Zoeken naar mak*

Uw zoekactie voor mak* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

(Klein)Zoontje 35 jaar West-Vlaanderen - Meulebeke
Zoek papa- opa- oom
Hallo Zoek een man om een rollenspel in te voeren waarbij jij mijn opa, papa of oom speelt! Stiekem droom je ervan thuis uitvlicht te zoeken en om afspraakjes te maken met je verloren zoon ... Wie wil ...  
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  

Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Daddies 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Daddies zoeken jonge kerel
Hey gastjes, Wij zijn twee daddies, beiden begin de 40. Willen graag kennis maken met jonge kerel (-25) die avontuur zoekt. Je bent top en wil fun, ervaring opdoen, de eerste keer beleven,… veel is mogelijk in alle discretie en vertrouwen. Kunnen ontvangen / verplaatsen / je oppikken. Chems en 404 friendly. No fake.  
neukrimslet 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
neukrimslet
56/170/82 ik zoek geile geschoren mannen die het lekker vinden om door mij lekker lang en diep gerimd gelikt en gepijpt willen worden en die mij erna lekker willen neuken. ze moeten wel geschoren zijn en of je nu 65+ bent of 85+weegt maakt mij niets uit.ook is het geil om 2 tegenlijk te verwennen dus als je iemand kent die wilt meekomen neem maar mee. ik heb nog altijd een idee om een geil sexfeestje te geven met oudere geile geschoren mannen van ongeveer 4/5 mannen. nee ik heb niemand dus vraag er niet na.of ik moet iemand leren kennen van deze site.ik zelf ben intiem helemaal glad geschoren dus makkelijk om je lul in mijn grotje te duwen.ik ontvang dus discreet.P.S dit is geen foto van mij maar ik vond hem geil.  
Sam 53 jaar Antwerpen - Brecht
Bottom zoekt
Op maandagvoormiddag 3/6 ga ik als het weer het toelaat een wandeling maken aan de putten van Ekeren met men plugje in mijn slank kontje.Op zoek naar een leuke erectie. Stuur me maar wat info over jezelf en dan hou ik je op de hoogte waar en wanneer juist.  
sletje voor 60+ 40 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
Bi slank zkt 60+mannen
Die kunnen ontvangen zet me naakt in de zetel geile sexfilm op betast en bespeel me tepelplay,geile taal dat ik uw sletje word,tongen pijpen rim mijn maagdelijk kontje en neem me lekker. bondage en sm spelletjes naakt aan de halsband neemje me mee na geile plekken.Foto's film maken me voor cam zetten en aanbieden als sexspeeltje voor 60+ enz41/182/65/15*4  
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Goeiemorgen iedereen
Wie ook thuis van het werk en zin om eens mekaar lekker te pijpen rukken tepels spelen samen jointje roken wil ng eens een groote lul zuigen kan wel nie ontvangen straks ritje maken langs kanaal of iemand die kan ontvangen in de regio liefst nie te oud of als je een groote hebt wil ng eens een man neuken ook wel liefst safe hopelijk hoor ik iemand ben intiem geschoren  
Xxx 68 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Wie ?
Ga me straks eens laten afzuigen bij vriend. Wie gaat er eens mee we zijn beide rond de 70 en klein voorzien. Liefst leeftijds genoot en van de streek om snel contact te kunnen maken.  
zoek ervaring 59 jaar Limburg - Heerlen
getrouwde man
Ik ben een getrouwde man 185 79 kg 59, zoek een gay of bi man die mij wegwijs wil maken in seks met een man. Eventueel in de vorm van rollenspel. Mijn vrouw weet hiervan en ik kan dus vrij ontvangen, ik zoek het liefst niet voor eenmalig. Bij juiste klik wil mijn vrouw dan wel een keer kijken of zelfs meedoen. Mijn enige ervaring is een keer pijpen bij een trio met mijn vrouw erbij. Ik ben klein geschapen en heb geen haast, liever een nette kerel die ook de tijd wil nemen. Reageren zonder omschrijving hoe je eruit ziet en waar je woont heeft geen zin, een gezichtfoto is een pre.  
Roel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
Al een tijdje voel ik me steeds meer aangetrokken tot rijpere mannen (50-65 jaar). Nu ben ik via deze weg op zoek naar een heer of meerdere mannen in deze leeftijdscategorie die me op een discrete wijze kennis en wegwijs kan laten maken in de wereld van man-man sex. Denk hierbij aan lichte bondage, rollenspel, gedwongen pijpen, assplay en dergelijke. Zelf ben ik onderdanig ingesteld, heb een leeftijd van 39 jaar, 1m93 met een klein buikje (waar aan wordt gewerkt 🙂) en zie er niet onaardig uit zegt men. Graag wil ik iemand ontmoeten om op vaste basis mee af te spreken, en me zo ter beschikking kan stellen tot een vast lustobject. Ik kan op donderdagavond vrijblijvend verplaatsen en ontvangen (binnenstad Gent) Hygiene en discretie staan hoog in het vaandel aangezien ik ook nog in een hetero-relatie zit. Ik hoor graag van u.  

Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10