Zoeken naar respectvol

Uw zoekactie voor respectvol leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Discrete man 38 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
FWB
Hey, Ik ben een discrete man, vlot in de omgang, slecht karakter met bijhorende 'slechte' humor, maar respectvol en speels. Zelf zoek ik een leuke, discrete, communicatieve, lieve maar toch ook wat stoute vrouw ;). Dit met als doel om plezier met elkaar te hebben, elkaar te leren kennen/ontdekken en dus idealiter iets voor langere termijn op te bouwen. Je relatiestatus maakt me niets uit. Op fysiek vlak heb ik een voorkeur voor een naturelle look, geen of weinig make-up en ik ben fan van halflang/lang haar. Roken is daarentegen een afknapper. Zelf ben ik slank, 1m79, geen bril/baard/snor en een sexy kont ;). Heb je interesse om me beter te leren kennen? Stuur gerust een berichtje om wat beter te leren kennismaken. Traag en opbouwend wat mailen voor een vrijblijvende ontmoeting behoort zeker tot de mogelijkheden. En ohja, ik hou het graag safe ;). Warme groeten, Discrete man  
gisteren
Brecht 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek een openminded vrouw….
Hallo! Welke dame wenst eens flink verwend te worden, dit zonder de miserie achteraf. We gaan achteraf elk onze eigen weg of spreken indien gewenst meermaals af op een discrete locatie. Ikzefl ben een slanke 47-jarige man , 75kg, 1,75m , respectvol en uiterst hygiënisch. Ik kan makkelijk vrijmaken en ben 100% eerlijk. Wie wil er nog deze week daten ? Ik betaal alle kosten. Mail me vlug, Brecht.  
gisteren
Op zoek er 61 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Dame of stel met zin gezocht..
Aangename normaal gebouwde wereldburger wil kennismaken met een leuke dame of koppel waar haar genot belangrijk is. Seduce the mind..., verleiden en uitdagen een glas en een babbel ... het spel kan beginnen.... strippoker, dobbelen, een wandeling en wie weet wat volgt er na? Zelf respectvol, eerlijk, gemanierd, vrouwvriendelijk, intiem geschoren, en al wat je nog wil weten bespreken we tijdens onze kennismaking. Deze week overdag vrij ..... welke openminded dame of stel durft de uitdagingen aan.. en wil stiekem lekker genieten en laten genieten een voor of namiddag deze week? wandelen aan zee of in een bos? ergens aan een zwembad? Op het strand? foto-opdrachtjes? doe-dingen....  
Naud 45 jaar Antwerpen - Wommelgem
Gebonden gespierde XL man wil sexen met jou nu!
Lekkere geile dame, staat jou kutje ook weer heet en nat? Verlang je naar een grote harde warm kloppende paal? Ik kom naar je toe om je te laten genieten. Ik wil warme zaadstralen op je spuiten om dan lekker sappig verder te neuken. Tot zo? Ik ben geil maar respectvol en eerlijk hoor ;) Graspop, sauna, naaktstrand, voyeur, exhibitionisme, edging, gloryhole, spuiten  

Gebonden gespierde XL man wil  sexen met jou nu!
Jan 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Passie voor massage
Welke dame wil eens rustig relaxen en genieten van een sensuele,erotische massage? Ik ben een single man en hou ervan om dames te masseren,respectvol,met langdurige aandacht voor de erogene zones.Wederzijds verwennen ook mogelijk nadien. Uw genot is voor mij het belangrijkste. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Interesse?Stuur mij dan een berichtje.Mijn warme handen en massage-olie wachten op jou om jou te verwennen!                                  

Passie voor massage
gisteren
Pleasure 33 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Verzorgde kerel kijkt nog eens uit naar wat ontspanning
Goedemorgen. Zelf ben ik van centraal west-vlaanderen. Ik kan ontvangen maar ook verplaatsen. Gezond, sportief. Met het mooie weer hou ik ook wel eens van spanning. Bos ofzo. Wie zin in wat leuks? Zonder meer. Geen gezeur. Respectvol. Discreet. Veel kan. Niets moet. Zelf ben ik 1.77 70kg. 19cm. Getrimd / geschoren. Gezond verklaard. Heldere blauwe kijkers. Zin in wat leuks. Hou van verwennen. Mm lik zelf heel graag als je daar kan van genieten. Tot hoors misschien. Ik reageer altijd met een foto.  
gisteren
Rob 56 jaar Antwerpen - Olen
Vollere rijpe aktieve vrouw
Ben jij een dame die wat voller is en graag verwend wordt, leeftijd vanaf 50 jaar , zeer natuurlijk lichaam. Je hebt nog zeer aktief met sex , wordt graag en langdurig gelikt en geneukt, houdt er van om meerdere hoogtepunten na elkaar te beleven. Dan ben jij wat ik zoek. Zelf ben ik groot , rook niet en respectvol. Heb je interesse en wil je meer over me weten , reageer en we maken kennis en worden we misschien wel maatjes. Deze week kan het overdag elke dag behalve dinsdag. 's Avonds kan ook.  
gisteren
JDN 31 jaar Antwerpen - Wilrijk
Vast contact met 50+ dame (gebonden/ongebonden) 60+ ook welkom
Opzoek naar een leuke dame die 50+ is. Ja ook 60+ is zeer welkom. Ik ben niet opzoek naar eenmalige date. Als je opzoek bent naar een jonge kerel die graag rijper verwend, ben je aan het juiste adres. Ik ben 182, 68, donkerblond, blauwe ogen, slank normaal, niet roker en geen tatoeages. Hoger opgeleid, respectvol en discreet indien nodig mocht je gebonden zijn. Indien interesse, stuur me gerust. Uitwisselen van gsm nummer is mogelijk. Afstand is geen probleem en ontvangen ook niet.  
Ronald 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Omaatje met niveau en een stout poesje voor fijne vriendschap met pit
Beste, Ik ben slanke sportieve eind veertiger met niveau en wens graag een stijlvolle zestiger-zeventiger dame te leren kennen om respectvol te genieten van een extraatje. Ik verwacht geen pornoscene maar eerder zachte aanpak. Ik ben ruim een kwart eeuw in vaste relatie en heb geen interesse in eenmalige platvloerse contacten. Enig niveau, netheid en discretie graag.  

Omaatje met niveau en een stout poesje voor fijne vriendschap met pit
Elias 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Samen genieten
Hallo, Ik heb geen enkele behoefte aan oppervlakkigheid. Ik zoek een vrouw die weet wat ze wil en dat kan communiceren. Ik zoek een vrouw die mij laat doen wat zij wil. Jij hebt de controle; ik doe wat jij vraagt. Ik ben onderdanig, geduldig, volhardend. Ik heb magische vingers en een volleerde tong. Waar jij van wil genieten, doe ik. Ik ben een normale, rustige, lieve man. Ik zie er goed uit, kan een conversatie voeren die langer dan 10 minuten duurt, en ik ben respectvol en 100% durver. Ik rook niet, ben 1m74, normaal gebouwd. Fotos op eenvoudige aanvraag bij interesse  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10