Zoeken naar kl*

Uw zoekactie voor kl* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
jurgen 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
lachen met miezerig piemeltje per foto
Zijn er dames die graag eens lachen met een klein piemeltje? Ik zie er goed uit, maar ben dus klein geschapen. Ik stuur graag een foto  
slaafman 54 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
Welke jongeman (18+) is vrij op donderdagvoormiddag 16 mei en wil in een bdsmsessie mijn slaafse lijf volgens afgesproken scenario aanpakken? Een andere man filmt (met mijn videocamera; u komt NIET herkenbaar in beeld!!, enkel focus op MIJN lijf)? Verder geen verplichtingen, maar veel mag en kan! Wat krijgt u allemaal te doen? Ik word schaars gekleed (ondergoed) met gespreide armen (polsboeien) en benen (metalen spreidstang) vastgemaakt aan zolderbalk. Daarna wordt mijn ondergoed stukgescheurd. Eenmaal naakt krijg ik spanking, zweepslagen, cbt (afgesnoerde geslachtsdelen enz) en anale penetratie (met véél anale toys). Tenslotte word ik anaal geneukt met stockdildo, bespoten met vers sperma en uiteindelijk ook zelf "klaargemaakt". Enkel mijn slaafse lijf komt in beeld met gedetailleerd beeld van de "behandeling". Niet reageren met één zin aub?? geef info! Uitgebreid scenario stuur ik naar echte kandidaten die vrij zijn.  

Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
12 dagen
jurgen 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
lachen met miezerig piemeltje per foto
Zijn er vrouwen die graag eens lachen met een klein piemeltje? Ik zie er goed uit, maar dus jammer genoeg klein geschapen. Ik stuur graag een foto.  
13 dagen
Openminded 67 jaar Limburg - Genk
Openminded bidame gezocht om samen te experimenteren ...
Interesse in bdsm en zin om samen te ontdekken wat wij willen. Ons bloot geven aan elkaar en ondergaan wat onze fantasien zijn... Verlang naar die partner in crime waar mee het klikt en die openstaat voor meer. Ben jij die vrouw die hetzelfde zoekt..  
Kridje 55 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Doggingmaster
Bij deze zoek ik een cuckold koppel voor outdoor dogging.De man kijkt toe hoe de vrouw mij oraal bevredigd, zij zit gehurk of op de knietjes met slip omlaag en borsten bloot, dit op parking of bos. De man mag zich aftrekken en toekijken, klaarkomen doe ik in haar mond of tegen haar gezicht, geen penetratie. bij Klik kan er later wel een penetratie volgen bij een volgende keer. Ik ben een nette verzorgde man 55/172/70kg intiem verzorgd 18 x 5 cm, en heb deze geile wens.Ik zoek geen mensen met veel wisselende contacten, discretie en anonimiteit verzekerd.  

Doggingmaster
13 dagen
Player 54 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Geile experimentjes
Wie kijkt er toe terwijl ik plas, of houd hem terwijl vast. Lekker klaarrukken of pijpen tot ik het sperma kan opvangen op mijn hand, dat we dan oplikken, en met het sperma in onze mond tongzoenen met elkaar of gewoon het sperma uit de mond laten glijden terwijl de ander het in zijn mond opvangt. Andere fantasieën ook welkom, maar niks moet natuurlijk.  
13 dagen
jurgen 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
lachen met miezerig piemeltje per foto
Zijn er vrouwen die graag eens lachen met een klein piemeltje. Ik zie er goed uit: slank en fit. Maar ben dus jammer genoeg klein geschapen. Ik stuur graag een foto.  
13 dagen
Jouw Meester? 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Meester zoekt...
Je hebt het als vrouw moeilijk om je mannetje te staan in deze crazy wereld. Je hebt graag dat iemand je bij de hand neemt en begeleidt bij alles wat je doet? Je krijgt graag advies over de meeste dagelijks kwesties (voeding/kleding/verplaasting/gedrag/...)? Je hebt nood aan een luisterend oor? Ik bied je dit en veel meer op virtuele basis. Dagelijks contact via mail is mogelijk. In ruil voor mijn diensten voer jij zonder morren mijn opdrachten uit. Contact blijft vooral beperkt tot het virtuele, irl-contacten kunnen eerder sporadisch. Mijn privacy is belangrijk, daarom bied ik je evenveel privacy.  
14 dagen
Tepelslaaf 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Spelen met tepelklemmen op mijn reeds gefolterde tepels
Hallo, ik ben een 42jarige man, slank, intiem geschoren, geen baard/snor, kort haar Ik zoek langs deze weg nog een man (van koppel) of vrouw die vandaag mijn tepels nog eens stevig onder handen wil nemen. Ik heb reeds een tepelmarteling gehad vandaag, maar wil meer :) Ik kan eventueel ook wel de tepelklemmen voorzien. ik kan ontvangen en verplaatsen. Geen ervaring ? Geen enkel probleem, als je dit eens wil uitproberen. Tot straks? Tepelslaafje  
14 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
(Hang)borsten verwennen
Hallo, ben zeer verzorgde sportieve man die enorm graag (hang) borsten verwent. Zouden jou borsten eens echt tot in de puntjes willen verwent worden? Mail me snel. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol. Ben je zwanger of heb je moedermelk zeker ook welkom. Meer kan natuurlijk ook, alles is bespreekbaar, zeer veel kan en ik verwen jou en jou lichaam op de plaatsen zoals jij het wenst en op de manier dat jij wenst. Talloze mogelijkheden. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, jou genot des te meer. Hygiëne respect en discretie staan centraal. Kan ontvangen en verplaatsen. Ps: dame met kleine of gewone borsten natuurlijk even welkom, ik verwen je met dezelfde volle overgave.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10