Zoeken naar fwb

Uw zoekactie voor fwb leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
Turkse man 33 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Gehuwde turkse man
Dag dames, ik ben een niet onknappe, gehuwde man met turkse roots, geboren en getogen in Vlaanderen. Zoals velen heb ik een normaal leventje. Heb een lange periode een fwb gehad maar sinds enkele maanden was dit niet meer het geval. Ik dacht eraan om weer eens een advertentie te plaatsen hier om eens te zien of ik dit weer eens kon herpakken. Hygiene en discretie is vereist en geboden. Ik heb de mogelijkheid om ook te ontvangen. Leeftijd en uiterlijk is van minder belang, de klik die er zou moeten zijn is het voornaamste voor mij. Indien je interesse hebt hoor ik het graag voor een verder gesprek hopelijk. Mvg  
Fwb 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar plezier
Op zoek naar discreet plezier. Ik ben redelijk zwaar bewapend maar ik weet hoe ik hem moet gebruiken om jou te verwennen. Ik ben zelf jong, groot en gespierd. Hygiëne, discretie en open-minded zijn de sleutelwoorden. 27j/190cm/90kg/20cm  

Op zoek naar plezier
Pierre 63 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dame gezocht voor fijne momenten samen als FWB
Ik zoek een verzorgde, leuke dame (30-60) voor toffe FBW-momenten (later eventueel meer). Ik ben 64jr. (uiterlijk én innerlijk jonger), 80kg, 1.75m., zeker niet onknap, no kids, no smoker, uit N.-Antw. Ik heb een mooi, slank, verzorgd en intiem geschoren lichaam (jij ook!) met leuk “gereedschap”, en een lekker kontje. We “polsen” naar de mogelijkheden. Geen “klik” … niet erg! Dan houden we het bij een leuk gesprek met een lekkere cava. Indien wel zetten we onze verkenningstocht verder, in alle rust, stap voor stap. Ik ben zeer openminded en naar de vrouw toe zéér exhibitionistisch ingesteld voor intens naakt contact. Uiteraard hoeft een en ander niet meteen sexueel getint te zijn. Andere omgangsvormen kunnen ook. Alles volgens afspraak en met oog voor discretie, respect, hygiene en vertrouwen. Tattoos/pierc./lipstick zijn “NOT DONE”!! “Een sensueel parfum en hoge hakken zéér “DONE”. Let wel: ik zoek ENKEL een DAME !!! GEEN Man, Tv, Ts, Tg, Ko !!! Interesse?  
sportief 55 jaar Vlaams-Brabant - Diest
zoek lieve fwb
deze spontane 50-er met verzorgde looks en aangenaam in omgang zoekt een lieve fwb om regelmatig samen stoom af te laten met een juiste balans vriendschap sex. zoek geen éénmalige flirt.  

zoek lieve fwb
Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
Sander v 36 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Lieve man met grote penis
Hi, ben sportieve, verzorgde man op zoek naar fwb of Fun. Ben eerlijk respectvol en heb een grote penis. Niets moet en veel kan. Ik geef bijv. graag massages. Grtjs x  

Lieve man met grote penis
Geert 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Fwb
ik ben een verzorgde man in een seksloze relatie en daarom op zoek naar een maatje om elkaar af en toe te ontmoeten als friend with benefits. Elkaar verwennen en heerlijk genieten van elkaar met respect maar zonder de verdere verplichtingen. Wie is er ook op zoek naar iets gelijkaardigs?  
Jos BC 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
XXL zoekt FWB
Hey, ik ben een knappe verzorgde grote en zeer fors geschapen man van 41 jaar die in volzinnen kan schrijven. Ik heb reeds vele jaren een open relatie en ben ervaren in goed communiceren en zo veilig experimenteren. Ervaren ook met koppels. Ben eerder rustig dan druk en ben ondernemend. Ik ben niet bi maar ook niet bang van aangeraakt te worden door de man. Ervaring ook met dubbele penetratie als jullie dat zouden willen kan dat zeker. Ik ben oprecht zeer groot voorzien. Als je wil kan ik zeker foto’s delen. Ik heb zelf een voorkeur voor slanke of normaal gebouwde vrouwen die ook graag gelikt worden. Uit de ruime regio heeft de voorkeur.  
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10