Zoeken naar kl*

Uw zoekactie voor kl* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nick 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BDSM ontdekkingstocht voor beginners (v)
Welke avontuurlijke meid heeft al lang het verlangen met BDSM kennis te maken? Deze rustige, heel ervaren Meester helpt je op weg. We nemen ruim de tijd om kennis te maken, kunnen mailen of elkaar ontmoeten bij een drankje om te praten. Ik kan je veel vertellen, je kan al je vragen stellen of over je intiemste fantasieen praten die je nog nooit aan iemand hebt durven vertellen. Als het klikt en je er zin in hebt, kunnen we ook de eerste stapjes zetten, maar dat hoeft zeker niet. Alles op z'n tijd, het gaat sowieso op jouw ritme en met respect voor jouw grenzen! Ik heb ervaring met beginners, dus weet dat de stap zetten niet makkelijk is en weet heel goed dat er ook veel twijfel en onzekerheid komt bij kijken, als het eenmaal concreet wordt. Maar laten we het vooral gezellig maken, je doet dit voor jezelf! Voor vrouwen tot 35j zonder ervaring, locatie: Nederland en Vlaanderen. Interesse? Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt!  
jurgen 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
lachen met miezerig piemeltje per foto
Zijn er vrouwen die graag eens lachen met een minipiemeltje? Ik zie er goed uit: slank en sportief, maar dus klein geschapen. Ik stuur graag een foto  
SirisO 56 jaar Antwerpen - Edegem
Libertijns dineren
Binnenkort organiseer ik een etentje voor enkele liefhebsters van schaamteloze publiekelijke vertoningen van lichamelijke exploraties waar al dan niet aan deelgenomen kan worden. Kleren zijn optioneel, zelfbevrediging is ten allen tijden toegestaan en elkaar bepotelen kan enkel na helder uitgesproken consent. Voor de volgende editie zoek ik een m, v of femboy van max 35 wiens fantasie hierdoor geprikkeld wordt en die hierin voor zichzelf een enigszins onderdanige glansrol ziet weggelegd. Groeten, S  
Jan 56 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Meester(es) gezocht
Ik wil me eenmalig onderdanig opstellen en me laten domineren door een man of vrouw. In het echte leven ben ik zeer dominant. Wie kan woensdagnamiddag of zaterdagavond me komen domineren? Scenario is minimaal dat ik geblinddoekt wordt en vastgemaakt op een tafel, er worden tepelklemmen geplaatst en ik krijg pedagogische tikken en ik word onderworpen aan edging. Wie kan dit doen? Geen geneuk en vulgaire toestanden. Geef me uw scenario door. Discretie gegarandeerd!  
sletje 42 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
vernederslaafje zoekt senior voyeur
hoi, ben bislaafje van 41j/185/79, slank, geschoren lichaam, jonger ogend. Zoek een strenge vaste dominante senior die ontvangt binnen wvl die kickt op pervers voyeurisme. Bedoeling is dat u me extreem vernedert op met allerlei kinky perverse opdrachten die ik moet uitvoeren bij mezelf, denk dus ook aan plas en poep. Indien ik niet voldoe volgt een harde spankingstraf. Op korte termijn geen sex al kan ik u wel aftrekken in begin. Later eventueel pijpen en meer. Indien masker kan u alles filmen of fotograferen. Ook gedwongen klysma's als straf kunnen. Lichte bondage ook. Graag creatieve geesten die een uitgebreide reactie verzenden! Kennismaking kan via skype.  
Bart 55 jaar Antwerpen - Olen
Meester(es)
Een laatse droom van mij om eens onder handen genomen worden door een meester of meesteres.Mijn fetisen zijn dokterspel, electro,anaal spel,tepelklemmen..... Moet wel zeker ervaring hebben met bdsm. Ik ben 56j/172/80/17*5. Geschoren waar moet en een mooi bruikbaar kontje. Hoop eindelijk dat mijn droom mag uitkomen.  

Meester(es)
Bart 55 jaar Antwerpen - Olen
Meester(es)
Een laatse droom van mij om eens onder handen genomen worden door een meester of meesteres.Mijn fetisen zijn dokterspel, electro,anaal spel,tepelklemmen..... Moet wel zeker ervaring hebben met bdsm. Ik ben 56j/172/80/17*5. Geschoren waar moet en een mooi bruikbaar kontje. Hoop eindelijk dat mijn droom mag uitkomen.  

Meester(es)
Meester M 59 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
dame gezocht voor kinky bdsm fotoshoot
hoi hoi ik ben Meester en amateurfotograaf en op zoek naar een dame 18+ voor een fotoshoot in mijn ingerichte kamer, de shoot is wel bdsm gericht, handboeien, vastgebonden, klemmetjes enz....de foto's krijg je op usb stick anders is geen financieele bij bedoeling van beide kanten, heb je hierin interesse? mail me gerust voor info of afspraak gr Meester Fotograaf  
John 21 jaar Noord-Brabant - Geldrop-Mierlo
Dominate vrouw gezocht voor JOI
Het onervaren jonge man hier. Ik zou het enorm geil vinden om een kerk of instruction via spraak of video bericht te krijgen van een ervaren dominante vrouw en deze dan te bevlogen tot op het kleinste detail.  

Dominate vrouw gezocht voor JOI
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Oraal verwennen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Ik ben een zeer goede beffer al zeg ik het zelf. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10