Zoeken naar vrouw

Uw zoekactie voor vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
sportief 33 jaar Antwerpen - Retie
bischierig zkt XL of veel zaad
Bischierige man zou graag eens een XL leegzuigen of iemand met veel zaad. Je kan ook tegelijk geilen op foto's van mijn vrouw, liefst nog brutaal.  
12 dagen
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
12 dagen
Wxx 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Hoge hakken
Wie wil anoniem komen spuiten in de hoge hakken van mijn vrouw? Alles staat klaar als je binnen komt. Spuiten en weer weg. Indien je een blinddoek op zet kan ik je ook pijpen en kun je in mijn mond spuiten  
Bi-bottom maagd/ 51 jaar Limburg - Riemst
Hoop nog steeds door een Bi-topmasseur ingewijd te worden?
Ik weet dat het zoeken is naar een speld in een hooiberg!Maar geef de moed en hoop toch nog niet op hoor.Ik wil dus graag eens ingewijd worden als CD of als bi-bottom maagd door een mooie deftige en goed voorziene man of koppel. Wie wil mij eens verwennen en bespelen en ontmaagden op een respectvolle en veilige manier?Wie is ervaren in het bespelen van een nog steeds maagd zijnde man of CD.En maakt mijn droomfantasie eens waar? Graag een respectvolle verzorgde aantrekkelijke betrouwbare verwennerdie deet van aanpakken om het in goede veilige banen te leiden.Ik ben zelf een verzorgde deftige man die soms ook wel graag eens vrouwenspullen aantrekt endan ook als een vrouw wil behandeld en verwend worden. Maar mijn verlangen gaat ook wel uit naar een bi-topmasseur die mij eens wil inwijden in de mannenliefde. Ik ben wel niet echt slank als een plank meer,wat ik een jaar geleden wel nog was.Maar ben altijd proper en verzorgd en 100% gezond!Dat laatste moet ik wel absoluut blijven.xxx  

Hoop nog steeds door een Bi-topmasseur ingewijd te worden?
Tom 43 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Samen masturberen
Hey! Ik ben Tom, 43 jaar, 1m83, slank met een mooie 17cm. Ik zoek een leuke heteroman om samen te masturberen op foto's van een mooie vrouw. Liefst iemand die houdt van skinny-slank. Zin? Stuur dan even een reactie waarin jij je voorstelt en een foto van je lichaam en penis. Ik ontvang.  

Samen masturberen
Patrick 57 jaar Antwerpen - Beerse
Wie
Welkeman,vrouw,koppel,cd,trafo,trans,ladyboy wil eens onder dit rokje voelen ? 57 178 85  

Wie
13 dagen
Rukker 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Soft deze middag
Vrij onervaren discrete en normaal gebouwde man zoekt gelijkgestemde die samen wil rukken bij filmpjes, samen geilen op kutjes op tv, kijken en bekeken worden, eventueel elkaar een handje of mondje helpen bij klik. Mooie getrimde 16x5 in de broek. Ben zeer gesteld op discretie en hygiene en verwacht dat van jou ook. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Koppel man/vrouw mag ook reageren.  
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geen idee wat ik wil...
Ik ben Stijn, een sportieve, jonge (?) man van 33 uit de regio Gent. Een 8-tal jaar geleden heb ik het geluk gehad om op uitnodiging van de vrouw eens een heel prikkelende avond te mogen beleven met een openminded bi-koppel. Nadien heb ik hier echter niets meer mee gedaan. Maar nu wil ik daar graag verandering in brengen. Al ben ik nog aarzelend. Ik vind mannen allerminst aantrekkelijk, maar ben ergens wel benieuwd naar het fysieke aspect. If that makes sense? Ik ben zelf van de regio Gent, maar kan makkelijk verplaatsen in heel Vlaanderen. Uiterste discretie geboden. Wie heeft het perfecte scenario in de aanbieding? Misschien tot snel?  

Geen idee wat ik wil...
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-snior, beartype, korte baard, zoekt een vaste bi-senior die mij kan ontvangen.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt een vaste bi-senior, of bi-senior koppel (man-vrouw) in de streek van Roeselare, die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie, waar alles kan en niets moet. Ben nudist: loop graag naakt. Hygiëne en discretie. Vriendschap is ook belangrijk. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennismaken. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Fakers, en andere onnozelaars zoek het elders.  

Bi-snior, beartype, korte baard, zoekt een vaste bi-senior die mij kan ontvangen.
13 dagen
Patrick 57 jaar Antwerpen - Beerse
Gezocht
Vrouw,man,koppel,cd,traf,trans,shemale,ladyboy gezocht die me komt pijpen. Neuken, geneukt worden kan ook. 57 178 85 Alleen overdag  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10