Zoeken naar vrouw

Uw zoekactie voor vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kinky 54 jaar Antwerpen - Turnhout
Gedragen lingerie!
Wie laat me aan de pas gedragen lingerie van zijn vrouw ruiken? Ik ben verzorgde man en kan ontvangen.  
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
Jurgen 47 jaar Limburg - HASSELT
Pijpen en spuiten
Vrouw dadelijk werken. Wie wilt er dan zijn volle ballen leeg in mijn gezicht of mondje spuiten na een lekkere pijpbeurt. Ben een pijpsletje en heb zaad nódig  
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoelt en vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior en/of bi-senior koppel (man-vrouw), die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
Kris 38 jaar Antwerpen - Herentals
bottom zoekt echte top man
Volledig anoniem (ik met blinddoek) mezelf hulpeloos overleveren aan een echte top man en zijn beestig oerinstinct. Hem op en in mij voelen, niet voor een snelle wip of pijpdate maar een uitgebreide avond vol met penetratie seks. Mij door hem laten leiden zoals een oudere man tegenover een jong onervaren naďef meisje. Ik heb geen klagen over het seksleven met mijn vrouw, maar ik merk dat ik acteer. Ook dames van plezier geven mij niet de voldoening die ik zoek. Een ervaren echte top gezocht voor een spannend spel van overgave en dominantie. Ik draag dameskleding maar ben geen geloofwaardige vrouw, het is eerder een extra vorm van spanning en wat vernedering. Stiekem fantaseer ik mij over te leveren aan 2 mannen tegelijk. Ik ben 36, normaal gebouwd, sportief, 1m76, 70kg niet roker, normale mannelijke lichaamsbeharing. Hetero maar toch iets missend in zijn leven. Welke man laat mij kreunen onder zijn gewicht en stevige stoten?  
Zin in pik 50 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Zoek dikke man +50
Vrouw vertrekt morgenavond naar het buitenland. Ik kan dan twee maanden lang vrij ontvangen. Welke man met buik(je), liefst tussen 50 en 65 komt mij zijn pik aanbieden om klaar te pijpen. Rimmen ook mogelijk. Liefst weinig behaard en geen baard of snor. Ik ontvang geblinddoekt, je blijft anoniem. Satijnen slipjes van mijn vrouw ter beschikking, die je mag aandoen. Kleine pik en onbesneden zeer welkom!!! Stuur foto van je pik + geile dominante mail en wanneer je het best kan afspreken.  
Jos 58 jaar Limburg - Beringen
Wil je dat ik jouw mond neuk kijkend naar je vrouw, z'n foto's videos kan ONTVANGEN
Mn59jr170 85kil 13x5cm dikke Eikel wil je mijn zaad mail dan snel je stats om snel af te spreken kan ontvangen  
Sub 32 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Onderdanige zoekt dominante daddy
Onderdanige zoon zoekt lieve maar dominante papa om gebruikt te worden met respect. Ik heb geen ervaring (alleen online) maar geil enorm op de gedachte dat ik onder strenge woorden gebruikt wordt door een domi daddy. Ik ben hygiënisch, soa vrij en rook niet. Geen tattoo. Ik heb een vaste relatie met een vrouw dus discretie is een must. Ik kan niet ontvangen. Jij hebt dezelfde waarden als ik en draag die ook hoog in het vaandel. Bij serieuze interesse graag een bericht met de nodige info/foto eventueel. Skype vooraf kan. Ik zoek een lange termijn sub/dom relatie.  
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10