Zoeken naar mogelijk

Uw zoekactie voor mogelijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Aaron 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fwb
Hey, ik zoek een meisje met onderdanig kantje voor intieme dates. Ik ben zowel dominant als teder en laat jou zo lang mogelijk genieten. Indien dit je aanspreekt stuur je mij een mailtje met eventuele foto in bijlage, misschien tot snel x  

Fwb
Dimi 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sportieve man zoekt vrouwen met maatje meer voor massage en eventueel meer
Hey, Ik ben een 35 jarige sportieve man die goed voorzien is. Ik vind het fijn om vrouwen met een maatje meer volledig onder handen te nemen en te verwennen. Veel is mogelijk bij de juiste klik en altijd met respect voor elkaar. Ik kan mij gemakkelijk vrijmaken, verplaatsen en soms ontvangen. Wie durft?  

Sportieve man zoekt vrouwen met maatje meer voor massage en eventueel meer
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
FeetLove 38 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie ook?
Wie laat graag haar voetjes verwennen op elke mogelijk manieren of heeft deze fantasie of is er nieuwsgierig naar? Ik ben een dertiger op zoek naar dames die deze interesse delen. Single of in relatie mag. Iedereen is welkom voor een fantasierijke babbel of meer.  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Spannende sliploze wandeling zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze dinsdag overdag misschien?  

Spannende sliploze wandeling zo dadelijk?
Single 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Leuke vrouw gezocht
Hoi! Ben je optimistisch, eerlijk, grappig, openhartig, intelligent, vertrouwelijk,... Kortom een positief ingestelde vrouw die houdt van wellness, zon-zee-strand, uitstapjes/reisjes, uiteraard intimiteit en nog veel meer... dan zoek ik jou. Ik ben een happy single man, verzorgd, hoog opgeleid, jong uitziend, stevig gebouwd [plussize], gbbs, niet roker, fin.gezond, vlot in de omgang en van regio Oostende. Fwb, lat, vaste relatie zijn mogelijk. Ik kijk uit naar een leuke reactie met foto.  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
gisteren
trio 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
threesome
2 discrete en deftige mannen zoeken een leuke dame waar het mee klikt om 1 of meerdere stomende en passionele dates te beleven. Wij zijn beide hetero, staan achter discretie, hygiene en condoomgebruiken, maar verder is alles wat onze fantasie toelaat mogelijk. je kan rekenen op ons respect alsook onze moeite om er een stomende date van te maken. Dates kunnen op kamer of locatie die we zoeken, een afstandje kunnen we zeker overbruggen, graag drinken wij eerst eens een glas en bij klik gaan we meteen verder of op een latere datum. Agenda's dienen te matchen, alsook de befaamde klik. Meer info kan per mail. Leeftijd van geen tel, wel graag lekker stout en stijlvol. Jouw privé is jouw zaak en daar hebben wij respect voor en totaal geen zaken mee, dus daar mag je op rekenen.  
gisteren
Oliver 43 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Sex verlof vanaf juni
Hallo Iemand zin om samen op sex verlof met mij te gaan? Bedoeling is 1 of 2 weken samen erge s zonnig te vertrekken en zo veel mogelijk sex te hebben. Schrijf me aan voor details, stel je ook even voor Ik 43j 1m70 62kg bruin haar goed verzorgd, lief en vriendelijk Groetjes  
robin tijger 36 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Respectvolle 36 j hete tijger zoekt jonge dame,studente voor vaste paydate
Hallo lieve hete Girls, wat denk je van een intieme hete sexdate met mij . ik ben een respectvolle Vlaamse jonge ondeugende, hete man tijger met hoog libido die elke meid met plezier tot het hoogste verwen - gennotpunt brengttot meermaals klaarkomen toe. Ik ben zeer avontuurlijk ingesteld, hou van voorspel geven tot een stevige vrijpartij tot mekaars gennot, voor allerlei plezierige date, s tot vaste date, s is mogelijk. Afspreken gebeurd steeds op hotel regio Oost - , West Vlaanderen en Antwerpen. Welke jonge dame, student heeft hierin intresse en zin toe naar een date, stuur gerust jou voorstel.x  

Respectvolle 36 j hete  tijger zoekt  jonge dame,studente voor vaste  paydate
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10