Zoeken naar weg

Uw zoekactie voor weg leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
Stefbi 52 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi zoekend naar
Biman zoekt hete vent voor heet moment ... reg Vilvoorde Mechelen Hallo...langs deze weg zoek ik dat extra meer. Zoek een man voor geile sex. Ik hou van hete voorspel met veel tong en p..pwerk als je top bent zalig dan zou ik graag genomen willen worden. Hygiene en discretie ie zeer belangrijk. Date zelden en niet met iedereen en wie weet samen af en toe ? Zin?  
21 dagen
Dirk 53 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Sexvriend
Hoi ik ben 52j bi 1.74 en 68kg pik van 16cm atletisch lichaam zoek lang deze weg een vaste sexvriend, respect en hyghie staan voorop en zekers discretie  
21 dagen
Tim 32 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Pijpdate
Hallo is er iemand rond de middag beschikbaar om me een heerlijke pijpbeurt te geven? Ik kan discreet ontvangen in dentegem in verduisterde kamer. Binnenkomen, pijpen en terug weg. Snel en anoniem. Wie verlost me van mijn zaad?  
21 dagen
Bert 47 jaar Limburg - Leopoldsburg
Pijp rukdate
Voor de snelle beslissers, ik kan ontv tot 9.15u. Hyg must. Spuiten en weg. Maatje meer van pik mag. Geschoren aub  
22 dagen
Toppie 41 jaar Antwerpen - Vosselaar
Ik zoek een gewillige bot..
Op elkaar lekker te pijpen en je nadien te neuken....zonder blabla....gewoon ons ding doen en je bent terug weg. Discreet en respectvol. 42 bi top 187 89 19*5  
22 dagen
Call me T. 34 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Samen op ontdekking?
Hoi hoi! Ik ben wat nieuwsgierig en wil mijn grenzen opzoeken. Nul komma nul ervaring met een man en hoop via deze weg misschien iets te ontdekken die de moeite waard is? Ikzelf ben een eerder onzeker maagdje met typische dad-body... Heb jij een voorstel voor mij?  
22 dagen
Stefbi 52 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Biman zoekt hete vent voor heet moment ... reg Vilvoorde Mechelen
Hallo...langs deze weg zoek ik dat extra meer. Zoek een man voor geile sex. Ik hou van hete voorspel met veel tong en p..pwerk als je top bent zalig dan zou ik graag genomen willen worden. Hygiene en discretie ie zeer belangrijk. Date zelden en niet met iedereen en wie weet samen af en toe ? Zin?  
22 dagen
Wxx 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Hoge hakken
Iemand zin om anoniem te komen spuiten op de hoge hakken van mijn vrouw? Je ziet niemand, alles staat klaar als je binnen komt. Spuiten en weer weg. Geblinddoekt kun je eventueel ook gepijpt worden  
22 dagen
Now or never 52 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Real tops?
Hallo, langs deze weg op zoek naar een mannelijke, stoere, actieve kerel met zacht karakter en dikke zuig- en neukpaal uit regio Dendermonde, Lebbeke, Opwijk, Aalst, Asse en omstreken. Liefst reactie met stats en foto aub.  
Ian 48 jaar Limburg - Diepenbeek
Gluren
Waar mag ik komen gluren? We spreken af op afgelegen plek (bosrand, afgelegen weg, achter in jou tuin). Jij staat te masturberen en ik kijk toe vanop enkele meters achter een boom. Ik doe lekker mee. Jij komt klaar, ik kom klaar en we vertrekken weer. Ik kan vanaf 21u. Geen fakers aub. Hopelijk tot straks? Geile groet, Ian (m85, 89kg, 14cm intiem geschoren) Foto mag altijd.  

Gluren
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10