Zoeken naar zeker

Uw zoekactie voor zeker leverde 88 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

29 dagen
Bram 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar vrouw die in bikini voor mij zit - 150 eur vergoeding of meer
Welke vrouw (leeftijd is onbelangrijk) wilt in bikini voor mij zitten? Verder is er geen seksueel contact nodig. Ik kan ontvangen. Ik betaal hiervoor 150 eur (of meer als je een leuk idee hebt?). Stuur zeker een foto mee en geef iets meer uitleg over jezelf! Geen fakers, geen mannen of koppels aub! Tot straks? ;)  
29 dagen
Geil met stijl 43 jaar Limburg - Hamont-Achel
Geil met stijl
Welke verzorgde mannen komen mijn vrouwtje verwennen. Ze zal jullie zeker ook verwennen met haar hete mondje en .... ze houd van zaad in haar kutje of over haar snoetje. 170 groot altijd sexy gekleed met een hakje 68k . Ben jij de man met zaad en uithouding ontvangen we graag een foto van jou snoetje met wat uitleg over jou. Wie weet ben jij de gelukkige die haar kan bevredigen. Voor vanavond 2 April  
29 dagen
Ikke 49 jaar Antwerpen - Geel
Ik wil mijn fantasie is beleven goed lezen aub
Ik zoek en vrouw of koppel leeftijd en model niet belangrijk(hang borsten of behaarde poesje of hang lipjes heeft een plus punt)en die sex wilt zonder condoom en die niet vies is van plassex geven en nemen en dit tegen vergoeding natuurlijk en die hare tijd er voor neemt en mischien een paar keer per maand als het mee valt en liefst in de buurt van geel zie je dit zitten mail mij dan met een onherkenbare naakt foto ´´en je krijgt zeker foto terug (geen foto gaat prulenbak in ) ik ben geen fotojager .maar ik wil zeker weten dat je dit al durft.ps je moet ook zeker altijd in de voormiddag kunnen om aftespreken tussen 6en 10 smorgens en ik zelf ben een man van 49 besneden en weeg 75 kilo hopelijk zijn er vrouwen of koppels die dit zien zitten .  
29 dagen
dirk 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
koppeltje bekijken
Zijn jullie een koppeltje dat er op kickt om bekeken te worden? Indien het klikt eventueel iets meer, maar is zeker geen must. Onkostenvergoeding geen probleem. Wie maakt mijn fantasie waar?  
29 dagen
Daddy 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw wil daddy verwennen? Geen intiem vereist
Wil daten met een jonge vrouw die houdt van erotiek en er geen probleem mee heeft om een 'oudere' man te verwennen. Voor mij is intiem en lang neuken niet (meer) het belangrijkste, maar hou wel van uitdagen, strelen, knuffel, oraal,... Vraag mij af of er een jonge dame of studente is die mij als daddy wil verwennen. Mag ook een beetje kinky zijn, onder de vorm van een rollenspel. Mooie vergoeding voor een mooi voorstel. Interesse? Stuur met je gegevens, een woordje uitleg en eventueel een gewone foto. Vermeld ook de vergoeding waar je aan denkt, en zoals al aangegeven heb ik wel wat over voor een leuke date. Intiem hoeft niet, of is zeker niet het belangrijkste, maar mag wel... alle voorstellen welkom.  
30 dagen
Jason 48 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Steun
Hoi , Wie kan wat financiële steun gebruiken ? Leuke gezellige dates bij klik kan zeker regelmatig. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Ikzelf normaal gebouwd , lief en zacht maar ook dominant mogelijk. Veel is bespreekbaar. Stel jezelf voor , wat je zoekt , van waar je ongeveer bent ... foto zeker welkom je krijgt er terug . Ik ben benieuwd...  
Gus 36 jaar Antwerpen - Arendonk
Wil jij me pijpen? $.
Welke stoute slank tot normaal gebouwde dame ziet het zitten om mij te pijpen tegen een vergoeding? Leeftijd geen probleem, zolang meerderjarig. We kunnen afspreken als cardate, spannende plek of bij jou thuis. Vaker zeker mogelijk! ben zelf 36, 1.77, slank en mooi kaliber in de broek. Discreet en serieus... Jij ook? Gus -x-.  

Wil jij me pijpen? $.
30 dagen
Man 29 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Pijpdate / voetjesdate / befdate
Hallo, ik ben een vriendelijke, eerlijke jongeman van 29 jaar. Je krijgt een eerlijk mailtje steeds terug eventueel met gewone foto. Ik zelf ben 1m93, slank gebouwd, verzorgd uiterlijk, intiem geschoren. Ik ben op zoek naar een leuke dame tussen 25 en 45 voor 1 van bovenstaande voor vanavond. Heb jij interesse laat me dan iets weten? Ik kan verplaatsen, financiële vergoeding voorzien. Zie je meerdere zitten mag je ook reageren. Qua uiterlijk hou ik van zeer uiteenlopende dames. Heb je een uniek uiterlijk zal ik dit zeker kunnen appreciëren. Heb je een tongpiercing, bonuspunten!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9