Zoeken naar vast

Uw zoekactie voor vast leverde 98 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
A.f.f.f 36 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Anal fuck for fun
Hallo, Ben hetero van 36 maar love anal sex. Wil dolgraag eens proberen of een mannenkont ook opwindend en geil genoeg is om te neuken. Heb wel enkele toys om met mezelf te spelen en ben er zo klaar voor eens een echte lul in me te voelen. Enkel safe sex! Ik sluit niet uit bij vast contact voor regelmatig dat dit ooit bespreekbaar kan zijn ;-) Hou de liefde en romantiek maar voor jezelf. Welke eensgezinde uit de regio wil verder kennismaken? Geen onozele en nikszeggende antwoorden, die gaan gewoon de prullenbak in!  
gisteren
Kempendude 30 jaar Antwerpen - Turnhout
Vaste seksmaat
Hej ik 30j uit turnhout zoekt een vast seksmaatje voor leuke dingen mee te doen, hetero’s die willen experimenteren ook welkom max 40j  
gisteren
zoeker 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
klein geschapen
Hey ik zoek iemand (zeer) klein geschapen voor wederzijdse soft fun, rukken, pijpen etc. Liefst vast indien klik. Graag hygiënisch, leeftijd/uiterlijk geen belang.  
gisteren
S. 37 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Hetero zoekt vaste pijpbuddy
Hallo, Ik ben een 37 jarige hetero man, toch vind ik het erg geil op puur voor de lust een andere lul te mogen bevredigen. Ik zoek een discreet, vast en SOA-vrij contact uit de nabije regio om eenvoudig op geregeld tijdstip eens af te kunnen spreken. Geen verwijfde mannen of mannen die relationele interesse hebben in een man. Voor mij draait dit puur om een lul. Ik zoek een trouwe man in hetero relatie die net als mezelf naar 1 extra sekspartner zoekt ;-) Orale seks geven en nemen is het hoofddoel, heb je behoefte aan anale seks dan is dit bespreekbaar. Toon een beetje dat je ook de nodige brains hebt en een deftige reactie kan schrijven, 90% kan dat helaas niet. Verdere kennismaking via mail en misschien ontvang ik je wel in de late namiddag. Ik sta open voor elke serieuze reactie en verder zien we wel oh het matcht. Groeten.  
gisteren
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. Ikzelf ben een versa slet , zoek geen standaard date. Extreme/speciale voorstellen zijn welkom Kicks/ groep,fist,xxl,slikken,dirty, en alle andere perverse dingen. Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Pete 59 jaar Antwerpen - Zoersel
Vast bi contact gezocht
Hallo Ik zoek een bi man ook mss in een relatie om regelmatig eens af te spreken om samen geile momenten te hebben waar alles kan en niets hoeft Met lul en ballen spelen , tongen , pijpen en neuken Kan overdag en s avonds.. Mijn stats biversa 185/96/16x4 cm Regio Antwerpen. Ik kan wel echter niet ontvangen. Graag antwoord met foto Groetjes  

Vast bi contact gezocht
Anoniem 36 jaar Limburg - Hamont-Achel
Anonieme pijpbeurt
36 173 58 Wie wil anoniem gepijpt worden? Ik ga op mijn knieen, jij blijft onherkenbaar. Zonder woorden, pijpen en weer weg. Stuur stats en concreet voorstel. Enkel slank verzorgd en jonger dan 35j. Regio Achel, geen fake aub. Graag vast voor vaker  
Zoeken 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Wij zoeken …..
hey voor mijn vast bi maatje top zoeken wij een discrete hetero of bi man om mij als bottom te gebruiken en lekker hem is in zijn kont te pakken wij zoeken iemand die discreet is en geen alles dater is de bi boy is 44 jaar en de bottom is 32 jaar graag zoeken wij bij voorkeur voor vaker discreet contact spreekt je dit aan laat zeker een berichtje achter en een foto van je lul wij zijn van de omgeving Kempen en zoeken tot 45 jaar  

Wij zoeken …..
serieus 54 jaar Limburg - Borgloon
Serieuze fuckbuddy
Goed lezen ,Dan antwoorden. Ben opzoek naar een vaste fuckbuddy die houd van puur natuur pijpen en geneukt te worden. Geen baard of snor hebben en gladgeschoren zijn. Ikzelf ben hetero en heb er ervaring mee.ziek ben ik niet en zoek iemand vast.Ben nogal groot geschapen en zoek ik iemand die er van houd. Ben je zo iemand en heb je intresse. Graag reactie met foto.Geen foto is geen reactie. Onnozelaars gelieve zich te onthouden. Discretie is vereiste.  

Serieuze fuckbuddy
Eddy 51 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke 0473717306
Opzoek naar seksmaat
Ben opzoek naar seksmaat voor wekelijks real seks. Ik zoek GEEN relatie, maar enkel de seks. Zelf ben ik 100% bottom (niet verwijft van uiterlijk) en single. Ik zoek iemand die 100% TOP is en graag neukt. Ik kan perfect afspreken en ontvangen op vrijdagavond na 18u tot ? en de zaterdag vanaf 12u tot ? Dus jij interesse wekelijks of toch regelmatig af te spreken om te neuken dan schrijf jij mij maar eens aan. Langdurig neuken of meerdere keren neuken is zeker mogelijk. Bare seks is bespreekbaar bij vast persoon. Gsm nr. is enkel sms en WhatsApp is enkel tekst of... Hou daar rekening mee. En hou rekening met de contact uren en dagen.  

Opzoek naar seksmaat
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10