Zoeken naar slank

Uw zoekactie voor slank leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin ?
Karl 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke kinky bi-Meester neemt me onder zijn vleugels?
Ik ben slank gebouwd en heb onderdanige gevoelens die ik graag verder wil verkennen. Wil uitgedaagd worden en tot het uiterste gaan voor een betrouwbare en respectvolle Meester. Wil jij mij opleiden tot je lustslaafje en mij daarbij behandelen als je zoontje, mij geven wat goed voor mij is? Je laat mij bij jou thuis naakt rondlopen in jouw bijzijn en daarna ook met je vrienden erbij. Je leert mij pijpen en je leert mij hoe zaad smaakt, en gaat geleidelijk over tot deepthroat waarbij je ervan geniet mij te zien kokhalzen en meer. Je brengt dildo's in mijn kontje en ontmaagdt me. De ontmaagding gaat langzaam over in harder neuken, in anale verkrachting, vastgebonden. Je vrienden mogen kijken hoe je me volgespoten hebt, en gebruiken mij daarna zelf ook (safe). Je leert me ook je pik schoon te likken als je me genomen hebt, en je kontje te likken, en je verwacht dat ik je plas tot mij neem. Je pijnigt mijn tepeltjes en behandelt mijn gevoeligste plekjes met kaarsvet. Ben jij zo iemand?  
Super mario 35 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Rukvriend
Pijpen rukken, niet meer. Een vriend om samen porno mee te kijken. Pepertje te snuiven. Good looking slank goed geschapen. Toekomstgericht  

Rukvriend
Bi Bottom 59 jaar Limburg - Tongeren
Bi bottom zoekt TOP
18x5 pik, 1.82m, 72k (slank), bottom zoekt top die wil samen pijpen, likken, strelen, tongkussen, mij wilt neuken, klaarkomen in mijn mond, liefst geen vluggertje. Niet reageren als je niet wilt kussen ... KAN VANDAAG (Dinsdag 23/3) thuis ontvangen, dus welkom!  

Bi bottom zoekt TOP
prive 52 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek bj door student / jonge man MAX 35J
Ik zoek een pijpbeurt door student /jonge (max 35 jaar) man. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. Ik stuur geen dickpics dus als je iemand zoekt waar je absoluut op voorhand een dickpic van wilt, is dit niet jouw adv. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
Frank 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje en meer?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Wie verwent mijn kontje en meer?
funlover 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Gay zoekt coole hetero speelkameraad
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic. Ciao!  

Gay zoekt coole hetero speelkameraad
Joris 63 jaar Antwerpen - Lille
Pijpen
Ben nu naakt thuis en wie laat zich graag leegpijpen? Ben slank,niet behaard en verzorgd.  
Filip 49 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Suck date session deze nmdg
Slank onb 50 Ontv slanke gast voor suckdate no blabla date,jij geniet in mijn mond, jij vertrekt.  
Bart 58 jaar Antwerpen - Turnhout
bicurieus
Deze hetero wil wel eens een man zien,voelen,hard maken....ben slank,zeer verzorgd ,klein geschapen en verwacht een man met weinig of geen lichaamsbeharing met flinke paal  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10