Zoeken naar zeker

Uw zoekactie voor zeker leverde 85 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

22 dagen
Peter 53 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Respectvolle man zoekt lieve, geile dame (Milf)
Ik ben een 53-jarige man, zeer respectvol, geen baard, bril of snor, intiem geschoren. Struis gebouwd. Goede hygiëne gevraagd en geboden. Ik ben op zoek naar een lieve dame regio Oostende / Westkust voor leuke momenten samen. Bij mij ligt de klemtoon van een date bij knuffelen en het oraal verwennen van de dame. Ik doe dat zeer graag en lang!! Uiterlijk niet belangrijk, maar wel hygiëne en discretie! Eerste afspraak kan op een neutrale plaats indien gewenst. Ik kan niet ontvangen, maar betaal met veel plezier een nette kamer. Financiële vergoeding voor de dame is eveneens bespreekbaar. Bedoeling is een vast vriendinnetje te vinden voor leuke momenten. Ik val niet op jonge popjes, maar eerder op dames van 40-60 jaar. Wie ziet het zitten en wil weldra genieten? Gehuwde dames die thuis niet aan hun trekken komen, zijn zeker ook welkom!!  
22 dagen
Anonimous 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben op zoek naar het 'lelijke eendje... vrouw of koppel
Misschien een rare vraag, maar is wel een oprechte vraag met het nodige respect; daarom heb ik 'lelijke eendje' ook tussen aanhalingstekens geplaatst. Onlangs had ik contact met een vrouw die zei dat ze niet in aanmerking zou komen omdat ze niet goed in de markt lag. Ze zei dat ze niet moeders mooiste was, geen mooi lichaam, geen mooie borsten... Ik hab toch met haar afgesproken en we hebben heerlijk genoten, meer dan ik zou genoten hebben met een fotomodel. Zijn jullie een koppel of ben je een vrouw die geen ideale maten heeft of die geen fotomodal is... maar hou je wel van een soft erotische date en dit in ruil voor een mooie vergoeding dan moet je zeker iets laten weten. We respecteren elkaar, maken goede afspraken en genieten gewoon van elkaar. Kan eenmalig of regelmatig. Ik ben benieuwd of er hier een lelijk eendje is die een erotische prinses is of wil worden. Koppels zoals gezegd ook welkom.  
22 dagen
Genieter 54 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke (jonge) vrouw heeft nu zin in en tijd voor pijpdate?
Welke (jonge) vrouw zegt niet neen tegen een pijpdate in ruil voor een vergoeding? Heb je nu tijd en kan je me lekker laten genieten van een pijpdate - meer hoeft niet - dan mag je zeker een bericht sturen. Kan indien er een klik is regelmatig.  
Sexy claudia 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0470985208
Sexy claudia helpt u een handje
Hey heren, ik ben een lieve sociale erotische dame die je zeker een ontspannende en leuke tijd kan bezorgen. Ik geniet graag samen met jou van een intiem samenzijn. Verwennen en verwend worden worden, daar sta ik voor ! Echte GFE. kom langs en ervaar mijn heerlijke troeven. ik ontvang bij Dreamgirls Kortrijk , hippodroomstraat 4. Tot snel, kusjes  

Sexy claudia helpt u een handje
Rock 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stoeien
Hey welke lief vrouwtje heeft zin om Wat te stoeien te genieten en te laten genieten , ik heb er zin in ! Als je een pijpliefhebster zijt mag je me zeker terug mailen , ik wacht op jouw …  

Stoeien
23 dagen
Funny 59 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Denijs-Westrem
Zoek jong koppeltje voor kijken en fun
Zijn jullie een jong koppeltje en worden jullie graag bekeken terwijl jullie spelen? Zin in een beetje fun als een man toekijkt? Jullie geven aan wat kan: enkel kijken, ook aanraken, een handje helpen,... of maken we er een spelletje van hoe ver jullie of zij wil gaan? Bijvoorbeeld jullie die samen komen solliciteren en zij mij gunstig wil beïnvloeden. Mooie vergoeding in functie van hoe ver jullie willen gaan of welk voorstel jullie hebben. Voor meer info mag je me zeker een berichtje sturen.  
23 dagen
Zakenman 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ouder zoekt jonge geile vrouw... 30 min is 300 euro
Zoek een jonge geile vrouw die ruimdenkend is op sexgebied en houdt van verwennen en verwend te worden. Heb je een voorstel? Mag zeker een kinky kantje aan zijn, mag een rollenspel zijn, mag een sexspel zijn,... Doe een voorstel voor een date van ongeveer 30 minuten en ik geef je in ruil 300 euro. Het origineelste, geilste voorstel wint en indien je wil kunnen we meer dan eens afspreken. Interesse? Stuur me je voorstel samen met een woordje uitleg en ik garandeer je een antwoord.  
cynthia 62 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas 0485729218
cynthia ontvangt te sint niklaas
Blonde Belgische milf ontvangt privé te Sint-Niklaas. Bij mij kan je terecht voor een heerlijke massage met dat tikkeltje meer. tantra massage zijn ook mogelijk. Ik doe alle normale zaken, knuffelen, kussen enzo zijn zeker mogelijk. Ik doe geen anaal, geen klaarkomen in de mond en intiem is altijd met condoom. Andere wensen zijn altijd bespreekbaar. Ja kan mij bereiken op werkdagen en weekends en feestdagen van 11u tot 20U Geen SMS. Tot binnenkort. Cynthia  

cynthia ontvangt te sint niklaas
23 dagen
Thijs 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Daddy zoekt een jonge vrouw voor soft erotiek
Ben een daddy en dat wil zeggen al een jaartje ouder. Dan is het niet zo belangrijk dat er lang en hard geneukt wordt, meermaals geneukt wordt,... Maar wel gewoon genieten van het moment... een babbel, teasen en uitdagen, een knuffel, je naakt tonen, strelen, orale sex,... Heb je interesse dan mag je zeker reageren met je gegevens, voorstel en een gewone foto. Mooie vergoeding geboden en volledige discretie. Wil je na de date afspreken voor een volgende keer met meer mogelijkheden, langere date, meer zakgeld,... dan kan dat zeker.  
23 dagen
Nick 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extra dame gezocht voor gangbang
We organiseren maandelijks een amateur gangbang en zouden graag uitbreiden met een extra dame. Geen club, maar op privé locatie. Alles wordt geregeld, goede verdienste, enkel respectvolle mannen nemen deel. Het gaat altijd in de week tijdens de kantooruren door, centrum Gent. Alles is bespreekbaar, je stelt je eigen grenzen enz... Welke knappe slanke dame tussen 25 en 45 heeft zin met ons mee te spelen. We zoeken iemand die geniet van alle mannelijke aandacht. Ervaring is zeker niet vereist. Eerlijke goede verdienste. Volgende editie is eind april. We zoeken momenteel geen mannen, onnodig te reageren. Bij interesse reageren met uitgebreide omschrijving, leeftijd, eventuele wensen en foto.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9