Zoeken naar hebben

Uw zoekactie voor hebben leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Biman 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie bekijkt en betast er graag een naakte man?
Ik laat gewillig mijn broekje voor je zakken. Je kan en mag doen waar je zin in hebt, ik sta voor veel open. Profiteer ervan, nu je er de kans voor hebt. Jonge mannen die eens willen experimenteren, og +65 die nog een geile fantasie hebben, stuur maar, ik help je graag.  
17 dagen
Rik 52 jaar Antwerpen - Brasschaat
wie wil er gefist worden
titel zegt het zelf ... stats 188/85 - sportief, discreet. Leeftijd speelt geen rol, hygiëne wel. Poppers hebben is een must. Reageren met foto van je kont.  
Tom 30 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Botje op zoek
Naar leuke xdate vandaag (dinsdag). Pijpen, geneukt worden, veel kan, sta voor veel open... Graag zou ik eens date hebben met meerdere tops die mij samen goed nemen, of eens met een koppeltje  

Botje op zoek
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geile Bottomgast ontvangt graag geile topgasten
Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje dat graag op zen doggy's geneukt wordt. Graag ontvang ik gasten die zin hebben in een potje mannensex elkaar opgeilen tongen pijpen en mijn kontje verlangt naar een geile pik en wordt graag gevingerd en op zen doggy's geneukt. Zin, laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde. Heb goede poppers in huis.  

Geile Bottomgast ontvangt graag geile topgasten
funlover 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben op zoek naar openminded hetero - lees aandachtig
hey, via deze site is het me al een paar keer gelukt dus hier gaan we weer. Ik ben een gay man, verzorgd en aantrekkelijk, hoogopgeleid, comfortabel met mezelf, in open relatie, en ik zoek een avontuurtje met een echte kerel die zo mijn hetero spiegelbeeld is: knap, behaard, goed geschapen, openminded, discreet, seksueel avontuurlijk. We kunnen kennismaken en zien wat we samen ondernemen: porno kijken, masturberen samen (al of niet met handje helpen), eens samen naar een club gaan om dames te verwennen (ja, ik heb soms ook wel zin om samen wat bi-activiteiten te doen!), en we kunnen eventueel ook onder ons seks hebben. De bedoeling is dat het een soort discrete maar waardevolle FWB-situatie wordt, waarbij we beiden af en toe kunnen stoom afblazen van het dagelijkse leven. Reageer als je geprikkeld bent, met een uitgebreide voorstelling van jezelf en met een foto. Ik kan regelmatig bij me thuis ontvangen,dus we hoeven niet marginaal te organiseren in een auto of publieke plaatsen.  

Ben op zoek naar openminded hetero - lees aandachtig
Geil 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Ik sta spuper geil enkel voor fris wassen manen
100% bi top slank 1m60 lul 16.6 zeer proper ik heb zin in lul en zaad Rukken pijpen ballen zuigen neuken kan ook maar dat moet niet is wel met condoom bij interesse laat maar iets weten berichten met foto hebben voorrang  

                             Ik  sta  spuper  geil     enkel  voor fris  wassen  manen
18 dagen
John 20 jaar Antwerpen - Mechelen
Mooie man gezogd of mannen voor een leuke tijd
Hey allemaal ben john 20 uit de buurt van mechelen zou graag dinsdag en de rest van de week kan ook overdag (tot 17u )worden ontvangen door een man of 2 mannen voor een trio ik ben eerder top ingesteld maar bij het juiste contact kan bottom ook doe veel buiten echt extreme dingen mijn stats zijn 20/176/73/15×4 een foto kan je krijgen bij reactie laat maar weten wat je zou willen doen en wanneer en of ik iets speciaals van kledij moet aan hebben heb geen toys maar zou er wel is willen gebruiken vergeet je stats niet en een foto mag altijd  
Drummer 52 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Op zoek naar iemand om samen te masturberen
Hallo , ik ben op zoek naar iemand tussen 23 en 27 die besneden en klein geschapen is om tesamen te genieten van ( elkaar ) te masturberen. Wel ENKEL iemand die besneden EN klein geschapen is!! Omdat ik dat ook ben. Ervaring hebben van onder twe jongens masturberend genot te hebben is zeker GEEN vereiste. Integendeel zelfs. M'n grootste droom is om m'n eigen ervaringen hiermee door te geven aan iemand zonder ervaring die hiervan wel droomt/nieuwschierig is. Kan gerust bij mij thuis ontvangen. Eerste ontmoeting is niet direct een vanzelfsprekendheid dat er ook direct seksuele ervaringen zullen plaats vinden!! Wie dat verwacht is eraan voor de moeite. Nu is er wel een mogelijkheid dat het wel gebeurt , indien er onmiddellijk een.klik is. Ook enkel masturberen en geen orale en anale seks ( zeker in begin !! ). Bescheidenheid , eerlijkheid, oprechtheid en.hyghiene zijn dingen waar ik op sta wel. Stuur gerust bericht bij eventuele interesse of vragen. B.  

Op zoek naar iemand om samen te masturberen
Tom 29 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Tom zoekt
Hoi, Ik ben Tom, een jongeman van 29 jaar oud. Ik ben 1.84m groot, weeg 78kg (slank) en heb kort bruin haar... Ik ben soft-bi en heb al enige ervaring met pijpen... Ikzelf ben onderdanig ingesteld en hou van me verkleden als meisje. Intiem ben ik mooi glad, maar de rest van m'n lichaam niet, draag altijd nylons, rokje, kniekousjes.... Wat zoek ik? Iemand die (licht) dominant is en me gebruikt als pijpsletje... maar ook andere opdrachtjes (bv huishouden) kunnen. Ik wordt graag geblinddoekt, vastbinden kan ook, lichte tikjes met zweepjes en andere opdrachtjes zijn zeker ook welkom. Je mag natuurlijk ook met mij spelen, maar ik wil wel pas op het einde klaarkomen, als je m'n gezichtje volgespoten hebt. Als je meerdere keren kan klaarkomen is dit super. Ofwel kan je ontvangen ofwel neem je een kamer. Voor later deze week met uitzicht op meerdere keren. Ideale profiel: GBBS, onbesneden en super proper. Reacties met lichaamsfoto hebben voorrang. Reacties met meer dan één zi  

Tom zoekt
18 dagen
Gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10