Zoeken naar hebben

Uw zoekactie voor hebben leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

BisexBoy 40 jaar Limburg - Sint-Truiden
Biman op zoek naar een potente top
Goedemiddag, Mijn (dominante) vrouw heeft mij de opdracht gegeven om mij te laten gebruiken door een potente top. We ontvangen thuis op maandagavond 06/05. Ze zal je binnen laten en naar boven sturen waar ik op je wacht. Of ze beneden blijft of komt kijken is nog niet beslist, sowieso doet ze in geen geval mee. Ik ben uiteraard ter beschikking van jou en mijn mond en kont zijn bruikbaar voor jouw genot. Er zullen enkele onherkenbare foto's genomen worden voor privegebruik. Graag iemand van +40 jaar en graag zelf ook wat struiser. Ikzelf ben zoals je kan zien ook struis, daar mag je geen probleem mee hebben. Graag reageren met een voorstelling van jezelf. Discretie gevraagd en geboden!!  

Biman op zoek naar een potente top
17 dagen
Chupa 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond
Kan ik iemand verlossen van zijn warme pap? Vanavond rond 1900 omgeving Lievegem en er rond? Bij u of outdoor. Please. Moet dringend pik hebben.  
17 dagen
Jean 57 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Lees advertentie
Ik bottom 56/163/60 Zoek een Aziatisch of Afrikaanse man om eens sex met te hebben Of trio eender welke religie mag dat zijn  
17 dagen
Geil duo 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
3e man gezocht
Na reeds een lange zoektocht, een paar ervaringen en veel fakers, zijn we ( gay en biman) nog steeds op zoek naar een 3e persoon waar we af en toe kunnen mee afspreken. We gaan voor tongen, rukken, pijpen, rimmen... met 3, waarbij ieders vragen en grenzen gerespecteerd worden. Neuken kan misschien op termijn, maar we richten ons in eerste instantie op bovenstande... We zoeken normale man tussen de 30 en 50 jaar die, met discretie, van zijn woord is, en gewoon een geil moment wil hebben met zijn 3tjes. Laat iets weten  
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Bottomgast ontvangt geile top's met zin in de broek
Graag ontvang ik gasten die top zijn en zin hebben in een pijpbeurt en die daarna mijn kontje op zen doggy's neuken tot je lekker komt. Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje. Zin laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde.  

Bottomgast ontvangt geile top's met zin in de broek
Jean 57 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Lees advertentie
Ik bottom 56/163/60 Zoek een Aziatisch of Afrikaanse man om eens sex met te hebben Of trio eender welke religie mag dat zijn  

Lees advertentie
18 dagen
Rob 36 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Ik zoek knappe jonge
Ik zoek knappe jonge marokaanse of latino jongens vanaf 18+, tot max 35, voor vast af te spreken. Liefst 1ne waar ik een goede klik mee kan hebben. Zelf ben ik een goed uitziende verzorgde bi gast van 34 jaar. Bij interesse hoor ik het wel. Groetjes rob  
18 dagen
Mathis 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Plezier vanavond
Geile date gezocht deze avond om wat plezier re hebben met elkaar. Wat masseren,wat pijpen, wat rimmen, meer. We zien wel. Welke aangename normale bikerel wil hierop ingaan en ons amuseren vanavond.  
18 dagen
bi man 54 54 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
zoek ontspannende sex
graag wil ik overdag in de week eens een ontspannende sex date hebben met een oudere verzorgde, discrete,hygiëne,... man kan niet ontvangen alleen verplaatsen liefst in de omgeving (oost vlaanderen )  
18 dagen
Gil 29 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Gay sauna
Waar is er een goede proberen gaysauna waar je mischien voor de eerste keer iemand kan pijpen en wat plezier kan hebben .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10