Zoeken naar mi*

Uw zoekactie voor mi* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 33 jaar Antwerpen - Brasschaat
Vrijdag plezier overdag
Welke vrouw wil deze vrijdag de sleur doorbreken en even een fijn moment overdag beleven? Ik kan ontvangen en verplaatsen. Discreet, hygiënisch, respectvol en open minded. Zelf een blanke man 32j , 1m85 , hoogopgeleid Alles is bespreekbaar, dus stuur gerust een berichtje.  

Vrijdag plezier overdag
Lucy 63 jaar Vlaams-Brabant - Herent
Een vrouw met een kink voor scat?
Man, ook CD, 63 jaar, verzorgd, geen baard/snor, bi, zacht karakter maar prettig pervers ingesteld, ervaren met mannen, HIV neg en SOA vrij, zoekt vrouw 40 en ouder, kinky ingesteld, die interesse heeft in onder meer scat/uro. Maar ook andere kinks. Heb je de drive om uit de bol te gaan en wil je dat beleven in veilige en vrijblijvende ontmoetingen? Reageer dan voor meer info. Versa, geven en krijgen, maar even goed een mix van dominantie en onderdanigheid als dat je kink is. Voor vrijblijvende ontmoetingen, en om voldaan terug naar huis te gaan. Als het klikt en je wilt dat dan zeker vervolgen. Je bent geen fotomodel (meer) of je aarzelt door je lichaam? Dat is voor mij echt niet belangrijk. Je ingesteldheid wel. Intiem is het zeker. Kinky kan op vele vlakken, en steeds met respect. Ik kan reizen en ontvangen. Chems vriendelijk.  
Minnaar 53 jaar Limburg - HASSELT 0493108153
Minnaar zoekt een minnares 50+ (relatie of gehuwd niet van belang)
Hallo, Ik ben een goed uitziende jonge man van 53j 185, 89kg. Ben goed verzorgt en intiem geschoren. Ik ben al een tijdje op zoek naar een minnares 50+ (relatie of gehuwd niet van belang) om elkaar passioneel te verwennen. Bij de juiste klik zou ik graag een langdurige band willen opbouwen met wederzijds respect voor elkaars privé leven. Mocht je deze advertentie aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen, sms of whatsapp (geen anonieme bellers). Discretie en hygiëne staat bij mij hoog aangeschreven Groetjes,  
Jeroen 31 jaar Limburg - HASSELT
Geile milf gezocht?!
Hallo, Ik ben Jeroen 31 uit hasselt, atletisch gebouwd en 1m80. Ik zoek een leuke meid tussen de 20 en 45 jaar voor spannende dates. Dus welke dame het ziet zitten om lekker hard genomen te worden stuur mij een mailtje om verder kennis te maken. Grtjs Jeroen Geen mannen of koppels !  

Geile milf gezocht?!
Mystery 33 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Secret desire
Achter dees oproepje schuilt een man van 34j die thuis erg veel spanning en genot mist en deze graag is terug zou beleven op discrete locatie of prive welness. Ben 1m80, 85kg en normaal gebouwd, overal netjes geschoren en met de nodige tattoo's met leuke extra... Mocht je intresse hebben of jezelf hier ook in vinden, dan hoor ik graag nog wat van je. Grtjs  
Mark 54 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Brugge kust
Hey,hier een man die geen relatie zoekt maar een toffe vriendschap.Ik kijk uit naar iets leuks zonder drama en miserie.Wel met respect voor elkaar.Ik ben zelfstandig en kan vlot mijn uren aanpassen.Kan jij,jezelf als onafhankelijke dame, hierin vinden,reageer dan even.Gewoon een babbel en we zien wel waar we komen.  

Brugge kust
tim 43 jaar Antwerpen - Lier
heb jij zin in een passionele avond?
Hey, een doodgewone, SINGLE, prettig gestoorde, passionele, tedere, aangename knuffelbeer, die de afgelopen 3 jaar heeeeel veel mist, zoekt... idem ditto... Om... samen intens te genieten van elkaar... de tijd te nemen om elkaar te ontdekken.. (ben nog een gevertje en vind jouw genot zeer belangerijk 🤪). Niet eenmalig, dit kan op regelmatige basis... moest er toch een onweerstaanbare klik komen, denk ik ook niet dat ik die uit de weg zou gaan... Ik kom uit een jarenlange relatie (die dus al even romantisch dood was)... onen doe ik in Lier. Ikzelf ben een nachtraaf (en kan meestal nog wel laat jou zien... voelen.... proeven...). Gaan slapen gebeurt doorgaans tussen 1 en 3u.. (en ja ik heb een vaste job met gewone daguren.. ) Hopelijk tot gauw en tot knuffels... Alvast langzaam plagende hete likjes (je mag zelf kiezen waar 🤪🤪😜)  

heb jij zin in een passionele avond?
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke Friend With Benefits gezocht van het vrouwelijke geslacht!
Ben jij een fijne FWB. Getrouwd of vrijgezel maakt niet uit. Net zoals leeftijd en lichaamstype. Passie staat bij jou hoog in het vaandel, Je bent openminded en je houdt van knuffelen en zoenen. Ik ben een gehuwde, verzorgde man van 90kg en ben 1m75 groot. Aarschot-Leuven of daar in de buurt. Je hebt de mogelijkheid om je overdag vrij te maken. Hopelijk tot gauw!  
Peter 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
Bent 59 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Ben jij een Geile MILF Mama?
Ben jij een geile mama die nood heeft aan een lekkere sexdate met ervaren en respectvolle man? Ik geef je een intieme massage, lekker lange befbeurt en indien gewenst nog veel meer.... Ik kan verplaatsen en ben super discreet. Als je interesse hebt, schrijf me dan snel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10