Zoeken naar vind

Uw zoekactie voor vind leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kris 35 jaar Limburg - Lummen
Geile date gezocht. Ook 65+ kan of leuke traf
Ben m82 86kg intiem kaal en lichaam voledig getrimd van lummen. Ben graag naakt wil wel betast worden of gepijpt of gerimd worden. En as je pik nie te groot is mag je me neuken. Ook geil vind ik als iemand met gladde benen en kontje doggy klaarzit geblinddoekt. Zodat ik je lekker anoniem neem. Stuur met asl en foto anders geen antwoord  

Geile date gezocht. Ook 65+ kan of leuke traf
20 dagen
Bald 51 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Woensdag rond middag te Aalst
Ik ben woensdag in Aalst rond de middag, zin om een lekkere pik te pijpen. Ben kaal, heb een buikje. Iemand zin me te ontvangen, of cardate? Ben Bi - Bottom, vind het leuk onderdanig te zijn. Je hoeft niets terug te doen, sta voor vanalles open. Stuur bij je reactie je stats, of dick-pick.  
20 dagen
Jean 47 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Mondje met goesting
Ik heb zin om een lekkere piemel te pijpen tot het einde. Niet teveel blabla, ik kom binnen en pijp jou en dan weer weg. Jij moet niets doen enkel genieten. In en rond Asse. Ik kan niet ontvangen. Als je een veilige plek weet, zie ik een buiten of car date ook wel zitten. Leeftijd en uiterlijk vind ik niet belangrijk, hygiëne wel. Discretie gevraagd en geboden. Fakers of fotojagers gelieve zich te onthouden.  
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geen idee wat ik wil...
Ik ben Stijn, een sportieve, jonge (?) man van 33 uit de regio Gent. Een 8-tal jaar geleden heb ik het geluk gehad om op uitnodiging van de vrouw eens een heel prikkelende avond te mogen beleven met een openminded bi-koppel. Nadien heb ik hier echter niets meer mee gedaan. Maar nu wil ik daar graag verandering in brengen. Al ben ik nog aarzelend. Ik vind mannen allerminst aantrekkelijk, maar ben ergens wel benieuwd naar het fysieke aspect. If that makes sense? Ik ben zelf van de regio Gent, maar kan makkelijk verplaatsen in heel Vlaanderen. Uiterste discretie geboden. Wie heeft het perfecte scenario in de aanbieding? Misschien tot snel?  

Geen idee wat ik wil...
20 dagen
Pijper 56 jaar Antwerpen - Kontich
Pijper
Zijn er mannen die op hun honger zijn blijven zitten van het weekend ? Ik verlos je van je jeukende pik . Ik trek je af , pijp je , enz .. Een rollenspel vind ik ook super . Bv ik de onderdanige slet die alles doet wat je beveelt.  
21 dagen
Kristof 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek geile softdate
Hey, ik zoek een soft date met een geile speelvogel/verwenner. Loop graag naakt bij u en blijf graag passief in de houdingen die jij geil vind. Leeftijd speelt geen rol! Sta open voor rollenspel ook. Ben 49j/1,78m/84kg/17x4 onbesneden en lichte hangers. Geile groeten  
21 dagen
Alex 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
21 dagen
Goesting 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rukken en spuiten in mijn face / facesitting
Deze hetero zoekt mannen die zich willen afrukken net voor of boven mijn gezicht ik wordt daar geil van. Ondertussen kan ik wat ruiken proeven likken . Facesitting vind ik ook megageil Een kont op mijn gezicht lekker rimmen en uutlikken hmmmm zalig  
Jan 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Geen zin meer in dating apps
Ik ben op zoek naar wat spannende avonturen zonder gedoe met apps? Ik ben op zoek naar een leuke kerel voor wat plezier, zonder complicaties. Ik ben een versa bottom, 37 jaar, die houdt van een beetje fun en poppers. Ik vind het belangrijk dat je verzorgd bent en geen roker. Bij voorkeur zoek ik iemand onder de 50 jaar. Als jij ook op zoek bent naar wat opwinding en plezier zonder verplichtingen, stuur me dan gerust een berichtje met een foto. Laten we kijken of we samen wat leuke avonturen kunnen beleven!  

Geen zin meer in dating apps
21 dagen
Fun 37 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Vaste en gezonde fuckbuddy gezocht
Hallo, Meer hetero dan bi, maar toch vind ik het wel fijn om zelf eens een lul te mogen bevredigen oraal of anaal. Zijn er hier gelijkgestemde zielen die ook een vast en betrouwbaar contact zoeken? Niet te verwijfde trekjes, just for fun no love. Geen allesneukers! Om het een haalbaar te houden en de verplaatsingen te beperken zoek ik discreet iemand uit de regio. Ik ben 1m85, 80 kg, 16x5 geschapen. Stel jezelf even voor als "gelijkwaardige" match en hopelijk tot binnenkort. Simpel toch?! Groeten  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10