Zoeken naar kl*

Uw zoekactie voor kl* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Luc 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
FIJNE MAN ZOEKT PIKSPANKING EN MEER
Hallo. Ik ben een nette hygiënische man en wil graag op bezoek komen (ikzelf kan niet ontvangen). Ik geil op tikken tegen mijn lul in mijn broekje en ook op mijn kont. Ik wil ook mijn kontje met een dildo verder klaarmaken voor ontvangst. Wie ziet dit zitten. Geile groet.  
kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
sissy op zoek
Deze 51-jarige travestie sissy-slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. Ik ga meestal gekooid door het leven. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. Stats 51/170/78 is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag in een antwoordje van meer dan 1 zin, waarin je je ook even voorstelt wie je bent, wat je wilt en wat je ervaringen zijn. Verwacht niet dat ik over een uur met mijn benen wijd open lig. Ik heb ook een agenda en moet dit kunnen plannen  

sissy op zoek
jeroen 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
lachen met miezerig piemeltje per foto
Zijn er Vrouwen die graag eens lachen met een klein piemeltje? Ik zie er goed uit, maar ben dus klein geschapen. Ik stuur graag een foto.  
John 51 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Switch (M) zoekt M/V BDSM-speelmaatje
Ik zoek een BDSM-speelmaatje m/v om geregeld in privé af te spreken en te spelen. Geen rollenspel, eerder tie and tease en mekaar opgeilen met pijnspelletjes. Ik krijg zo graag als dat ik geef, zowel bij man als vrouw. Zelf kick ik op vrouwenvoetjes, bondage, sounding, pinwheel, penispomp, electro, klemmen, anaal met dildo's of anaal neuken/geneukt worden, pijpen/gepijpt worden, ... enz. Ben zelf middelmatig geschapen, intiem geschoren met een paar kilootjes te veel. Hier geen foto wegens job. Ik kan ontvangen maar ook verplaatsen.  
Meesteres 27 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
Meesteres voor slaaf
ik ben opzoek naar een online slaaf van Max 35jr die zich totaal wil overgeven. Een slaaf die naarmate dat het mogelijk is klaarstaat voor zijn meesteres en niets te verbergen heeft. Wil jij graag 24/7 met je gedachten bij je meesteres zitten en hou je ervan om je controle echt helemaal uit handen te geven stuur me dan alvast je leeftijd en een foto van je. Xx  
Leidende hand 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Meester zoekt slavin
Je hebt het als vrouw moeilijk om je mannetje te staan in deze crazy wereld. Je hebt graag dat iemand je bij de hand neemt en begeleidt bij alles wat je doet? Je krijgt graag advies over de meeste dagelijks kwesties (voeding/kleding/verplaasting/gedrag/...)? Je hebt nood aan een luisterend oor? Ik bied je dit en veel meer op virtuele basis. Dagelijks contact via mail is mogelijk. In ruil voor mijn diensten voer jij zonder morren mijn opdrachten uit. Contact blijft vooral beperkt tot het virtuele, irl-contacten kunnen eerder sporadisch. Mijn privacy is belangrijk, daarom bied ik je evenveel privacy.  
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 79kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  
Peter 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke jonge vrouw herkent zich hierin
Je bent een jonge vrouw ergens tussen de 20 en 30 jaar. Je bent niet tevreden over je sex leven. Vanwege te jonge minnaars. Of jonge man. Die alleen maar aan hun eigen genot denken. Of die na tien minuten klaar komen. Welke jonge vrouw wilt dan eens het genot mee maken van een oudere ervaren Man. Die er is voor haar genot. Die haar heel lang voorspel geeft. Dat ze tijdens voorspel paar orgasmes beleeft. En dan trillenend van Opwindend verlangt naar langdurige passionele sex. Welke jonge meid wilt dat beleven met een 53j man. 190 lang. Sportief uiterlijk. Ziet er jaren jonger uit. Reageer dan. En ik maak je wensen waar. Ik zorg ervoor je helemaal Voldaan weer weg gaat. Dat je sex beleeft met een man die niet alleen aan zijn eigen genot denkt. Bestaat deze meid. Ja dat denk ik. Durft ze reageren. Ik betwijfel het. Maar ik geef de zoektocht niet op. De afstand maakt niet uit. Ik verplaats me wel. Ik hoop die ene serieuze meid te treffen tussen alle fakers in hier  
slaafman 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
Welke jongeman (18+) is vrij op donderdagvoormiddag 16 mei en wil in een bdsmsessie mijn slaafse lijf volgens afgesproken scenario aanpakken? Een andere man filmt (met mijn videocamera; u komt NIET herkenbaar in beeld!!, enkel focus op MIJN lijf)? Verder geen verplichtingen, maar veel mag en kan! Wat krijgt u allemaal te doen? Ik word schaars gekleed (ondergoed) met gespreide armen (polsboeien) en benen (metalen spreidstang) vastgemaakt aan zolderbalk. Daarna wordt mijn ondergoed stukgescheurd. Eenmaal naakt krijg ik spanking, zweepslagen, cbt (afgesnoerde geslachtsdelen enz) en anale penetratie (met véél anale toys). Tenslotte word ik anaal geneukt met stockdildo, bespoten met vers sperma en uiteindelijk ook zelf "klaargemaakt". Enkel mijn slaafse lijf komt in beeld met gedetailleerd beeld van de "behandeling". Niet reageren met één zin aub?? geef info! Uitgebreid scenario stuur ik naar echte kandidaten die vrij zijn.  

Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
Nick 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BDSM ontdekkingstocht voor beginners (v)
Welke avontuurlijke meid heeft al lang het verlangen met BDSM kennis te maken? Deze rustige, heel ervaren Meester helpt je op weg. We nemen ruim de tijd om kennis te maken, kunnen mailen of elkaar ontmoeten bij een drankje om te praten. Ik kan je veel vertellen, je kan al je vragen stellen of over je intiemste fantasieen praten die je nog nooit aan iemand hebt durven vertellen. Als het klikt en je er zin in hebt, kunnen we ook de eerste stapjes zetten, maar dat hoeft zeker niet. Alles op z'n tijd, het gaat sowieso op jouw ritme en met respect voor jouw grenzen! Ik heb ervaring met beginners, dus weet dat de stap zetten niet makkelijk is en weet heel goed dat er ook veel twijfel en onzekerheid komt bij kijken, als het eenmaal concreet wordt. Maar laten we het vooral gezellig maken, je doet dit voor jezelf! Voor vrouwen tot 35j zonder ervaring, locatie: Nederland en Vlaanderen. Interesse? Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10