergeet niet dat jullie allemaal ouder worden en dat de meeste mannen van mijn leeftijd er veel beter voorkomen en verzorgder zijn dan jullie groentjes en vragenstellers. bij jullie gaat het niet om de deugden des levens maar enkel om snel even klaar te komen om dan rap in je broek te springen en te verdwijnen. meer dan twee maand plaats ik hier geen zoekertjes meer, ik nodig enkel uit en wat had je nu gedacht ? ja juist niks nada nu de botten, ontvangen kunnen ze niet en zich verplaatsen nog minder.....van sukkels en rukkers gesproken.  

van rukkers en sukkels gesproken
Pijpsletje 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Pijpsletje
Hey, Ik verkleed mij heel graag als vrouw, hakken, kousen, jarretels, string, bh, rokje,… Dit is steeds met kledij van mijn vrouw, dus ben ik vrij beperkt. Gezien ze hier niet van op de hoogte is, kan ik ook geen extra spulletjes aanschaffen. Ik zou graag evolueren op termijn naar een echte klasse dame met een sletterig kantje, maar daar zal ik hulp voor moeten inroepen. Ik zoek dus een een geduldige man of koppel, die me kan kneden tot vrouw. Die leuke spullen ter beschikking heeft, zoals hakken, pruiken,…die me helpt met ontharen. Kortom, iemand die van aanpakken weet en die van mij zijn persoonlijke sissy kan maken. Iemand die dus discreet kan ontvangen, overdag tijdens de week. Ben jij die man? Dan krijg je zeggenschap over mijn lichaam en kan ik je persoonlijke sletje worden. Kus Alexia  

Pijpsletje
Mats 22 jaar Antwerpen - Turnhout
Jong zoekt ouder
Hey, ik heb zelf nog geen ervaring maar zou graag eens een oudere man pijpen. Hiervoor ben ik opzoek naar iemand van ong 40+ die dit dus graag wil proberen/ervaren.. liefst ben je degelijk geschapen en een proper vriendelijk iemand. Discretie gevraagd en geboden. Ben je geïnteresseerd stuur dan even een foto en stel jezelf even voor ;) groeten  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10