Zoeken naar slank

Uw zoekactie voor slank leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jong met zin 26 jaar Antwerpen - Berchem
Geile date gezocht
Hallo allemaal. Ik ben deze namiddag tussen 13u en 17u in Berchem met niets om handen en veel goesting. Wie kan me ontvangen voor lekkere seks? Ik ben versa, sportief en slank gebouwd, goed voorzien, ga graag en vlot uit de kleren en bij klik kan er veel. Jou leeftijd speelt me geen rol, hygiëne des te meer. Graag antwoord met foto, anders geen reactie. Hopelijk tot straks.  

Geile date gezocht
Sam 38 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Welke top 60+?
Welke leuke top 60+ heeft zin om een lekker kontje te neuken. Stats: 39, bi, 100% bot, slank, onbehaard, 185, 82, 16×3 en sportief. Discretie en hygiëne is gewenst en geboden!!!! Kan zelf niet ontvangen.  
Slank sletje 37 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Slank sletje
Enkel reactie met gsm nr whatsapp stuur me u nr via mail Hallo ik ben knap slank sletje ik vind het leuk om mannen te verwennen lekkere pik pijpen en wordt graag geneukt Enkel intresse in tops reageer met wat info over u zelf beschrijving en of foto s van u Contact via whatsapp mail me u nr en ik stuur je bericht terug  

Slank sletje
Boyke 56 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Pijper gezocht
Ik laat mij gewillig pijpen in mijn blootje, ben slank, 70 kg, pik 16cm - wel kunnen ontvangen in de voormiddag, graag regio.  
Biverwenner 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Je vrouw wil niet pijpen of wil niet geneukt worden in kontje?
Je vrouw of vriendin wil niet pijpen of doet het tegen haar zin? Ze wil niet pijpen tot het einde? Je wilt haar kontje neuken maar dat is taboe? Ik (hetero) geef je een lekkere pijp en uitgebreide likbeurt van je penis, eikel en ballen op jouw tempo en zoals je graag wil tot het eind als je dat wil. Als je een kontje wil neuken kun je mijn (zeer) nauwe strakke kontje rustig inneuken. Je zal me voorzichtig moeten penetreren en je tijd nemen om je penis helemaal in mij te duwen. Ook zacht beginnen neuken alvorens je mij harder en dieper neemt. Ik zorg dat ik gespoeld ben. Ik ben 53 jaar met een bi-kantje, gezond en hygiënisch. Ik bied degelijk niveau en discretie. Ik ben slank, groot en sportief, potent en mooi geschapen. Ik kan niet ontvangen,verplaatsen of een kamer kan wel.  
Mietje 60 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Mietjesseks
Wat ik lekker vind? Strelen, pijpen, rimmen, lul tegen lul wrijven, 69, ballen likken en neuken. Liefst in bed of de zetel. Ik ben top maar zuig je graag af tot je spuitend klaarkomt. Ik loop graag in stringetjes en hoge hakjes en lingerie rond en hoop dat jij ook van lingerie houdt. Ik hou van een lang voorspel met lekker vrijen. Verwacht van mij dus geen vluggertjes. Ik ben bi, 185cm, 93kg. Jij bent niet ouder dan 50, slank en BE afkomst. Ik zoek echt iemand onbehaard, dus geen snorren of baarden. Ik kan zelf niet ontvangen, hoop dat we dus lekker bij jou kunnen seksen.  

Mietjesseks
Pet rus 70 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
alleenstaande nieuwe senior
ik zoek: alleenstaande M, die voor het eerst met zijn kloten/lul wil laten spelen, niets eist, enkel gehoorzaamt, meedoet met pornokijken, naar welness, naar naaktstrand. Slank figuur, graag lange lul en hangkloten, geen mooiprater, geen ervaren gays, 65-.....jaar, perverte kant erbij, met hond is pluspunt.... Gent !!! Komaan twijfelaar, laat je gaan, dit wordt plezier. We zoeken ook de wijven op hé...  
Dave 60 jaar Antwerpen - Mechelen
Pijpslet
M60 slank en verzorgd,zoek lekkere lul om leeg te pijpen, kan zelf geen erectie krijgen, kontje kan gebruikt worden  
John 39 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Hey, ik ben 39 73kg 17*5 zoek iemand die me de allereerste keer sex leert met man liefst zoals pijpen vingeren rimmen en elkaar neuken. En moet kunnen ontvangen niet ver van omgeving harelbeke. Is niet voor direct maar toch kunnen we mss via WhatsApp foto's doorsturen eens cammen en elkaar wat leren kennen. Leeftijd speelt geen rol maar liefst slank maar dat hoeft niet stuur foto en je asl naar me en we zien wel  

Zoek versa
Dave 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iemand die vanavond goesting heeft om af te spreken?
Wie heeft er zin om vanavond af te spreken met 42-jarige bottom? 1m76, 62 kg slank. Afgeschoren haar. Ontvangen of verplaatsen in en rond Antwerpen. Mail met stats/foto en voorstel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10