Zoeken naar weg

Uw zoekactie voor weg leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Soft 60 jaar Antwerpen - Schoten
FWB
Nog eens proberen, langs deze weg zoek ik een 55+ die kan ontvangen omgeving Schoten, Deurne ik eerder onderdanig. Ik zoek niet enkel sex maar een FWB eens gaan kijken naar toneel een concertje enz Grtjes  

FWB
26 dagen
Benoit 47 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
pijp en rukdate
zoek iemand uit de buurt om mee te chillen. Liefst iemand voor regelmatig , geen veeldater. Samen iets paffen, samen naakt zijn ,rukken , aanraken , pijpen . Ook tongen kan. Na het klaarkomen kan je gewoon douche nemen(of samen), je hoeft daarom nog niet weg te gaan. Kan ontvangen vanavond/nacht . Vragen of voorstellen zijn welkom. Senior geen probleem. Poppers zou de max zijn  
Yep 46 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Nu 1u20 iemand zin om deze te ledigen
Ik ben op weg met de wagen iemand zin om deze te ledigen.  

Nu 1u20 iemand zin om deze te ledigen
Thomas 48 jaar Zeeland - Reimerswaal
Vandaag kreekraksluizen of oesterdam diepsluis tussen 20 u en 22 u
Onderdanige biman 48/188/90 zou graag anoniem gebruikt wordt door meerdere mannen als neuk,pijp en pisslet. Ik lig naakt achter in mijn gouden monovolume met zwarte ruiten en zwarte velgen op een matras je stapt in gebruikt mijn gespoeld kontje of mond en dumpt je zaad, ik lik je proper en weer weg. Als je nadien of ervoor wil plassen zal ik op men knieën naast de auto zitten en gebruik je mijn mond als pisbak. Wie zin heeft laat maar iets horen zodat ik weet of er iemand komt en vermeld je stats aub.  

Vandaag kreekraksluizen of oesterdam diepsluis tussen 20 u en 22 u
Koen 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie wil mij pijpen
Wie wil mij pijpen. Ik kom naar jou toe. Eens binnen laat ik mijn broek zakken en jij gaat op de knieën. Eens klaargekomen ben ik terug weg.  

Wie wil mij pijpen
28 dagen
Stef 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ervaren top tv of cd gezocht voor regelmatige kinky afspraakjes met onervaren cd
Beste dames en heren. Via deze weg ben ik op zoek naar een dame of man die mij met mij wil spelen op vaste en regelmatige basis. Ik ben normaal gebouwd, intiem geschoren met klein snorretje en sikje. Ik hou ervan om dames kledij en lingerie te dragen. De meest sexy outfits. Ben al enige tijd op zoek naar een top man of dame die samen met mij wil spelen. Gekleed in sexy lingerie en rokje wil ik niets liever dan me laten "misbruiken"... langzaam al spelend wil ik telkens een stapje verder gaan. Ik zoek een man of dame van maximaal 55j, niet groot geschapen en natuurlijk zacht, respectvol en discreet. Het ultieme scenario waar ik langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij lekker misbruikt. Al spelend langzaam tot dit scenario komen. Je hebt geen focus een aandacht voor mijn orgasme! Geen stimulatie, hoort bij de fantasie... en natuurlijk alles 100 percent safe. Een sexy gekleed sletje om langzaam te misbruiken. kan jij je vinden in mijn verlangens en profiel?  
Ian 48 jaar Limburg - Diepenbeek
Samen buiten rukken
Lentekriebels maken me geil... Ik vind het geil om te kijken terwijl jij je aftrekt tot je lekker spuit. Liefst ergens op afgelegen plek (aan bosrand, afgelegen weg, tuinhuis). En ik doe lekker mee... Zonder veel gedoe: samen komen op afgesproken plek, pik uit de broek, lekker geilen, heerlijk spuiten en weer weg. Is voor vanavond vanaf 21u. Wie doet mee en weet een leuk plekje? Foto is pluspunt. Geile groet, Ian (m85, 89kg, 14cm, intiem geschoren)  

Samen buiten rukken
Darkroom fuck 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0497773592
Darkroom fuck
Deur staat op een kier, ik lig naakt klaar in donkere kamer, broek af en paal in mondje en of kontje en stoten tot je loost, broek op en weg zonder woord te zeggen. Hou van uniformen en mannen in werktenue. Sletje wordt ook graag geneukt achter in bestelwagen of truck of op een werf.  

Darkroom fuck
Danny 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Bi schierig
Langs deze weg zoek ik gast tussen de 25 en max 50j regio Zottegem en Omstreken reactie met fit en looks enkel serieuze reactie  

Bi schierig
28 dagen
Alex 66 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Experimenteren
Ben 67 1m85 90 kg en samenwonend met vriendin. Langs deze weg zou ik iemand willen leren die ook eens wil experimenteren en samen genieten van het onbekende voor mij. Zou liefst iemand mogen zijn dat ouder is of ik eerlijk en verzorgd is. Ik kan niet ontvangen dus u zou moeten kunnen ontvangen liefst kanten rond Gent en zou wel voor vast contact zijn dus die dat bij iedereen gaan gelieve niet te reageren.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10