Zoeken naar zeker

Uw zoekactie voor zeker leverde 87 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Thijs 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Daddy zoekt een jonge vrouw voor soft erotiek
Ben een daddy en dat wil zeggen al een jaartje ouder. Dan is het niet zo belangrijk dat er lang en hard geneukt wordt, meermaals geneukt wordt,... Maar wel gewoon genieten van het moment... een babbel, teasen en uitdagen, een knuffel, je naakt tonen, strelen, orale sex,... Heb je interesse dan mag je zeker reageren met je gegevens, voorstel en een gewone foto. Mooie vergoeding geboden en volledige discretie. Wil je na de date afspreken voor een volgende keer met meer mogelijkheden, langere date, meer zakgeld,... dan kan dat zeker.  
23 dagen
Nick 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extra dame gezocht voor gangbang
We organiseren maandelijks een amateur gangbang en zouden graag uitbreiden met een extra dame. Geen club, maar op privé locatie. Alles wordt geregeld, goede verdienste, enkel respectvolle mannen nemen deel. Het gaat altijd in de week tijdens de kantooruren door, centrum Gent. Alles is bespreekbaar, je stelt je eigen grenzen enz... Welke knappe slanke dame tussen 25 en 45 heeft zin met ons mee te spelen. We zoeken iemand die geniet van alle mannelijke aandacht. Ervaring is zeker niet vereist. Eerlijke goede verdienste. Volgende editie is eind april. We zoeken momenteel geen mannen, onnodig te reageren. Bij interesse reageren met uitgebreide omschrijving, leeftijd, eventuele wensen en foto.  
23 dagen
Sugar daddy 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sugardaddy zoekt pervers aangelegde slanke dame
Dear Krashers ! Afgelopen vrijdag was wederom spectaculair, geweldig om te zien hoe iedereen telkens weer met de glimlach huiswaarts keert. Nu vrijdag gaan we weer een stapje verder, en hebben we naast onze 7 Krashbunnies, talloze hobby hoertjes uitgenodigd van bevriende koppels. Dresscode voor de dames is sletterige outfits, voor de heren zwarte tshirt/ boxershort en witte basketbal sloefkes ;-) dat jullie zeker goede grip hebben bij het stootwerk ! Koppels 50 eur en single heren 150 eur, parking, handdoeken, eten, drank, HIV-tests, condooms, alles inbegrepen. Breng jullie beste humeur en jullie vrolijke zelf mee (en als je thuis zover bent, uw lekkere madam ;-) , en laat er ons samen weer een top-ervaring van maken  
24 dagen
Steven 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik zoek een toffe studente die een bijverdienste wil
Ik ben Steven, een verzorgde gezonde vrijgezel met een druk leven, zowel op zakelijk vlak als prive. Zoals iedereen heb ik nood aan affectie en seks, en daarom zoek ik een leuke studente die heel discreet wel wat wil bijverdienen. Ik ben leuk, betrouwbaar, stipt en ruimdenkend. Slank tot dik, groot tot klein, wit tot zwart, ik sta voor alles open, want de klik is het belangrijkste. Ben jij nog geen 24 en heb je interesse, stuur dan zeker een berichtje liefst ineens met foto. Afstand is geen probleem, dus alle provincies zijn welkom.  
Sam 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
Hey, ik ben een vriendelijke jongen van 26jaar, slank, niet roker en verzorgd. ben jij een studente of vrouw die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbel, een goede knuffel en natuurlijk ook passionele seks. Ik kan niet ontvangen, dus jij liefst wel, of we regelen iets anders om af te spreken. Dus dames laat maar iets van jullie horen, een foto is altijd welkom, ook leuke voorstellen ;). Hopelijk ben jij deze aangename vrouw die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
Ikke 48 jaar Antwerpen - Geel
Blijkbaar niet tevinden goed lezen aub
Ik zoek en vrouw of koppel leeftijd en model niet belangrijk en die kunnen ontvangen en die sex wilt zonder condoom en die niet vies is van plassex geven en nemen en dit tegen vergoeding natuurlijk en die hare tijd er voor neemt en mischien een paar keer per maand als het mee valt en liefst in de buurt van geel zie je dit zitten mail mij dan met een onherkenbare naakt foto ““en je krijgt zeker foto terug ik ben geen fotojager .maar ik wil zeker weten dat je dit al durft.ps je moet ook zeker altijd in de voormiddag tussen 6 of 10 uur s morgens kunnen om af tespreken ik zelf ben een man van 49 besneden en weeg 75 kilo hopelijk zijn er vrouwen of koppels die dit zien zitten . Hang borsten of grote tepels of een behaarde kut of hanglipjes hebben mijn voorkeur bewijs via foto graag .ps geen foto is prullenbak  

