Zoeken naar mak*

Uw zoekactie voor mak* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Just Bi 50 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Sexbuddy / FWB
Al een tijd op zoek naar een vast contact , eigenlijk meer een goede vriend die in de buurt woont en me kan ontvangen om samen te genieten van soft sex … om te beginnen. Talloze advertenties later, 3 keer voor een faker voor niets naar een adres rijden , moet ik vaststellen dat het niet zo makkelijk is om een sexbuddy te vinden. Dus probeer ik het nogmaals : bischierig hetero zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken iemand die ook dezelfde interesses heeft of die ook een motor(scooter) heeft om te gaan toeren en ook wel eens wil afspreken zonder dat het enkel sex moet zijn. Ben je niet ouder dan 50 jaar, liefst slank , niet-roker , intiem geschoren en ook onervaren zoals mezelf stuur dan een berichtje. Ik kan niet ontvangen maar kan me makkelijk vrij maken om me te verplaatsen. Enkel reacties met stats, een beetje uitleg over je interesses en wilde fantasieën en intieme foto(s) = reactie Mijn stats zijn 50/174/90 17*5  
Phil 51 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wie fotografeert mannen
Hallo, ik ben op zoek naar een (hobby)fotograaf die eens artistieke foto's wil maken van mij, kan gekleed maar ook naakt, Kan op buitenlocatie of binnen, veel mogelijk, op tfp basis, no stress just fun is het motto, interesse ? Reageer dan voor meer info,  
Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Op ontdekking
Hey onervaren gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast die samen wil experimenteren en mij een beetje wegwijs wil maken in het bi zijn Veel kan niets moet enkel respect en hygiëne voor de rest komen we er snel achter wat wel en wat niet ;) liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
Ilyas 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge Arab trav zoekt enkele blacks om plezier te maken
Zijn hier misschien enkele blacks die zin hebben in arab travje? Het zou zijn voor zondagavond. Bij serieuze reaktie altijd antwoord. Ik zoek BBC. Mijn stats : 180-70-donkere huid- lekkere kont.  
gisteren
Ilyas 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge Arab trav zoekt enkele blacks om plezier te maken
Zijn hier misschien enkele blacks die zin hebben in arab travje? Het zou zijn voor zondagavond. Bij serieuze reaktie altijd antwoord. Ik zoek BBC. Mijn stats : 180-70-donkere huid- lekkere kont.  
gisteren
Rudy 36 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Gulzig mondje gezocht
Vandaag wat video meetings op de planning, wie komt deze spannender maken en pijpt mij tijdens de meetings? Spuiten in mond is een must slikken een plus.  
gisteren
Stefaan 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
CMNM scenario + jou pijpen
Ik ben een verzorgde onderdanige bi-man (47-194-96) en kom bij je langs voor een sollicitatiegesprek (als boxershortmodel, naaktmodel voor tekenklas, redder in zwembad, personal trainer,...). We maken kennis en je stelt wat vragen. Dan moet ik mij uitkleden (in boxer, zwemslip, strakke loopbroek of naakt afhankelijk van het scenario). Jij keurt en betast me. Ik moet me laten doen als ik de job wil. Uiteindelijk zeg je dat als ik de job echt wil, want er zijn veel kandidaten, ik op mijn knieen moet gaan, jouw rits moet openen en je moet leegzuigen. Nadruk ligt op ik die naakt gekeurd en betast word door jou, een geklede man die zijn machtspositie gebruikt om zich te laten pijpen. Dus de nadruk ligt niet op jou die mij pijpt of ik die klaarkom. Op voorhand duidelijke afspraken over het scenario. Variaties volgens jouw wensen zijn mogelijk. Ik ben zeer verzorgd, discreet en ik bied het nodige niveau. Ik verwacht van jou hetzelfde. Enkel reageren indien je begrijpt wat ik zoek.  
Freddy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Wie wil dit ook
Hey ik ben een 59 jarige gehuwde man. In mijn jonge jaren heb ik eens sex gehad met een man (tongen, elkaar strelen, pijpen, ......... Meer en meer zit ik daar aan te denken en zou dit nog eens of meerdere malen willen ervaren. Ik kan niet ontvangen maar moest jij dit kunnen zou leuk zijn. Wie ziet dit ook eens zitten of denkt daar ook aan om te flirten met een man. Ik hoop dat er iemand is om kennis mee te maken en een leuke ervaring te hebben.  
Seksvoorjeogen 31 jaar Antwerpen - Willebroek
Discrete gluurder gezocht die langs tuin komt kijken hoe ik mijn vriendin neuk
We zijn sinds enkele weken ingetrokken in nieuwe woning. Het grote raam langs tuinzijde heeft nog geen gordijnen. Als het s avonds donker wordt zie je van binnen naar buiten geen steek. Discrete gluurder gezocht die regelmatig komt kijken. Vertrouwen zeer belangrijk, daarom eerst korte kennismaking nodig om ook sleuteltje van tuinpoortje te overhandigen. Heb geen hond die ik de weg kan lopen. Hebben meeste seks tijdens weekendavonden dus dan vrij zijn is groot pluspunt. Vriendin niet op de hoogte.  
(Klein)Zoontje 35 jaar West-Vlaanderen - Meulebeke
Zoek papa- opa- oom
Hallo Zoek een man om een rollenspel in te voeren waarbij jij mijn opa, papa of oom speelt! Stiekem droom je ervan thuis uitvlicht te zoeken en om afspraakjes te maken met je verloren zoon ... Wie wil ...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10