Zoeken naar kl*

Uw zoekactie voor kl* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
sissy op zoek
Deze 51-jarige travestie sissy-slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. Ik ga meestal gekooid door het leven. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. Stats 51/170/78 is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag in een antwoordje van meer dan 1 zin, waarin je je ook even voorstelt wie je bent, wat je wilt en wat je ervaringen zijn. Verwacht niet dat ik over een uur met mijn benen wijd open lig. Ik heb ook een agenda en moet dit kunnen plannen  

sissy op zoek
Onderdanig 51 jaar Limburg - Genk
Hoer
Zoek dominante man die eerst geil wil chatten met me en me vernederd en bij klick voor meer ! Enkel dominante man aub ! Perverse mannen en big dicks is een plus ook neerbuigende mannen is een extra plus  
Dany 61 jaar West-Vlaanderen - Mesen
Op de massagetafel voor morgen woensdag
Ik ben 61 jaar bi 1m74 85 kg. Je gaat met je onderbroek aan op de massagetafel liggen. Ik streel je speelgoed over je ondergoed en als ik voel dat je pik een erectie begint te krijgen trek ik het ondergoed uit en ga door met de massage tot dat je klaarkomt. Het is wel met de hand en de mond. Antwoorden met je stats geen stats is geen antwoord.  
Bram 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong pijpsletje wilt zo veel mogelijk mannen verwennen
Dag heren, vandaag ben ik enorm geil en heb ik zin om mij eens goed te laten gebruiken. Ik ga dus vandaag zoveel mogelijk mannen pijpen! Als je in de buurt van Malle woont en kan ontvangen stuur maar een reactie! Ik ga vandaag niemand afwijzen dus als je stuurt zal ik je sowieso komen pijpen! Tenzij je te ver woont natuurlijk. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, enkel fris gewassen zijn! Wanneer we afspreken kom ik naar je toe, kleed ik me helemaal uit en ga ik braaf op mijn knieën en neem ik je heerlijke lul in mijn mond! Dan pijp ik je klaar en mag je op mijn gezichtje spuiten! Als dat je goed klinkt laat maar weten! Ik kan niet wachten om al die heerlijke lullen te proeven vandaag! Tot zo x  
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt vandaag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt vandaag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
oraal bischierig 62 jaar Zeeland - Terneuzen
Nieuwe cockring
Graag zou ik me eens laten pijpen terwijl ik deze cockring draag om te ervaren of ik heftiger klaar zal komen als m`n lul harder en dikker staat. Ik lig naakt met deze ring voor u klaar, als u ook naakt gaat en een kale frisse lul heeft dan is een hand of mond van mijn kant zeker niet uitgesloten. Ik vind het ook erg geil als u mij eerst leegzuigt en dan mijn zaad op m`n lul of buik laat lopen en u zich dan nog eens aftrekt en uw zaad erbij spuit. Let op, ik wil helemaal niets van u weten, enkel vermelden vanwaar u bent  

Nieuwe cockring
Paul 56 jaar Limburg - Leudal
Exhibitionist zoekt kijkers, en... Ook vanmiddag
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Misschien help jij mij een beetje? Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en... Ook vanmiddag
Kris 43 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Wie pijpt me rustig klaar?
Man, 43 en gebonden uit waasland zoekt leuke pijper. Ik 178, 85 kg, 16x4 intiem geschoren of getrimd, geen bbs, niet roker. Zoek man die mij kan ontvangen en mij rustig klaarpijpt tot het einde, spuiten in het mondje. Liefst geen roker, en geen bbs. Discretie en hygiene is een must. Liefst uit de regio en voor regelmatig ;)  
Mike 41 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Oudere man om samen te cammen en meer
Welke oudere man (60+) heeft zin om eerst kennis te maken via cam en als het klikt erna om af te spreken. Ik wil graag eens een oudere man rukken en pijpen, heb weinig ervaring. Hygiene en netheid uiteraard belangrijk. Wie voelt zich geroepen?  
HelpWanted 41 jaar Antwerpen - Turnhout
Wie ontvangt rond E34 voor pijpdate?
Hetero speelt af en toe graag met M… wie ontvangt deze VM kortbij E34 voor wederzijdse pijpdate? Geen kusjes, knufjes of ander klef gedoe. Ik kom binnen, je zet je in de zetel, broeken open en pijpen maar. Geen blabla, nadien vertrek ik weer. Reageer met ingo en foto aub, anders sowieso geen reactie. Tot zuigs?  

Wie ontvangt rond E34 voor pijpdate?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10