Zoeken naar slank

Uw zoekactie voor slank leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

john 59 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
tot 18h00
Deze middag onverwacht alleen thuis , en kan ik in alle discretie ontvangen bij mij thuis. Zelf pijp ik zeer graag, en tongzoenen ook. Leeftijd of uiterlijk speelt voor mij geen rol, hygiëne uiteraard wel, en liefst ook niet roker. Zelf ben ik 60j, groot en slank. Voorkeur voor soft, maar bij goede klik sluit ik niets uit.  
stevige rukker 49 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Verzorgde, knappe man zoekt stijve paal om te rukken voor vanavond
Wie heeft er zin om lekker gerukt te worden vanavond? Ik zoek een verzorgde man, geschoren pik en ballen, mooie grootte, goed stijf die me in de regio kan ontvangen vanavond. Ik: zachte handen, ruk je lekker tot je spuit en ben weer weg. Ik ben zelf slank, 179, 15x5, serieuze man. Zoek iemand eerlijk en zeer verzorgd (!) die er goed uit ziet. Leeftijd 25-55 jaar. Enkel reageren indien je vanavond kan ontvangen in de regio, en met voldoende uitleg.  
Ikke 44 jaar Antwerpen - Lier
Pijpdate deze namiddag
Ik pijp jouw of jij pijpt pijpt mij of allebei... Jij max 40j, hyghienisch, mooi en groot geschapen, slank gebouwd. Ik 176/70/12. Enkel reactie met dickpick, enkel ik Lier tot 15u30!!!!  
Jan 40 jaar Antwerpen - Dessel
Top zoekt bot
Graag zoek ik een date nu met een super slank botje Sportieve xl  
Wouter 63 jaar Antwerpen - Lille
Masturberen
Zou graag nu thuis voor jullie schaamteloos naakt zijn en masturberen terwijl jullie toekijken, nadien kan er meer. Ben slank en verzorgd  

Masturberen
Suske 63 jaar Limburg - As
Vast Voor regelmatig…
Zestiger, 168, 72, 12x3,5 cut, Ik zoek iemand die slank is voor regelmatige soft ontmoetingen zonder neuken. Dates enkel door de week. Interesse ? Stats en wensen = antwoord. Verdere info per mail.  

Vast Voor regelmatig…
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Ben je ook zo geil ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Ben je ook zo geil ?
Johan 63 jaar Limburg - Maasmechelen
Gehuwde bi-man zoekt speelvriend
Ben 63 jaar, 83 kg, 1m80, 17 x 4, slank, sportief, gehuwd, geschoren body, meer bottom ingesteld. Ik zoek een betrouwbare (eventueel gehuwde) man die net als ikzelf graag experimenteert. Geen wisselaars maar iemand om op regelmatige basis samen te komen en te spelen. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, tepelspel, anaalplay, opgerekt worden, dildo's enz. Neuken of geneukt worden is voor mij geen prioriteit maar kan bij de juiste klik. Dat is net zo met dominatie, kinky, ruiger spel. Lingerie/nylons kan als de tegenparty dat geil vindt. Belangrijk zijn voor mij: discretie, hygiene en gezond verstand. Jij ontvangt of vindt het ok om te kameren.. Leeftijd is voor mij zo niet belangrijk, instelling wel. Max 30 km ver voor regelmatig en makkelijk contact. Een fatsoenlijk antwoord is meer dan 3 regels en een foto.  

Gehuwde bi-man zoekt speelvriend
lucas 20 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
waar stopt deze student onderweg
Hey daar, Ik ben al een tijdje bezig om een stap verder te gaan, maar ik ben nog niet helemaal zeker. Om dit te bevorderen, wil ik iets anders proberen. Vrijdagmiddag (12u) vertrek ik vanuit de buurt van Lokeren richting Londerzeel via Dendermonde. Waar kan ik onderweg stoppen om een verdere stap te zetten? Ik zoek een plek waar ik als jonge student kan spelen en tot mijn climax kan komen, zonder fysiek contact. Ik ben zelf slank, 180 cm lang, weeg 63 kg en ben 17x6 gebouwd. Wat je met de rest van mijn zaad doet mag je kiezen maar belangrijk geen fysiek contact. Stel je voor vanwaar je bent en eventueel hoe de date verloopt.  
Ikke 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Goesting in dikke lul wie spuit mij onder met warm zaad
Ik bi top slank 50j 1m60 lul 16.5 zeer hygiens ik kan ontvangen ,Rukken pijpen ballen zuig je eikel likken neuken kan ook met condoom. Leeftijd maakt niet uit  

                               Goesting    in  dikke lul   wie spuit mij onder met warm  zaad
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10