Rendez-vous hotel Hortensias


› Hortensias
    (Waardering: 73%)

Hortensias
Leuvensesteenweg 100, 3370 Roosbeek, Vlaams-Brabant
016/73.31.49Beoordelingen
> Bien mais ...
Datum: 19-3-2017       Geschreven door: man Céd
Pratique, discret, chambre agréable ! Mais: 22€ de dépensés dans le distributeur pour des boissons qui sont restées coincées. J'appelle le numéro renseigné en cas de problème, pas de réponses. J'envoie un sms pour expliquer le problème et je donne le numéro de la chambre pour le remboursement. Personne n'est venu. J'envoie un mail après notre départ, pas de réponse... :( Oeufs d’araignée sur les tentures... brrrr
Prijs/kwaliteit:
Discretie:
Hygiëne:
Sfeer/comfort:
> Toppie hotelletje
Datum: 29-6-2015       Geschreven door: vrouw Mie
Ik kom al jaren in Les Hortensias te Boutersem en ik kijk er dan ook telkens weer naar uit om daar te zijn. Echt discreet en de kamers zijn heel proper. Echt een dikke duim en tot snel.
Prijs/kwaliteit:
Discretie:
Hygiëne:
Sfeer/comfort:
> Romantisch hotelletje...zeer discreet...
Datum: 24-9-2013       Geschreven door: vrouw Ikke
Discretie is top!!! Er is een ruime parking achteraan. Je neemt de sleutel in een sleutelautomaat. De kamers zijn romantisch en kraaknet. De uitbaters zijn zeer lieve mensen die alles doen om het je zo aangenaam mogelijk te maken. Proficiat, doe zo verder, tot snel weer.
Prijs/kwaliteit:
Discretie:
Hygiëne:
Sfeer/comfort:
Deze beoordelingen zijn ervaringen door bezoekers ingediend. Afspraakjes deelt niet per se dezelfde mening. Afspraakjes is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van beoordelingen en is niet aansprakelijk voor schade die als gevolg van het plaatsen van een beoordeling wordt geleden.

Vul uw beoordeling in
Naam :
Geslacht :
Email :
Uw emailadres wordt nooit getoond, en dient enkel voor de validatie
Prijs/kwaliteit :
Discretie :
Hygiëne :
Sfeer/comfort :
Omschrijving in een paar woorden:
Toelichting :