Zoeken naar kl*

Uw zoekactie voor kl* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 29 jaar Limburg - Koersel
Groot geschapen
Ik ben overwegend hetero, maar heb een fascinatie voor grote piemels. Ik zou graag in contact komen met iemand die écht groot geschapen is om te chatten over hoe het is om zo goed voorzien te zijn. Als het klikt, lijkt het me ook leuk om eens af te spreken zodat ik voor het eerst de grote penis van een andere man kan aanraken. Niet opzoek naar harde seks, maar wederzijds soft is mogelijk. Zelf ben ik 29 jaar, groot en slank gebouwd en groter dan gemiddeld maar niet extreem groot geschapen.  
Chubby slet bott 45 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Op zoek naar Domi top
Stel je voor: U, 55+, goed geschapen, komt vandaag rond de middag bij mij thuis toe, de deur staat op een kier, binnen zit ik naakt op mijn knieën klaar voor U, leiband aan, mond gekneveld, masker op, piemeltje in kuisheidskooitje, uw drankje in mijn uitgestrekte handen. Ben op zoek naar spannends NSA plezier waarbij ik u oraal met mijn gewillig mondje en anaal (breng condoomp mee aub) met mijn strak gespoeld kontje mag/ moet bevredigen. Een tik op mijn billen als u dat nodig acht is natuurlijk niet uit den boze, maar geen extreme pijntoestanden aub. 100% discretie geboden en gevraagd. Onherkenbare foto's mogen genomen worden indien u dat wenst, maar dan wel met me delen graag.  
Bottom sletje 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sletje zoekt 2 tops
Hallo, Ik ben een geil, gewillig sletje en wil graag een trio meemaken waarbij ik als sletje wordt gebruikt door jullie twee. Neuken met condoom, pijpen zonder. Ik wil op mijn knieën tussen jullie gaan en hard pijpen. Om dan daarna mijn kontje aan te bieden zodat ik tegelijk wordt geneukt terwijl ik de ander pijp. Jullie mogen beiden in mijn mond/over mijn gezicht klaarkomen zodat ik alles lekker kan doorslikken. Ik ontvang in Wilrijk. Verplaats is mogelijk als het makkelijk bereikbaar is met openbaar vervoer of niet te ver. Ben 30/176/90 met kort bruin haar en baardje. Leeftijd maakt me niet zoveel uit. Clean, hygiëne en discretie gevraagd en gegeven. Voorkeur voor grote lullen en veel zaad.  
Darkroom fuck 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0497773592
Darkroom fuck
Deur staat op een kier, ik lig naakt klaar in donkere kamer, broek af en paal in mondje en of kontje en stoten tot je loost, broek op en weg zonder woord te zeggen. Hou van uniformen en mannen in werktenue. Wordt ook graag geneukt achter in een bestelwagen of truck of anoniem op een werf.  

Darkroom fuck
Kris 35 jaar Limburg - Lummen
Geile mannen met dunne/kleine pik. Ook 65+ mag
Ben bi m80 83kg intiem kaal. En lichaam voledig getrimd van lummen.wie komt me lekker betasten of maseren. Ook me lekker rimmen en pijpen mag. Zoek ook kleinere palen die me willen nemen. Stuur asl met foto paal aub. Anders geen antwoord  

Geile mannen met dunne/kleine pik. Ook 65+ mag
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
gisteren
Bottomboy 30 31 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Wie trok zich af in thermae Grimbergen in stoombas
Welke oudere gezette man masturbeerde zich in het stoombad van de Thermae Grimbergen rond 21.30u woensdag 15 mei? Het was zo vernederend voor mij dat het heerlijk werd en jouw dikke lul in mond en kont wou steken. Helaas kwam er net volk binnen en nadien vertrok je terug. Je mag me steeds contacteren dan zuig ik wel wel klaar. Ben zelf de jonge kerel.  
gisteren
Zoekters 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt oude man
Ben 29 zoek oude man zijn lul masseren in de donkere kamer tot dat klaar komen ik kan niet ontvangen  
gisteren
Mark 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Anoniem pijpen
Jij komt binnen in mijn compleet donkere halletje waar ik al op mijn knietjes klaar zit. Ik doe je broek naar beneden en stop je lul in m'n mond en zuig je heerlijk af tot je spuitend m'n mondje vult. Zonder verder iets te zeggen vertrek je weer. Lijkt dit je wat? Email je leeftijd, piklengte en fotootje en wie weet zuig ik je binnenkort leeg. Ontvangst in Leuven. Minimaal 20cm en vrij van ziektes.  
gisteren
Zaadgeile studen 21 jaar Antwerpen - Turnhout
Spuiten in een jong mondje?
Ik zou graag vanavond nog zaad slikken. Kan jij (liefst anoniem met muts ofzo op) ergens openbaar afspreken en zin om snel je zaad te legen in een jong mondje? Stuur me dan snel een berichtje en wie weet kom jij straks spuitend klaar tussen men lippen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10