Zoeken naar 02*

Uw zoekactie voor 02* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Traf.Laura 58 jaar Limburg - Beringen
Fotograaf/ Filmen (Top)
Zoek een vast iemand die regelmatig kan komen filmen terwijl ze me aan het neuken/fisten zijn. Dit word met MIJN EIGEN materiaal gedaan. Ook is het zo dat je zelf ook uit de kleren gaat en volledig naakt zult zijn. Buiten het filmen kan je ook van me genieten mocht je dat willen. Het zal STEEDS na 21.00h door gaan. Afspreken gebeurd enkel via Whats-App Graag je VOLLEDIGE STATS en ook een foto van je pik als je ook wil deelnemen om me te neuken(onherkenbaar). Geen foto is DIREKT naar de prullenbak !! Kijk ook je spam box na want daar kan een antwoord ook komen te staan van mij.  

Fotograaf/ Filmen (Top)
Tof gaykoppel 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
Ervaring niet nodig, 300% DISCREET , enkel voor gasten die meer dan eenmalig willen, vriendschap en geile sex. Getrouwd geen probleem, maar je moet je wel kunnen vrijmaken af en toe, maandelijks? ,hyper discreet, soavrij, wij zijn 46 en 55, jij tsn 25 en ong 55, liefst versa. Heel eerlijke advertentie, geil met stijl voor idem, niet twijfelen, doen, kunnen ontvangen, geen financiële bedoelingen.Morgen? of binnenkort! Graag netjes (hygiëne mega belangrijk),Bereid zijn fotooke te sturen. NO FAKE. Geout niet nodig.  

Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
gisteren
Jong pijpsletje 23 jaar Antwerpen - Malle
Wil oudere man pijpen
Dag heren, ik ben een jong pijpsletje van 23 jaar. Ik zou graag eens afspreken met een iets oudere man. Ik kom naar jou toe en kleed me dan helemaal uit. Ik ga op mijn knieën zitten en dan steek je je lekkere lul in mijn mondje. Vervolgens zal ik je heerlijk pijpen tot wanneer je klaarkomt in mijn mondje en op mijn gezicht. Ik ben een heel gewillig sletje en als het goed gaat is er ook meer mogelijk ;) Dus als je zin heb om eens een lekker jong sletje te gebruiken en je woont in de buurt van Malle of je hebt een busje contacteer me maar! Leeftijd en uiterlijk maken totaal niet uit! Hopelijk krijg ik je snel te horen! Tot dan ;)  
gisteren
Geert 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
lekker spelen...
Is er een leuke nette 65+er die kan ontvangen om lekker te spelen?bij klik regelmatig.Hygiéne,respect,discretie spreekt voor zich  
gisteren
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt een vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior en/of bi-senior koppel (man-vrouw), die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
gisteren
MsT 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge onderdanige gaste op verkenning??
Zijn er nog in de regio Geel onderdanige gaste -26 die hun grenzen willen verkennen en verleggen met Dominant op een rustige stap voor stap wijze met het nodige overleg ? Onervaren zeer zeker welkom. Stel jezelf voor en hoe jij jezelf onderdanig ziet.  
gisteren
The-k5 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ongewassen lul Gloryhole
Hey geile mannen. Ik zoek onbesneden mannen die graag anoniem gepijpt worden. Ik ben 38 jaar, 1m69, 57 kg. Ik geil op ongewassen palen (niet extreem). Ik ontvang in Leuven. Dick pic is wel nodig. Je hebt ook een iets grotere penis dan gemiddeld. Liefst niet al te oud hé en niet-roker. Graat chat. Misschien tot binnenkort!  
Zoek wielrenner 49 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Zoek wielrenner om te zuigen
Zoek voor regelmatig op vrijdagavond tussen 19.30 en 20.15 wielrenner om te zuigen outdoor in Ooigem sas bvb ..bij interesse stuur mailtje met stats een foto en dan spreken we verder af ...50 167 66 bottom ....zaterdag sauna  

Zoek wielrenner om te zuigen
Frits 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek jonge slanke gast die ik mag neuken
Zoek jonge slanke gast max 25 die op zijn handen en knieën voor mij komt zitten en die ik mag neuken met condoom. Gelieve enkel te reageren als je voldoet aan de voorwaarden!! En reageer dan met je Stats, vanwaar je bent en gewone foto heeft voorrang. Ben benieuwd  

Zoek jonge slanke gast die ik mag neuken
slaafman 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester, nieuwe poging na mislukking:-(
Goodlooking biseksuele man zoekt een discrete geile jonge (maar legale 18+) meester voor afstandsdominantie aan de hand van online foto-opdrachten, video-opdrachten, webcam (skype).Indien het klikt NA kennismaking via mail of online opdrachten... OOK LIVE. Ik doe niet aan extremen, dus geen plas, poep, naalden, bloed, kids, animals en dergelijke. Voor de rest ben ik zeer gewillig en heb ik heel veel bdsmmateriaal. Ultieme kans voor jongen die bdsm veilig wil testen!! Véél meer fotomateriaal en info krijgt u als u mailt met méér dan één zin, en uitgebreid uw kicks beschrijft. Ik zoek niet eenmalig maar langdurig. U bent bij voorkeur bi of gay, al mag een op het domineren van mannen kickende hetero evenzeer. Uw maximale leeftijd is 28. Indien u totaal onervaren bent maar u wil ervaring opdoen in bdsm, dan bent u dubbel welkom. Elke serieuze mail met meer dan één zin en uw concrete kicks krijgt ook een serieus antwoord. Discretie gevraagd EN geboden  

Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester, nieuwe poging na mislukking:-(
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10