Zoeken naar vind

Uw zoekactie voor vind leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Slank sletje 37 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Slank sletje
Enkel reactie met gsm nr whatsapp stuur me u nr via mail Hallo ik ben knap slank sletje ik vind het leuk om mannen te verwennen lekkere pik pijpen en wordt graag geneukt Enkel intresse in tops reageer met wat info over u zelf beschrijving en of foto s van u Contact via whatsapp mail me u nr en ik stuur je bericht terug  

Slank sletje
18 dagen
Geile piemel 39 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
Melken of aftrekken
Hallo Ik ben slank verzorgd en goed voorzien 18x5 Wie kan ontvangen overdag om mij eens af te melken? Ik vind lingerie leuk, douchen of een bad of met olie afgetrokken worden. Zelf blijf ik meestal passief. Liefst 55+ Ik kan ruim verplaatsen  
19 dagen
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
19 dagen
Tim 38 jaar Antwerpen - Ekeren
Zin!!
Ik rij zo dadelijk van Ekeren naar Brasschaat. Kan ik onderweg ergens stoppen?vind het wel spannend zo impulsief! Ben zelf heel verzorgd, dertiger, 176/74/16. Laat me gauw iets weten!  
19 dagen
Jean 47 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Gewillig mondje
Ik heb zin om een lekkere piemel te pijpen tot het einde. Niet teveel blabla, ik kom binnen en pijp jou en dan weer weg. Jij moet niets doen enkel genieten. In en rond Asse. Ik kan niet ontvangen. Als je een veilige plek weet, zie ik een buiten of car date ook wel zitten. Leeftijd en uiterlijk vind ik niet belangrijk, hygiëne wel. Discretie gevraagd en geboden. Fakers of fotojagers gelieve zich te onthouden.  
20 dagen
jonge gast 27 jaar Limburg - Beringen
jonge gast zoekt geile avontuurtjes
Jonge gast hier van 27 hier. Heb nog niet zoveel ervaring maar ik snak naar meer. Ik heb een vrij kleine piemel en ben gefascineerd door grotere en dikkere pikken. Buiten afspreken vind ik geil. Een doktersonderzoek of massage ondergaan. Stuur berichtje met een voorstel, leeftijd, stats, locatie :)  
Niels 38 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Nu beschikbaar via Skype!
Hallo! Ik ben een onderdanige bottom en zo graag via Skype gekeurd worden op deze manier: ik heb mijn ondergoed nog aan, u beveelt mij om mijn onderhemdje uit te trekken zodat u mijn bovenlichaam goed kan keuren en mij enkele dingen kan laten met mijn 'manboobs' en tepels. Dan beveelt u mij om mijn onderbroekje uit te trekken tot op mijn knieeën zodat u mijn penis kan inspecteren. Daarna moet ik mij vooroverbuigen en mijn boxer verder uittrekken. U beveelt mij om mij benen iets te spreiden en mijn kontje te spreiden voor inspectie. Zo laat u mij even staan. Daarna beveelt u mij om mij af te trekken en zegt u op bepaalde momenten 'stop' (ik moet dan mijn handen op mijn hoofd leggen). Zo laat u mij een tijdje doen waarna ik de instructie krijg om niet klaar te komen en u de Skype call verlaat. Ik weet het, het is simpel zo zonder speeltjes maar ik vind het bijzonder geil!  

Nu beschikbaar via Skype!
20 dagen
Plan 31 jaar Limburg - Maasmechelen
Cinema Maasmechelen
Ik wil zometeen naar BV Maasmechelen gaan. Vind ik daar seffens ok nog leuke jonge dames en/of Jonge Kerels, travs? Ik heb geen interesse in die oude kerels die daar rondspoken... Hopelijk tot straks!! Ikzelf jonge Dertiger, mooi geschapen en geschoren. Proper en discreet ;-)  
Slank sletje 37 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Slank sletje
Enkel reactie met gsm nr whatsapp stuur me u nr via mail Hallo ik ben knap slank sletje ik vind het leuk om mannen te verwennen lekkere pik pijpen en wordt graag geneukt Enkel intresse in tops reageer met wat info over u zelf beschrijving en of foto s van u Contact via whatsapp mail me u nr en ik stuur je bericht terug  

Slank sletje
20 dagen
Bram 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoekt hetero getrouwde of samenwonende man.
Hallo ik ben een getrouwde hetero man maar vind het geil om samen met een andere man te rukken op onze vrouwtjes. Dus welke man wil er samen foto's en filmpjes delen van het vrouwtje? Om er dan samen op te rukken.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10