Zoeken naar mooie

Uw zoekactie voor mooie leverde 77 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Dag heren. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
11 dagen
Tom 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie mag ik leegzuigen vandaag?
Hoi, 39M 190/85/18cm met veel zin om een mooie paal leeg te zuigen. Opgelet, jij blijft passief! Wie mag ik vandaag komen verlossen? Jij kan ontvangen of outdoor/auto. Intiem geschoren en fris gewassen is een must. Reacties met foto van speelgoed krijgen voorrang. Graag je volledige stats in jouw antwoord, dank je.  
11 dagen
Rukker 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Soft gezocht vandaag
Verzorgde en hygienische bischierige hetero op zoek naar gelijkgestemde voor afspraakje vandaag. Samen rukken bij filmpjes en elkaar uiteraard een handje of mondje helpen bij klik. Exhibi die ik mag betasten ook welkom. Ben zelf goed gebouwd met mooie piemel. Discretie gevraagd en geboden. Koppel m-v mag ook reageren.  
aliasje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Goeiemorgen. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm
alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27jaar - 181cm - 72kg - 18cm
Goeieavond. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27jaar - 181cm - 72kg - 18cm
alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm mooi geschapen
Goeiemiddag. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar - 181cm - 72kg - 18cm mooi geschapen
Maagdje 43 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Paaltje gezocht
Bischierige man (42/173/88/16-4cm/geen bbs/intiem geschoren) zoekt handjes voor een korte massage en een zacht paaltje om tegen nauw ongebruikt sterretje te wrijven, te teasen, zachtjes te laten wennen... Wie wil dit mooie nauwe kontje op zijn bedje...  

Paaltje gezocht
12 dagen
Pijper 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Lekkere lul om te pijpen gezocht !!
Op maandag 03/06 staat de pijpmobiel sedert lange tijd tussen 12 en 13u nog eens op zijn vertrouwde plek in Lochristi. Ik zoek een mooie grote dikke verzorgde lul die ik eens lekker mag pijpen, niks meer, en jij blijft passief. Reageren doe je met je stats en een foto. Als ik jou kies ontvang je straks de exacte locatie waar ik sta.  
13 dagen
Zoek gay koppel 58 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Zoek gay koppel Ninove-Geraardsbergen-aalst
Ben 59 jaar 178 77 16/5 Ben bi en zoek een vast gay koppel waar ik af en doe eens kan mee doen! Ben onbehaard mooie strakke paal , ben zeer discreet en normale man die zeker wil bevriend worden en daarna zien we wel alles kan niks moet gewoon fun en geil niks minder niks meer pure sex! Ben beleefde man met respect voor elkaar bij intresse stuur maar dan geef ik meer info en foto’s van mijn paal! Zoek wel slanke verzorgde koppels voor trio maar af en doe en vast!  
Big one 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Zoek geile pijp beurt
56 175 66 gbbs mooie grote spuiter veel zaad 19/5 cm zoek geile pijper 45+ regio Gent +10 km kan alleen verplaatsen  

Zoek geile pijp beurt
  1   2   3   4   5   6   7   8