Zoeken naar 02*

Uw zoekactie voor 02* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bottom 29 jaar Antwerpen - Stabroek
Welke hetero neukt me ?
Hey! Slanke en sportieve kerel getrimd met gladde kont zoekt een mannelijke man ( 20-55jaar ) om me discreet te neuken. Liefst op regelmatige basis. Kan ontvangen en verplaatsen. Reactie met stats.  
^^§§ 68 jaar Antwerpen - Mechelen
Gezocht
Ik zoek een jongeling tussen de 20 en de 30, sportief, niet roker , intelligent, volgzaam voor ontmoetingen op regelmatige basis. Slank lichaam.  
Alex 28 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Top 29/70/18 zoekt sissy
Ik ben sportive top opzoek naar sissy of heel gewillige bot Buiten date car date of zelf ontvangen  
biboy 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi bttm voor Top
Hey, Ik ben een bi bttm man en onderdanig. Volledig kaal geschoren (ja ook mijn hoofd). Op zoek naar een vaste Fwb. Dit is zeker niet voor éénmalig dus liefst een vast persoon om af en toe te daten Graag een oudere persoon. Zelf hou ik van pijpen en geneukt worden. (ben 100% bttm). Hou van lingerie. Ik hou niet van kussen.Ik kan niet ontvangen enkel verplaatsen. stuur wel een foto mee. (en nee ik ben ook niet perfect....)  

Bi bttm voor Top
Top 54 jaar Limburg - HASSELT
Top zoekt bottom
Zoek een lekkere seksontmoeting met een bottom voor morgen dinsdag 28 mei rond 14 uur in de grote omgeving van Hasselt of Diest. Bij voorkeur een verzorgde persoon zonder baard noch snor en niet roker. Ben 54, onbehaard, intiem geschoren, geen baard noch snor, bruin haar, niet roker. Indien je niet kan ontvangen, dan kamer of in de BoysClub in Bekkevoort elkaar ontmoeten.  
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior, die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Sam 24 jaar Antwerpen - Balen
Zoek fun of pop/mastrubator
Hey ik ben 24 173 94 17x5 en zoek fun of een pop/mastrubator. Ik sta open voor veel Ik heb een fetish voor sokken, voeten en sneakers ik zoek ook sokken en sneakers die weg mogen gratis of eventueel een prijsje ik wil ze graag hebben. als iemand ze toevallig heeft of graag wilt afspreken stuur zeker een mailtje Snapchat diverforpadi90  

Zoek fun of pop/mastrubator
Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
Ik zoek groot en dik geschapen dominante top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt  

Biman zoekt top xl
kenny 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
ochtend zaad
ik hetro zoek advertentie daar ben ik zot van wie heeft dit voor mij voor je gaat werken ik zuig je klaar maar ik verplaats niet je bent welkom in de twee netenstraat 2060 antwerpen noord den dam ik antwoord steeds terug hygiene en discreed  
Jonas 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
ik ontvang vandaag maandag 26 voor geile pijp- en rukdate
zoek bi man niet verwijfd normaal gewicht met mooie grote geile pik voor soft fun,niet in a hurry of wie enkel snel zn zak leeg wil en weer weg, tussen 25-45 j, vertel sowieso in paar zinnen voldoende over jezelf en hoe je bent in bed, je maten,en toon foto met iets van torso/lijf en zeker ook stijve dicpic..  

ik ontvang vandaag maandag 26 voor geile pijp- en rukdate
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10