Sexdating : Koppel zoekt Koppel


koppel zoekt koppel

Als swinger koppel op zoek naar een ander koppel om te kijken en bekeken te worden of voor volledige partner ruil (PR), in de rubriek koppel zoekt koppel heb je zo een afspraakje. Dagelijks zijn er vele tientallen koppels op zoek naar een koppel voor kennismaking, vriendschap of avontuur. En vind je niet wat je zoekt? Plaats dan als koppel zelf een advertentie.

Zoek in alle advertenties :

29-2-2024
Lovley koppel 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Voor dit wekeend
Hallo! Wij zijn een koppel van 34jaar m175cm,72kg en v160cm 50kg en zoeken wij een hetero koppel voor partnneruil liefst rond onze leftijd een regio. Wij kunnen verplatsen. Graag reactie met foto aub! Grs;)
29-2-2024
Euptje 39 jaar West-Vlaanderen - Menen
Vrijdagavond
Hi wij koppel v 38 bischierig h 42 hetero zoelen 1 of 2 koppels voor een leuke avond... wie heeft zin? Kan bij ons thuis... wij nodigen met plezier uit!!!
29-2-2024
T en S 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar een koppel
Morgen zijn we vrij overdag tot 17uur. Welk koppel heeft tijd om samen iets te gaan drinken.mag ook bij jullie thuis .Ander voortel ook welkom. We zijn een gemengd koppel uit de Gentse V 34j slank.man 38j ,sportief gebouwd.

Op zoek naar een koppel
29-2-2024
wij koppel 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
vriendschap met pr
Wij hetero koppel (69-63)zoeken hetero koppel voor vaste vriendschap+
29-2-2024
ero fotograaf 51 jaar Antwerpen - Boom
spannende fotoshoot/date
Op zoek naar stijlvolle klasse foto's van jullie zelf om te adverteren of voor een uitvergroting ... Wij zijn een koppel fotografen en hebben een prof. fotostudio. Veel kan maar niet moet ... Shoots kunnen ook op overige locatie's.
29-2-2024
fred 61 jaar Antwerpen - Lier
koppel zoekt koppel dat kan ontvangen omgeving Lier
wij gelegenheidskoppel zoekt koppel waar mannen met andere vrouw kunnen spelen en miscchien mannen en vrouwen onderling , moet niet wij man 62 en vrouw 55 indien zin doe voorstel
29-2-2024
Jing en Jang 60 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
Lief koppel zoekt idem om nog meer te genieten.
We zijn een niet rokend hotkoppel zestigers. Genieters van erotiek met mekaar maar gunnen het ons ook met een andere partner. We zijn dus hier op zoek naar een streekkoppel om een vriendschap met extra quality-time op te bouwen. Avondjes organiseren onder ons vier, bij ons, bij jullie of elders met mooie afrondingen. Kan ook 2+2. Met de noodzakelijke klik kan het bij ons alle kanten op en staan voor veel nieuwe ervaringen open en is zeker niet de bedoeling dit eenmalig te ervaren. Extremen liggen ons niet. Socializing, filmpje tv of cine, cultureclub, natuurwandeling, genieten van mekaars lange open relatie. Zend een reactie met wat uitleg en een foto van jullie heeft een +punt. No fake en discrete behandeling.
29-2-2024
brammieke 49 jaar Antwerpen - Hoboken
Paasverrasing?
Hoi Verlengd weekend eind maart-begin april, kidsloos en op stap in 't Stad keken we hier rond naar leuk stel dat wat mee plezier wil maken. Vrij onervaren hier maar zijn klaar voor leuke kennismaking ergens in Antwerpen en wie weet erna samen genieten in onze loft? Hoger opgeleid, normaal koppel begin vijftig zoekt aangenaam en sympathiek gezelschap voor fijne tijd samen. Interesse of een lekker voorstel, mail ons voor verdere info en wie weet ... groetjes
29-2-2024
Genieters 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
Speciale handjes
Wij zijn een wat ouder vrienden massagestel met toch speciale geduldige handjes ,en komen af en toe samenkomen om te genieten maar vooral om anderen te laten genieten zonder ervoor iets terug te krijgen.We mogen toch zeggen dat we een fetisch hebben voor intieme verwenning,natuurlijk ook de gewone lichaams verwenning,maar de intieme is heel belangrijk voor ons.Daar we een vriendenstel zijn ,met beiden een andere partner daten we alleen op een maandag namiddag en door omstandigheden niet te ver en kort na de middag,bij ons kan veel ,houden zowel van een sauna clubje babbel etentje massage en meer.Moesten jullie kunnen ontvangen op een maandag zou leuk zijn laat maar weten met tel voor een eerste babbel,ook foto zou leuk zijn waarna eentje retour en zien wel hoe het verder verloopt.
29-2-2024
leukstel 43 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Zoeken gelijkgestemd koppel voor friends with benefits
Wij zijn een koppel jonge 40ers die graag elkaar willen laten genieten van een andere partner. Na 20jaar samen te zijn, kennen wij elkaar door en door en willen we graag nieuwe gevoelens en ervaringen ontdekken met een gelijkgestemd goedlachs koppel. De vriendschap vinden wij heel belangrijk, een goede band opbouwen, heel vlotte babbel waarin alles bespreekbaar is. Elkaar ook echt leren kennen en waarderen met wederzijds respect en vertrouwen bouwen aan een mooie en langdurige vriendschap waarin het gevoel voor elkaar mag groeien. Als het gevoel er voor iedereen is, dan kan er heel veel. Wij houden van een mooie wandeling, de rust in de natuur, gezelligheid, lekker eten en drinken, kortom genieten van het leven. Voor speelsheid, plagen en teasen zijn we steeds te vinden. Openheid, respect en uiteraard hygiëne vinden wij belangrijk. Zijn jullie net als ons niet rokers, slank tot normaal gebouwd, verzorgd en max 50 jaar, dan ontvangen wij graag jullie reactie met een fototje. tot sn