Zoeken naar weg

Uw zoekactie voor weg leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kontje neuken 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie kan ontvangen, dan kom ik je kontje neuken
Hoi, Enkel reageren in dien jij thuis kan ontvangen. Ik mag mijn vriendin haar kontje niet neuken, daarom zoek ik een man die klaarligt met een kleedje of rokje aan, ik kom bij jou, jij zuigt mij stijf, dan condoom aan en ik neuk je kontje, geen gepraat of gedoe, ik kom toe jij zuigen en ik neuk je kontje met condoom en ben weg, ok ? Groeten,  

Wie kan ontvangen, dan kom ik je kontje neuken
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Genieten
Zoek iemand die net als ik wil genieten van heerlijke seksuele momenten zonder verdere verplichtingen. Ja,kom binnen of spreken ergens af en we genieten van elkaars lichaam in alle discretie en met nodige respect en ga terug weg.  

Genieten
14 dagen
zuigerke 43 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
waar stop ik straks?
hallo straks terug op weg van rond kortrijk richting diksmuide.( rond 16 uur) waar stop ik om u te rukken en te pijpen tot je komt?  
14 dagen
Johanbi 54 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi’zoekend
Misschien te vinden Bi zoekend naar Biman zoekt hete vent voor heet moment ... reg Vilvoorde Mechelen Hallo...langs deze weg zoek ik dat extra meer. Zoek een man voor geile sex. Ik hou van hete voorspel met veel tong en p..pwerk als je top bent zalig dan zou ik graag genomen willen worden. Hygiene en discretie ie zeer belangrijk. Date zelden en niet met iedereen en wie weet samen af en toe ? Zin?  
Darkroom fuck 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0497773592
Darkroom fuck
Deur staat op een kier, ik lig naakt en geblinddoekt klaar in donkere kamer. Je komt binnen, broek af en paal in mondje en of kontje en stoten tot je loost, broek op en weg zonder woord te zeggen. Hou van uniformen en mannen in werktenue. Wordt ook graag geneukt achter in bestelwagen of truck of op een werf  

Darkroom fuck
Jorkske 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Roommate gezocht
Hey ,leuk dat je mijn oproepje leest, langs deze weg zoek een een roommate ,liefst een slank travje om in te wonen en kosten te delen........ Graag zoek ik iemand net als ik die zeer hygienisch is en niet van rommelige toestanden houd.Jij bent bij voorkeur slank ,weinig tot niet behaard , geen baard of snor.Ben jij op zoek naar een leuk stekje om met mij te delen ,ik 171/79/14*3 laat dan iets weten , enkel en alleen bij intresse en graag met foto. Alvast bedank voor uw reactie .  

Roommate gezocht
15 dagen
Danny 50 jaar Antwerpen - Turnhout
Ik zoek
Ik bottom. Zoë via deze weg een bi. Of hetero top mag gehuwd zijn om deze bottom safe te komen af neuken. Ik ontvang Stuur je stats van waar je bent  
16 dagen
Thomas 48 jaar Antwerpen - Puurs
Wie mag ik pijpen en zijn zaad slikken ?
Ik ben een biman van 48/188/90 en op zoek naar piemels om leeg te zuigen en het zaad re slikken. Ofwel bij u thuis of in mijn monovolume met zwarte ruiten. Instappen broek omlaag genieten , spuiten in mijn mondje/keel , broek op en weer weg. Alle leeftijden , gewassen of niet blank/bruin/zwart maakt allemaal niks uit.  
Darkroom fuck 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0497773592
Darkroom fuck
Deur staat op een kier, ik lig naakt klaar in donkere kamer, broek af en paal in mondje en of kontje en stoten tot je loost, broek op en weg zonder woord te zeggen. Hou van uniformen en mannen in werktenue. Sletje wordt ook graag geneukt achter in bestelwagen of truck of op een werf.  

Darkroom fuck
16 dagen
Wxx 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Hoge hakken
Wie wil anoniem komen spuiten in de hoge hakken van mijn vrouw? Alles staat klaar als je binnen komt. Spuiten en weer weg. Indien je een blinddoek op zet kan ik je ook pijpen en kun je in mijn mond spuiten  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10