Rendez-vous hotel Dreamotel


Dreamotel
    (Waardering: 88%)

Dreamotel
Autolei 219, 2160 Wommelgem, Antwerpen
0468 12 92 87Beoordelingen
> Op alle gebied top!
Datum: 21-5-2019       Geschreven door: vrouw Liefje
Ondanks de negatieve commentaren die je hier en daar opvangt, toch eens gaan kijken. Hierbij kan ik bevestigen dat het daar dan enorm veranderd is! Mooie, nette kamers. Super vriendelijke ontvangst bij aanmelding. Niets dan lovende woorden. Doe zo verder, jullie hebben er weeral een klant bij!
Prijs/kwaliteit:
Discretie:
Hygine:
Sfeer/comfort:
> Vriendelijke manager, alles tip top in orde
Datum: 8-3-2018       Geschreven door: koppel Spooky
Als je belt voor meer info word u geholpen door een supertoffe losse vrouwelijke hotelmanager die u door al u vragen heen helpt en je op u gemak laat voelen. Het was voor ons beide de 1ste maal dat we dit hotel hebben bezocht en ze heb en er vast en zeker een vaste klant bij. Nette verzorgde kamers, discreet en toppers eel je ziet en hoort dat dit hotel met liefde gerund word dikke proficiat want wij kennen andere hotels... Tot snel
Prijs/kwaliteit:
Discretie:
Hygine:
Sfeer/comfort:
Deze beoordelingen zijn ervaringen door bezoekers ingediend. Afspraakjes deelt niet per se dezelfde mening. Afspraakjes is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van beoordelingen en is niet aansprakelijk voor schade die als gevolg van het plaatsen van een beoordeling wordt geleden.

Vul uw beoordeling in
Naam :
Geslacht :
Email :
Uw emailadres wordt nooit getoond, en dient enkel voor de validatie
Prijs/kwaliteit :
Discretie :
Hygine :
Sfeer/comfort :
Omschrijving in een paar woorden:
Toelichting :