Zoeken naar fwb

Uw zoekactie voor fwb leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geert 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Fwb
ik ben een verzorgde man in een seksloze relatie en daarom op zoek naar een maatje om elkaar af en toe te ontmoeten als friend with benefits. Elkaar verwennen en heerlijk genieten van elkaar met respect maar zonder de verdere verplichtingen. Wie is er ook op zoek naar iets gelijkaardigs?  
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie, niet rookster.
Hoi ben je een vrouw uit omgeving retie , slank tot normaal postuur. Je rookt niet net als ik, ik kan je ontvangen of tot bij jouw komen op weekavonden na 19h. Ikzelf 195m voorzien van dikke harde besneden xl lul , kan je stegen een stootje en wil je ook anaal is proberen het kan ,verder wederzijds oraal ,tepels zuigen lekker zoenen en knuffelen kan ook je kontje lik ik ook met plezier. Ikzelf op het heden poly ingesteld wie weet wordt jij men vaste fwb ....Je mag ook voorstellen doen wat jij graag wilt we zen immers met twee dan. Getrouwde vrouwen niet reageren altijd zever , enkel single of weduwe vrouwen mogen reageren.U stats en eventueel en foto mag altijd en ook jouw behoeftes vermelden. Ik heb zin .  
Gent 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
zoek leuke fwb
Hoi! Ik ben zelf 46j (normaal/gespierd gebouwd, 186cm groot, baard) uit Oostende. Ik zoek een leuke dame/meid om kennis te maken en als het klinkt op regelmatige basis leuke dingen te doen (dus niet enkel de 'benefits' maar ook een terrasje, filmpje etc.). Mocht je interesse hebben laat dan zeker iets weten met al je vragen. Ik stuur je dan uiteraard ook een foto :)  
Dexter 34 jaar Antwerpen - Edegem
FWB extended
In eerste instantie opzoek naar een FWB of eventueel een vaste fuckbudy. Samen wat op verkenning gaan, nieuwe genzen en kinks zoeken, aftasten, elkaars en ons eigen lichaam beter leren kennen. Op termijn eventueel opzoek naar een extra vrouw om met drie plezier te beleven. Reactie graag met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is niet super van belang.  

FWB extended
student 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Student opzoek naar vaste fwb
Hallo daar! Mijn naam is Thijs, een vriendelijke student uit Gent die op zoek is naar een bijzondere ervaring met een ervaren vrouw. Ik geniet van de eenvoudige geneugten van het leven, zoals wandelen, gamen, tijd doorbrengen met vrienden, en gezellig samen series kijken. En natuurlijk mag mijn trouwe viervoeter niet ontbreken tijdens onze wandelingen. Ik ben op zoek naar een avontuurlijke en lieve vrouw om samen nieuwe ervaringen te delen en mooie herinneringen te creëren. Als jij ook op zoek bent naar een opwindend avontuur en een diepgaande connectie, dan ben ik hier om je te vinden. Laten we samen op ontdekkingsreis gaan en kijken waar het pad ons naartoe leidt. Wie weet wat voor geweldige avonturen we zullen beleven!  
Heer 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoekt dame
met interesse in een vast contact als fwb en open minded. Ben deftig, gezond, en heb niveau met kinky kantje, nl interese in dirty. Wie gaat mee op ontdekking.  
anoniem 52 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
gewoon samen genieten. gelegenheidspartner of FWB
Ik wil graag kennismaken met een gelegenheidspartner of FWB. Ik ben een deftige, opgeleide man met niveau. Ik ben zeer verzorgd en zeer hygiënisch. Ik verwacht dat ook van u. Ik ben 52 jaar 1M75 89kg 17cm. Ik hou van massage, strelen, kussen en van sex. Ik ben niet opdringerig en respecteer jouw space. Ik ben single, zonder kinderen. Kan ontvangen in alle rust en privacy en ik kan verplaatsen. Rustig mekaar leren kennen en afspreken op openbare plaats als eerste date. Geen financiële bedoelingen. Geen escortaanbiedingen aub. Vriendelijke groeten, Timo  
Dimi 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke man zoekt dame of student voor leuke tijden te hebben
Hey ik ben een man van 29j. Ik ben 1m87, 84kg slank en ik heb bruin kort haar en blauwe ogen, heb 14cm. Ik zoek iemand die wilt fwb zijn of seksdaten, cardaten... zonder verplichtingen. Als het klikt kan het op regelmatige basis. Hygiene en respect zijn belangrijk en discretie kan ook x  
Mr.T 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Duurzame contact regio Antwerpen
Dag Dames. Deze 52 jarige sportieve gezonde single kerel is op zoek naar een vaste FwB vriendin. Gezellige avonden/weekenden doorbrengen. Alles mag niets moet. Ik ben 176cm groot met 73kg en groen grijs blauwe ogen. Ik hou van uitstapjes, lekker BBQ, jacuzzi (heb er zelfs een) samen gezellig babbelen/massages/ en en en.... Bij nieuwsgierigheid en of interesse stuur mij een leuke mailtje met foto en gsm nr voor Whatsapp. Grt en tot snel  

Duurzame contact regio Antwerpen
Pierre 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dame gezocht voor fijne momenten samen als FWB
Ik zoek een verzorgde, leuke dame (40-60) voor toffe FBW-momenten (later eventueel meer). Ik ben 62jr. (uiterlijk én innerlijk jonger), 80kg, 1.75m., zeker niet onknap, no kids, uit N.-Antw. Ik heb een mooi, slank, verzorgd en intiem geschoren lichaam, met leuk “gereedschap”, en een lekker kontje. We “polsen” naar de mogelijkheden. Geen “klik” … niet erg! Dan houden we het bij een leuk gesprek met een lekkere cava. Indien wel zetten we onze verkenningstocht verder, in alle rust, stap voor stap. Ik ben zeer openminded en naar de vrouw toe zéér lichamelijk ingesteld voor intens lichamelijk, naakt contact. Uiteraard hoeft een en ander niet meteen sexueel getint te zijn. Andere omgangsvormen kunnen ook. Alles volgens afspraak en met oog voor discretie, respect, hygiene en vertrouwen. Tattoos/pierc./lipstick zijn “NOT DONE”!! Een sensueel parfum, sexy lingerie en hoge hakken zéér “DONE”. Let wel: ik zoek ENKEL een DAME !!! GEEN Man, Tv, Ts, Tg, Ko !!! Interesse?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10