Zoeken naar vrouw

Uw zoekactie voor vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Opzoek
Hey onervaren bi gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast voor vriendschap of fwb Liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoelt en vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior en/of bi-senior koppel (man-vrouw), die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met &&n lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Gebruiksvoorwerp 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Gebruiksvoorwerp
Nog altijd op zoek naar vijftigplussers die me opleiden tot hún gebruiksvoorwerp op regelmatige basis. Geen lange afspraakjes maar korte bezoekjes. Als je wil draag ik lingerie van mijn vrouw. Oja ik kan niet altijd ontvangen daar ik getrouwd ben  
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
10 dagen
Marc 54 jaar Limburg - Tessenderlo
Op zoek naar fietsmaatje of Koppel met wat extra.
Op zoek naar fietsmaatje of Koppel met wat extra. Ik ben op zoek naar een rustige en zachte persoon die graag met racefiets fijne tochten wil ondernemen, iemand die daar de nodige tijd voor heeft en wil aan spenderen. Iemand die op termijn zelfs fietsvakanties wil ondernemen, georganiseerd of met mobilhome. Ik ben een zachte en rustige heel mannelijke uitziende man van midden 50, 183cm78kg en eerder klein geschapen intiem altijd geschoren, maar met vrouwelijke gevoelens. Ben versa maar liefst bottem. Hou van de zachte aanpak zowel gevende als ontvangend. Zoek iemand die interesse heeft in het geven van massage en er ook zelf van kan genieten om gemasseerd te worden, vooral na een fietstocht. Voor de rest sta ik voor alles open zolang het maar met het nodige respect en hygiëne gebeurt. Daar ik me heel vrouwelijk voel heb ik een voorkeur voor een idem type persoon. Trav of cd of vrouw ben ik zeker in geïnteresseerd daar ik dat zelf ook zou willen zijn maar door mijn mannelijke  
10 dagen
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
10 dagen
Yves 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
50+
Op zoek naar oudere man liefst 50+ die mij kan ontvangen. Samen rukken spuiten op lingerie van mijn vrouw. Eventueel mijn kontje neuken met wat speeltjes. Ikzef 1m82 groot 72 kg Regio gent  
Jules 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slipje
Wie wil dit in het geile slipje van zen vrouw of vriendin.  

Slipje
Patrick 57 jaar Antwerpen - Beerse
Iemand
Die op ontdekking zou willen gaan ? Man, vrouw,koppel,trafje,trans,ladyboy, allen welkom. Kan tot 16:00 Ben 57 178 85  

Iemand
10 dagen
Wscubie 49 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Experiment
Leder, lak, lange laarzen Hoi, Ik draag stiekem graag leder broek van mijn vrouw. Daarboven haar rode laklaarzen en lange lakhandschoenen. Ik kan daarbij ook bivakmuts dragen met een duikmasker. Iemand interesse? Kan eventueel uitzonderlijk kort na de middag ontvangen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10