Zoeken naar fwb

Uw zoekactie voor fwb leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr.T 52 jaar Antwerpen - Borsbeek
Duurzame contact regio Antwerpen
Dag Dames. Deze 52 jarige sportieve gezonde single kerel is op zoek naar een vaste FwB vriendin. Gezellige avonden/weekenden doorbrengen. Alles mag niets moet. Ik ben 176cm groot met 73kg en groen grijs blauwe ogen. Ik hou van uitstapjes, lekker BBQ, jacuzzi (heb er zelfs een) samen gezellig babbelen/massages/ en en en.... Bij nieuwsgierigheid en of interesse stuur mij een leuke mailtje met foto en gsm nr voor Whatsapp. Grt en tot snel  

Duurzame contact regio Antwerpen
10 dagen
Openminded man 58 jaar Antwerpen - Stabroek
Openminded vrouw als vaste FWB
Niet onknappe, jonger uitziende, vrije avontuurlijke man, intiem geschoren, niet roker, openminded en sexueel ingesteld, zoekt een FWB om samen van elkaar te genieten, en als gelegenheidskoppel met anderen indien dat pas geeft. Niet enkel voor het sexuele, maar ook eens een etentje, sauna, ed... Moest je je geroepen voelen laat gerust een berichtje terug. Als de klik er is zal een kennismaking gebeuren via WhatsApp. Groetjes, Tom  
Op zoek naar fwb 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
Aaron 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fwb
Hey, ik zoek een meisje met onderdanig kantje voor intieme dates. Ik ben zowel dominant als teder en laat jou zo lang mogelijk genieten. Indien dit je aanspreekt stuur je mij een mailtje met eventuele foto in bijlage, misschien tot snel.  

Fwb
11 dagen
Vriend zoekt 57 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Speelse frivole... ondeugende dame gezocht....
stijlvol en verzorgde hoger opgeleide man wil een fijne fwb-relatie opbouwen met een speelse dame ... evt van stel.. Een ondeugende geest en een beetje lef en graag ook zin om af en toe eens uit de band te springen zijn pluspunten. Ook hier de bekende niets moet maar veel kan bij klik, spelletje, (foto)opdrachtjes, uitdagen, teasen, sliploos,… samen op ontdekking en af en toe eens lekker stout doen... als je elkaar vaker ontmoet, leer je ook beter inspelen op elkaar… hoe vaak bepalen we samen wel ... Is er een ondeugende dame (leeftijd niet belangrijk) of kinky stel (mv, vv) te vinden in Oost, West of Zeeuws-Vlaanderen die samen met een ervaren maar respectvolle speelse en ondeugende man op ontdekking wil gaan? Zelf verzorgd en intiem geschoren niet-rokende heer met zachte handen op zoek naar mensen op dezelfde golflengte... Af en toe spelen en genieten... antwoorden met een woordje uitleg over jouw/jullie wensen (en evt foto) krijgt steeds reply xxx  
11 dagen
Frank 51 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Laat maar van je horen
Na een relatiebreuk een half jaar geleden, de stukken opgeraapt en weer vooruit aan het kijken. Zeker nog niet toe aan een nieuwe relatie, maar ben ook maar een gewone mens met zijn noden en verlangens, ook op gebied van intimiteit en sexualiteit. Dus ja, op zoek naar een maatje, een FWB. Geen ‘erop en eraf’ gedoe, maar genieten en laten genieten, met respect voor elkaar, elkaars wensen, verlangens en grenzen. Niet enkel het sexuele wat mij betreft, maar ook ruimer kader, samen een etentje, uitje, saunabezoek, massage, enz Wat verwacht ik van jou ? Je bent single (geen zin in heimelijk gedoe of gezever), hebt een gezond gevoel voor humor, staat bewust in het leven. Leeftijd, uiterlijk, cup size, enz ondergeschikt aan het feit dat we op dezelfde golflengte zitten qua verwachtingen en intenties. Respect, hygďene en discretie, dat spreekt voor zich denk ik, en mag je ook verwachten van mij. Interesse ? Vraag gerust, elke reactie wordt beantwoord.  
11 dagen
Singel man 59j 59 jaar Limburg - Lummen
FWB gezocht
Ben op zoek naar vrouw tss 25j en 60j voor fwb om af en toe samen leuke dingen te doen met uiteraard ook af en toe sex. Ik sta voor veel open. Bij serieuze reacties kunnen foto's gewisseld worden.  
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe xl tijger zoekt knappe tijgerin (30-50j) voor discrete fwb dates
Hallo dames en koppels! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (30-50j) met gelijkaardig libido om - bij klik - af te spreken. Zelf ben ik een knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe xl tijger zoekt knappe tijgerin (30-50j) voor discrete fwb dates
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe xl tijger zoekt knappe tijgerin (25-45j) voor discrete fwb dates
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (25-45j) met gelijkaardig libido om - bij klik - af te spreken. Zelf ben ik een knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe xl tijger zoekt knappe tijgerin (25-45j) voor discrete fwb dates
Sander v 36 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Lieve man met grote, dikke penis
Hi, ben sportieve, verzorgde man met grote en dikke penis. Ik ben opzoek naar fwb of Fun, liefst vast. Laat maar weten wie je bent en wat je zoekt. Ik geef ook graag massages en een goede babbel vind ik ook leuk x  

Lieve man met grote, dikke penis
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10