Zoeken naar is*

Uw zoekactie voor is* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kim 35 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Onderdanig sletje zoekt oudere man om te plezieren in zelzate
Kan bij jou aankomen tussen 7u30 en 8u30 en bij jou blijven tot 12u max.Figuur en looks maakt mij niets uit.Netjes gewassen is veel belangrijker voor mij.Voor mannen vanaf 55j of als je jonger bent alleen corpulente mannen.Die licht dominant is en houdt van lekker te neuken.Sta open voor pzc, nmc, gerimt worden, betast worden, keuring,als je me geil genoeg krijgt slik ik alles door, onderdanig, slaan op billen, gestraft worden, papa/zoon, opdrachten uitvoeren, ... Geen pijn/plas/bondage/sm/mond kussen35j/178cm/64kg/kort blond haar/donkere bruine ogen/intiem geschoren,kontje ook glad/gewillig/onderdanig/foto's mogelijk met mijn gsm.  

Onderdanig sletje zoekt oudere man om te plezieren in zelzate
Madera 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Ik ben madera ik zoek liesft en zwarte man maar iedereen is welkom lul 20cm
Hallo, ik ben genaamd Madera. Mijn lengte is 1m96 en ik weeg momenteel 110 kg, maar ik ben bezig met een dieet en fitness om af te vallen. Ik zoek bij voorkeur een zwarte man, maar iedereen is welkom, zolang je maar een penis hebt van minstens 18 tot 25 cm. Wat betreft leeftijd, zoek ik iemand tussen de 20 en 48 jaar oud, maar oudere mannen zijn ook welkom. Ik sta open voor bdsm en kinky activiteiten, maar dit moet wel eerst besproken worden. Ik hou van 24uur slaaf, harde anale seks, gangbangs en het uitlenen van je geile vriendje. Ik slik graag sperma en heb geen probleem met buitenseks en seks in het openbaar. Als we elkaar beter leren kennen, ben ik bereid om raw klaar te komen. Ik heb veel stamina en ben erg onderdanig. Als dit te snel gaat voor een date of afspraakje, sta ik ook open voor langere relaties en ben ik bereid om in het huishouden te helpen.Ik ben ook begonnen met mijn transgender-transitie. Ik kan nog steeds klaarkomen en heb al borsten.Als meer wil weten vraag alles  
Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Op ontdekking
Hey onervaren gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast die samen wil experimenteren en mij een beetje wegwijs wil maken in het bi zijn Veel kan niets moet enkel respect en hygiëne voor de rest komen we er snel achter wat wel en wat niet ;) liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
jaak 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
is er nog iemand besneden die vannacht wilt gepijpt en gelikt worden door onderdanige man  
Karl 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke kinky bi-Meester neemt me onder zijn vleugels?
Ik ben slank gebouwd en heb onderdanige gevoelens die ik graag verder wil verkennen. Wil uitgedaagd worden en tot het uiterste gaan voor een betrouwbare en respectvolle Meester. Wil jij mij opleiden tot je lustslaafje en mij daarbij behandelen als je zoontje, mij geven wat goed voor mij is? Je laat mij bij jou thuis naakt rondlopen in jouw bijzijn en daarna ook met je vrienden erbij. Je leert mij pijpen en je leert mij hoe zaad smaakt, en gaat geleidelijk over tot deepthroat waarbij je ervan geniet mij te zien kokhalzen en meer. Je brengt dildo's in mijn kontje en ontmaagdt me. De ontmaagding gaat langzaam over in harder neuken, in anale verkrachting, vastgebonden. Je vrienden mogen kijken hoe je me volgespoten hebt, en gebruiken mij daarna zelf ook (safe). Je leert me ook je pik schoon te likken als je me genomen hebt, en je kontje te likken, en je verwacht dat ik je plas tot mij neem. Je pijnigt mijn tepeltjes en behandelt mijn gevoeligste plekjes met kaarsvet. Ben jij zo iemand?  
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor heel veel openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub  
prive 52 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek bj door student / jonge man MAX 35J
Ik zoek een pijpbeurt door student /jonge (max 35 jaar) man. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. Ik stuur geen dickpics dus als je iemand zoekt waar je absoluut op voorhand een dickpic van wilt, is dit niet jouw adv. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
Ken 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sletje zoekt dominante misbruiker
Waar of wie kan me ontvangen om zijn grote vriend tot in mijn keel te drukken en mijn mondje beginnen te neuken om erna zijn grote vriend tussen mijn billen zien te verdwijnen en mijn billen eens goed bewerkt je mag in mijn mondje of kontje klaar komen mij dwingen te slikken er zijn andere mogelijkheden ook mij je voeten dwingen te likken plassex is ook mogelijk tot mij te dwingen om alles te slikken alles wat je maar zelf wilt en open voor staat wie en waar in omgeving stad voor deze avond nog graag  

Sletje zoekt dominante misbruiker
zoekt rijper 50+ 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Mature-senior gezocht voor deze avond
Hoi,ik ben op zoek naar een rijpere man 50 plus tot 70j ,die het fijn vind zich heerlijk oraal te laten verwennen.Ik ben 40 jaar,en ben single.Ontvangen kan zeer discreet en hygiënisch.Verplaatsen kan eventueel ook indien de moeite.Discretie en hygiëne gevraagd en gegeven.Eventueel voor lange termijn,maar geen must.Bril en of buikje geen probleem.Knap af op tattoos en piercings. Foto van speeltje is altijd meegenomen door het aantal reacties.Fakers en drooggeilers mogen zich onthouden.  

Mature-senior gezocht voor deze avond
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10