Zoeken naar 02*

Uw zoekactie voor 02* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zoek wielrenner 49 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Zoek wielrenner om te zuigen
Zoek voor regelmatig op vrijdagavond tussen 19.30 en 20.15 wielrenner om te zuigen outdoor in Ooigem sas bvb ..bij interesse stuur mailtje met stats een foto en dan spreken we verder af ...50 167 66 bottom ....zaterdag sauna  

Zoek wielrenner om te zuigen
Frits 48 jaar Antwerpen - Mol
Klein dun besneden piemeltje zoekt jonge slanke gast
Welke jonge (-28) slanke gast wil mijn klein dun besneden piemeltje komen klaar pijpen. Ik blijf passief. Ik reageer enkel op reacties met je Stats vanwaar je bent en gewone foto heeft voorrang.  

Klein dun besneden piemeltje zoekt jonge slanke gast
Tom 33 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Wie laat zich nu vandaag geil pijpen
Hey ben 33 jaar , sportief slank ,welke knappe geile pik laat zich nu om 20.15 bij mij in deinze geil leegzuigen?nu reply met foto snel snel snel  
Daddies 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Daddies zoeken jonge kerel
Hey gastjes, Wij zijn twee daddies, beiden begin de 40. Willen graag kennis maken met jonge kerel (-25) die avontuur zoekt. Je bent top en wil fun, ervaring opdoen, de eerste keer beleven,… veel is mogelijk in alle discretie en vertrouwen. Kunnen ontvangen / verplaatsen / je oppikken. Chems en 404 friendly. No fake.  
Leo 64 jaar Limburg - Lummen
Gezocht in de Boysclub
Dag iedereen, Op woensdag 24 april was ik in de boysclub in betekom. Boven kwam er een man voor me staan… het duurde niet lang of we hingen aan elkaar met een tongzoen. Hij was naakt , ik had m’n slipje nog aan, terwijl we tongzoenen greep ik zijn flieter die kei hard stond in m’n hand. We zoenen nog even door…en ik duik naar beneden en deep throuht die man… hij reageerde al gauw met… stop stop…. Ik wil nog niet spuiten of klaarkomen. Door het deep throuten was mijn speeksel goed vettig geworden en we zoenen geil verder! Het moet gewoon een geil gezicht geweest zijn! Ik had graag een reactie van je gehad om zo eventueel terug in contact tekomen. Een detail heb ik verzwegen en ik wil dat je daar iets over vermeld om te bewijzen de jij het ben. Geile vettige groeten…. Waar ik nog dikwijls aan gedacht heb. Hoeregeil was het!  
Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
Ik zoek groot en dik geschapen dominante top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt  

Biman zoekt top xl
Fun gezocht met 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Welke domi top?
Welke top neemt graag de leiding over een onderdanige bottom? Zéér openminded... Hou je van een bottom met ronde vormen die je mag/kan aanpakken? Stuur me een berichtje.  

Welke domi top?
Jonge man 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rukken - Nu?
Hey! Iemand zin om samen wat te rukken? Kan ook online Ik ben een 24 jarige hetere man uit Antwerpen en heel geil nu  
Anoniem 26 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Top zoekt bottom
Hey ik ben op zoek naar iemand die geneukt wilt worden. Ik zelf kan niet ontvangen en verplaats me enkel in Aalst, ik ben 26, 1m85, slank en ik heb een heerlijke lul van 19cm aan puur warme sperma. Als je kan ontvangen, laat me weten, dan kom ik u voeden!! ;) Stuur een lekkere foto van jouw lul.  
Bbboy 28 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Hallo
Hello bi 28 years very hott today in leuven if you can recive me text me verryy hott see you sunxxxx  

Hallo
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10