Blijkbaar niet tevinden  goed lezen aub
25 dagen
Steven 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek een toffe studente die een bijverdienste wil
Ik ben Steven, een verzorgde gezonde vrijgezel met een druk leven, zowel op zakelijk vlak als prive. Zoals iedereen heb ik nood aan affectie en seks, en daarom zoek ik een leuke studente die heel discreet wel wat wil bijverdienen. Ik ben leuk, betrouwbaar, stipt en ruimdenkend. Slank tot dik, groot tot klein, wit tot zwart, ik sta voor alles open, want de klik is het belangrijkste. Ben jij nog geen 24 en heb je interesse, stuur dan zeker een berichtje liefst ineens met foto. Afstand is geen probleem, dus alle provincies zijn welkom.  
25 dagen
llevensgenieter 54 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Welk koppeltje wil gemakkelijk zakcentje bijverdienen?
Aangename zachtaardige man zoekt leuk koppeltje dat een gemakkelijk zakcentje wil bijverdienen. Na een korte kennismaking via mail, kom ik bij jullie om deze gezellig verder te zetten bij een flesje bubbels die ik met plezier zelf meebreng. Als het ijs voldoende gebroken is en jullie jullie er klaar voor voelen, volg ik jullie graag naar jullie slaapkamer om rustig toe te kijken terwijl jullie de liefde bedrijven. Jullie eigen wensen en grenzen zullen vooraf reeds besproken zijn en uiteraard absoluut gerespecteerd worden. Nadien kan er nog gezellig nagepraat worden en tenslotte verlaat ik jullie woning al even discreet als ik gekomen ben. Discretie, respect en vertrouwen draag ik heel hoog in mijn vaandel. Dit wordt absoluut geboden, maar ook evenveel teruggevraagd. Voor het juiste koppeltje is afstand zeker geen probleem. Alle oprecht geļnteresseerde reacties krijgen een antwoord terug. Fakers, gelieve dit zoekertje over te slaan.  
Kira 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke sugar daddy leent me morgen in 1x 1000 euro en kan ik afbetalen in wekelijkse date's???
Sugar daddy voor financiele hulp morgen! Wie leent me 1000 euro , afbetaling in 7 date's Goedemiddag , Ik ben dringend opzoek naar een sugar daddy die me morgen nog kan helpen aan een grote som van 1000euro die ik in wekelijkse date's wens terug te betalen. Ik dacht aan7 dates van 1uur andere voorstellen zeker welkom. Enkel serieuze reactie's met een FOTO & van de Daddy die me vandaag kan helpen worden beantwoord! Ik zoek een daddy tussen de 20-45jaar, sportief, gespierd, maar vooral eerlijk, discreet & ECHT! Fake's gelieven jullie te onthouden, ik heb hier geen tijd voor. Als u morgen kan helpen mail me dan met hoe u dit ziet verlopen. Graag een mail met meer dan 1 zin in geschreven. Geen oneindig gestuurd maar direct woord bij de daad. Foto van uzelf bijvoegen anders reageer ik niet!! Ook voetslaafjes, sissy en fetisch welkom, alles is bespreekbaar. Tot snel kira!Xx  

Welke sugar daddy leent me morgen in 1x 1000 euro en kan ik afbetalen in wekelijkse date's???
26 dagen
Bjorn 42 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Wil je als single gescheiden milfje een vaste discrete bijverdienste ?
Kan overdag s avonds overnachten en kan zeer discreet je ontvangen zeker in overleg minimaal 500 euro per week cash. Je bent een open minded slank milfje die het aangename met het nuttige wil koppelen elke week en weinig tot geen taboes kent, geen dieren, kinderen, poepseks, respectvol naar elkaar toe, teasen en sexy kleding, lang voorspel, je lievelingsdrankje, rustig en goede gesprekken een klok kijken, als we samen zijn zijn we ook samen en dit langzaam laten groeien en wie weet? Ben zelf een zeer lieve en discrete heer niet onknap zelfstandig en mocht je dringend geld nodig hebben ? Morgen kunnen we al afspreken bij klik. Eerst per mail en dan in vertrouwen via what app. Is dit misschien iets voor jou als slank single/gescheiden milfje ? Zo ja mail me met een spontane foto, waar je helemaal opstaat en wie weet kan je morgen al 500 euro cashen ? Discretie zeer belangrijk. lees je graag in ijn mailbox.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9