Zoeken naar hebben

Uw zoekactie voor hebben leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Rustig verkennen
Hey, zoek iemand niet ouder dan 36 om eens mee te experimenteren, alles safe en discreet en hygiëne staat voorop. Heb nog geen ervaring, jij mag ervaring hebben maar moet niet. Ik wil graag versa zijn dus jij liefst ook. Kan niet ontvangen.  
Jil 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek iemand om klaar te pijpen en te verwennen voor vanavond
Ik ben opzoek naar iemand om een gezellige avond mee te hebben. Ik pijp je graag klaar. Ik zoek iemand die vanavond zin heeft in een leuke avond. Ik vind ouderen mannen wel geil of mannen met een kleinere penis. Wie mag ik vanavond verwennen? Mail me.  
frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
lekker seksen
Goede morgen geilerds. Ben bi man discreet, gbbs, geschoren, gesteld op hygienne. Zoek een lekkere geile date met een eveneens geile man/mannen. veel kan niets moet maar wel actieve mannen ben ik ook. Ik verplaats heb er veel zin in om met een lekkere pik te spelen. Reageer met stats wat je wil en waar je ontvangt. Hoop zo iets lekkers ergens in te hebben. Geen eindeloos gemail zonde van de tijd die kunnen we beter gebruiken. xxx  
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Goeiemorgen iedereen
Iemand zin om eens af te spreken is voor meermaals bij klik een lekker sexvriendje hebben mekaar lekker pijpen rukken samen geil komen tepels likken is al tijdje geleden dak ng eens iemand heb geneukt man da was zalig wel enkel safe liefst beetje zelfde leeftijd of als je een lekkere groote hebt om te zuigen kan wel nie ontvangen of ergens buitendate langs kanaal ga straks fietsritje maken of iemand die kan ontvangen  
Jules 27 jaar Oost-Vlaanderen - Nevele
Daddy's/Senior
Ik heb altijd al een grote fantasie gehad om sex te hebben met een senior/daddy/granddaddy. En liefst behaard, maar dat is geen vereiste.  

Daddy's/Senior
Vers / topje 45 jaar Limburg - Lommel
Geil weekendje
Hey hey, leuk,dat ge de tijd pakt om dit te lezen. Wat ik zoek zijn mannen / jongeren onder de 45jaar Ikzelf ben 45 176 60 µ Wat zoek ik, leuk weekendje, waar veel kan en weinig moet. Je kan en mag hier overnachten ook ,wat geen verplichting is Hoe zie ik eruit: mannelijk, sportief lichaam, licht behaard op borst rest is kaal ;-) nog vragenof een voorstel? doe dit dan maar en alst kan met een fotoke, die hebben voorrang tot snel  

Geil weekendje
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft (geen allesneuker). Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom) gezocht voor serieus sexcontact!
Sander 36 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Verleiding
Goeiemorgen, ik ben deze avond alleen thuis en wens wel eens contact te hebben met een man. Mijn verlangen om dit te doen is groot en dit wil ik graag omzetten in realiteit. Ik sta open om veel te doen, maar stel gerust voor wat je wil doen. Een leuk mannelijk filmpje opleggen of rustige muziek. Voor de rest zien we wel hoe het verloopt. Mijn huis is beetje jouw huis deze avond. Of ik verplaats ook indien je dit wenst in west en oost vlaanderen. Heb er zin in.  
bi1956 67 jaar Antwerpen - Ekeren
Begin mei
Ik kan verplaatsen op 3,4 en 5 mei, wie wil er met mij spelen, niet te jong of te slank aub... reacties met foto hebben een licht voordeel :-)  

Begin mei
Sam 38 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Eerste keer sex met man
Hallo,ik ben een 38 jarige hetero man en fantaseer al lang om eens seks te hebben met een andere man,ik ben dus op zoek naar een hygiensche man tussen de 35 en 45 jaar met enig geduld aangezien het de eerste keer is,intiem geschoren,slank gebouwd,niet teveel lichaamsbeharing en bij voorkeur ontvang je in de ruime regio van zottegem.ik ben slank gebouwd,intiem geschoren,lichte stoppelbaard en enkele tattoos.wat verwacht ik? Pijpen,rukken en aangezien ik al wat ervaring heb met een strap-on zou ik graag(safe) in men kont geneukt worden,kussen doe ik niet. Stuur een berichtje met liefst meer dan één zinnetje waarin je jezelf voorsteld en hoe je de date ziet. Ik wacht in spanning af.  

Eerste keer sex met man
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10