Zoeken naar 02*

Uw zoekactie voor 02* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lucas 26 jaar Brussel (gewest) - Jette
Sexdate vandaag
Hey ik ben jongeman van 26 bi bottom En vroeg me af wie mij vandaag nog kan ontvangen voor lekkere sex, tongzoenen, pijpen, etc… Laat snel iets weten  
Jonge gast 20 jaar Limburg - Genk
Zoek leuke man die komende week wil langs komen. Xx
Heyy ik ben een jonge gast van 20 jaar en zou graag eens een leuke man ontmoeten waar ik dan wekelijks mee kan afspreken zodat we elkaar kunne verwenne. Ik kan fijn ontvangen als dat wel discreet kan en liefst iemand die te vertrouwen is. Geen fake mensen aub want zoek serieuze mannen die willen afspreken. Ik sta voor heel veel open alles kan besproken worden maar wel graag oprecht en niet tot je niet komt opdagen. Tot snel kusjes xx  
Koppel Brugge 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Koppel 40-ers ontvangen-28
Verzorgd mannelijk koppel ontvangt tot 28 jaar gay bi of hetero in aangenaam kader. Sauna aanwezig. Discretie 100% verzekerd. Safe fun! 44/180/80/15 48/182/84/16 Reacties met foto's krijgen voorrang.  

Koppel 40-ers ontvangen-28
Zwemmer 29 29 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Zwemmen 29j
Wie zin om morgen of woensdag mee te gaan zwemmen in grimbergen? En miss meer. Ouder vind ik + Ikzelf 29 188 81 intiem geschoren. Foto op reply Enkel serieuze reactie ajb!  
Marco 67 jaar Noord-Brabant - Tilburg
Le Cap d'Agde
Hoi. Van zaterdag 25 mei t/m zaterdag 1 juni ben ik een weekje op vakantie in het naturisten dorp Le Cap d’Agde in zuid Frankrijk. Wie is er dan ook en wil er afspreken voor een gezellige babbel, een kopje koffie of een wijntje en wie weet wat nog meer…..? Mijn naam is Marco, een rustige biseksuele man van 67. Hoop wat van je/jullie te horen zodat we in Agde kunnen afspreken. Lieve groetjes Marco.  
Bottsletje27 27 jaar Limburg - Genk
Bttmsletje27 zoekt domi top Limburg vandaag 28/04 beschikbaar
Bttm 27j 180 81 zoekt een geile top die mij kan ontvangen ofwel eventueel samen op motel gaan. Graag iemand die me echt stevig wilt afneuken en ook mijn keelgat gebruikt. Ik heb een hygiënisch en geschoren gaatje. Ik date met personen tot +-60 jaar. Laat me weten wat jij verwacht van een date of wat jou wensen zijn, en dan bespreken we verder en ga ik over tot het uitwisselen van mobiele gegevens.  
Boy 23 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse
Discreet afspreken.
Ik ben geile boy 23 jarige op zoek naar eerste data met knape bottom die kan ontvangen of cardata. Mijn stats 18cm,80kg,1m80. Ik zoek niet ouder dan mijn leeftijd.  
Bram 24 jaar Antwerpen - Herentals
Bi-curieuze voor eerste afspraakje
Hey! Ik ben een jongeman van 24 die graag voor de eerste keer wilt afspreken voor een eerste ervaring/experimentatie. Ideaal scenario: ik kom binnen jij ligt klaar en ik probeer wat (rukken,pijpen, …) Discretie & respect staan op eerste plaats. Bij intresse antwoord ik, antwoorden met foto krijgen voorrang, grtjs!  
Traf.Laura 58 jaar Limburg - Beringen
Filmen / Foto's
Zoek een vast iemand die regelmatig kan komen filmen terwijl ze me aan het neuken/fisten zijn. Dit word met MIJN EIGEN materiaal gedaan. Ook is het zo dat je zelf ook uit de kleren gaat en volledig naakt zult zijn. Buiten het filmen kan je ook van me genieten mocht je dat willen. Het zal STEEDS na 21.00h door gaan. Afspreken gebeurd enkel via Whats-App Graag je VOLLEDIGE STATS en ook een foto van je pik als je ook wil deelnemen om me te neuken(onherkenbaar). Geen foto is DIREKT naar de prullenbak !!  

Filmen / Foto's
Bearded bottom 56 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Zoek wielrenner om te zuigen
Zoek voor regelmatig op vrijdagavond tussen 19.30 en 20.15 wielrenner om te zuigen outdoor in Ooigem bvb ....hou ook enorm van piss ... ben mannelijk met baard 55 167 67 , stuur mailtje bij interesse ..  

Zoek wielrenner om te zuigen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10