Zoeken naar vind

Uw zoekactie voor vind leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Robin 28 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Sissy
Naast elkaar liggen en elkaar rukken, pijpen. Ik vind dat de max. En als het geil is, wil ik als vrouw geneukt worden.  

Sissy
funlover 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Gay zoekt coole hetero speelkameraad
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic. Ciao!  

Gay zoekt coole hetero speelkameraad
12 dagen
Mielke 45 jaar West-Vlaanderen - Brugge
NRG fitness Brugge
Wie gaat er daar ook? Vind het geil om discreet te spelen elkaar opgeilen, samen omkleden, douchen.  
Slank sletje 37 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Slank sletje
Enkel reactie met gsm nr whatsapp stuur me u nr via mail Hallo ik ben knap slank sletje ik vind het leuk om mannen te verwennen lekkere pik pijpen en wordt graag geneukt Enkel intresse in tops reageer met wat info over u zelf beschrijving en of foto s van u Contact via whatsapp mail me u nr en ik stuur je bericht terug  

Slank sletje
Mietje 60 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Mietjesseks
Wat ik lekker vind? Strelen, pijpen, rimmen, lul tegen lul wrijven, 69, ballen likken en neuken. Liefst in bed of de zetel. Ik ben top maar zuig je graag af tot je spuitend klaarkomt. Ik loop graag in stringetjes en hoge hakjes en lingerie rond en hoop dat jij ook van lingerie houdt. Ik hou van een lang voorspel met lekker vrijen. Verwacht van mij dus geen vluggertjes. Ik ben bi, 185cm, 93kg. Jij bent niet ouder dan 50, slank en BE afkomst. Ik zoek echt iemand onbehaard, dus geen snorren of baarden. Ik kan zelf niet ontvangen, hoop dat we dus lekker bij jou kunnen seksen.  

Mietjesseks
Anthony 54 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp 0478212979
Onderdanige sletje zoekt ?
Bot Stats zijn 54/179/84 sportief kort haar met baard . Zoekt top voor woensdag , ik ben onderdanig en zoek een dominante top , is geen must maar is altijd geil , ik verplaats met de fiets of ontvang . Trio kan en mag vind ik super geil  

Onderdanige sletje zoekt ?
14 dagen
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
14 dagen
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
Fist 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie wil mijn kontje rekken/fisten?
Gezocht: lekkere man die mijn smal strak kontje zachtjes wil bewerken, oprekken en uiteindelijk fisten om het nadien te neuken en vol te spuiten. Ik ben een vlotte, discrete boy, lekkere lolly, smal maar rekbaar kontje, niet roker, kan enkel verplaatsen,.... Doe gerust een geil voorstel, ook je stats, stuur zeker ook een foto van je lolly die mijn kontje wil neuken. Dick met veel voorhuid vind ik zeer geil.  

Wie wil mijn kontje rekken/fisten?
gloryhole 47 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
gloryhole
je komt discreet via tuin binnen ,daar is een deur open en vind je een gloryhole,pik erdoor en anoniem keeldiep gepijpt of gerukt zijn tot je spuit.Wil jij pijpen of rukken kan ook moet niet.Ik verzorgde gast 47 177 78,foto is mijn pik  

gloryhole
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10