Zoeken naar kl*

Uw zoekactie voor kl* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
debora 62 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
kont neuken
ik ben 62 en ben van dendermonde, ik zoek klein geschapen persoon die myn kontje wil komen neuken indien het klikt kan en mag dat op regelmatige basis, stuur een reactie met sexy foto van jou en dan spreken we verder af.  
gisteren
Vernederslaaf 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vernedering gezocht
Wie neemt/leidt me ergens naartoe? Wie dwingt me te strippen? Wie laat me machteloos achter en geeft kledij pas terug na uitvoeren opdrachten. Ik sta open voor alle soorten van vernederende scenario's. Seks is geen essentieel onderdeel. kicks: vernedering, in/outdoor, exhib, pijpen, lichte bondage, opdrachten, ... altijd in voor een goed vernederend scenario  
gisteren
Wie 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vaste slikker gezocht
Op zoek naar een deepthroat slikslet die me op regelmatige basis rustig aan komt keeldiep leegslikken. Ik blijf passief en spuit bij hevige orgasmes veel zaad. Ben wel volslank en klein geschapen. Ik ontvang regio Oostende. Jezelf aanbieden met foto aub & no fake !  
gisteren
Sletje 43 jaar Limburg - Genk
zuig- en sliksletje
Ik bel aan bij jou, jij opent de deur en gebiedt me onmiddelijk op mijn knieën te gaan zitten met mond open. "Slik dit, slet" zeg je en je plast in mijn mond. Als ik alles op heb klinkt "en nu zuigen" en ik moet je pijpen tot je in mijn mond klaarkomt. Wie nodigt mij uit? Alle leeftijden en uiterlijk, wel hygiëne gevraagd. Ook koppels (mm of mv) mogen reageren, net als groepen tot 5 personen. Ik verplaats me in heel Limburg, Antwerpse kempen en Vlaams Brabant tot Leuven  
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Datum verandering!
Om meer mensen de kans te geven omdat het kortdag was, schuiven we een week op! Di 21 of wo 22 mei laat ik hem komen. Hij wordt in camper geblinddoekt en handen omhoog vast gebonden en met of zonder mondstuk gelijk jullie willen! Trefwoorden: slaafje moet leren pijpen, likken, laten mondneuken, spanken, tepels, klaarkomen op gezicht en lichaam! Dit terwijl ik hem vinger en edge. Camper op parking omgeving Genk. Wie wilt meedoen? Uiterlijk en leeftijd geen belang wel geil en hygiënisch zijn! Andere suggesties welkom! En die me kennen weten dat dit real is!  

Datum verandering!
gisteren
Tom 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Groot geschapen
Ik ben overwegend hetero, maar heb een fascinatie voor grote piemels. Ik zou graag in contact komen met iemand die écht groot geschapen is om te chatten over hoe het is om zo goed voorzien te zijn. Als het klikt, lijkt het me ook leuk om eens af te spreken zodat ik voor het eerst de grote penis van een andere man kan aanraken. Niet opzoek naar harde seks, maar wederzijds soft is mogelijk. Zelf ben ik 29 jaar, groot en slank gebouwd en groter dan gemiddeld maar niet extreem groot geschapen.  
Geile groep 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vandaag 15 mei vanaf 12u fun
Vandaag telewerk. Ik kan vrij ontvangen vanaf 12u tot 18u. Ik zoek sportief gebouwde geile kerels. Samen rukken,geilen,pijpen, eventueel me neuken kan. Matrasje ligt klaar, Geile porno staat aan. Dus graag sportief gebouwde mannen 38+, heel verzorgd, eerder tops. “ Niet komen met ik kom jullie allemaal pijpen als sletje enz… dat zoek ik niet “ voor de duidelijkheid. Gewoon gezellig samen zijn met gelijkgezinden. Samen geilen. Stuur je stats door, discrete bodypic welkom. Ik ontvang app. op de Martelaarslaan.  

vandaag 15 mei vanaf 12u fun
gisteren
versa 43 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
op zoek naar kleingeschapen top of versa
Ben je niet te dik geschapen, ik zoek vooral smal en je wil eens een smal nauw kontje neuken op vrijdag (je ontvangt me) dan mag je berichtje nalaten. Iemand die versa is uiteraard een pluspunt.  
gisteren
the 52 jaar Limburg - Genk
Zoek lekkere sperma staaf
Hoi,ik Bi en lulgeil zoek voor vandaag een toffe gast met een lekkere zaadpaal.Pijp je klaar ... Zelf atletisch gebouwd en pik 15.In mijn hoilltje spuiten is misschien ook mogelijk.Kan niet ontvangen.  
gisteren
lucien 68 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Fietsen en ......
Ik zoek een ongebonden persoon van rond mijn leeftijd die net zoals ik kan ontvangen om regelmatig te fietsen en als het klikt..... Omgeving Aalst en randgemeenten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10